Dėkui merginos, kad nuraminot
Su dukryte teko gerą mėnesį pavargt, kol grįžus namo po nesąmonių ligoninėj išmoko normaliai žįsti, bet apsiėjom be mišinukų ir pramaitinau iki metų ir 9 mėn. (antrų metų pradžioj tik prieš pietuką ir naktim, o nuo pusantrų tik naktį), tai man tie visi maitinimo reikalai laaaaabai aktualūs. Norėtųsi, kad iš pat pradžių viskas sklandžiau eitųsi. Džiaugiuosi, kad Ukmergėj nekiša mišinukų ir čiulptukų tas man svarbiausia, o pati tai aš nereikli, kur paguldys, ten bus gerai Vilniuj palatoj 4 mamos ir 4 mažyliai gulėjom per rugpjūčio karščius, kai ligoninę remontavo svarbu, kad vaikutį kuo dažniau atneštų, tada ir vyras galės pas dukrytę namo nulėkt
Sveikos,
Ir as jau po gimdymo Ukmergeje. Viskas gerai, blogu zodziu neturiu, bet liaupsu irgi nebus. Akusere liuks, labai sauni ir padejo, ir geru zodziu pareme. Papuoliau pas Rinkeviciene, tai nieko gero negaliu pasakyt. Bet ir nevarysiu..Su gydytoju kitu susitart nespejau, nes pagimdziau per anksti ir visiskai neplanuotai..
Leliuku vyr.slaugytoja Inesa Matulioniene ir neonatologe Gyta Gruzauskaite NEREALIOS. Lenkiu galva pries jas. Visomis prasmemis geriausios. Dar buvo viena nuostabi sesute, kuri priziurejo leliukus nakti..gaila nezinau jos vardo..
Kitos dienos pamaina nepatiko labai..malonios, bet atrodo tas malonumas sunkiasi per prievarta..
Musu vaikas skaitesi neisnesiotas, gulejo inkubatoriuj, o atejusi sesute klausia manes kiek jam duot valgyt..Apakus buvau! Is kur as zinau, jis inkubatoriuj..Gruzauskaite dave visus nurodymus, bet juk ne man..Zodziu nepatiko..Aciu Dievui mus isveze i Vilniu tai mazai teko pabendraut su jomis.
Bet cia tik kelios tokios, visos kitos labai fainos.
Va stai tokie tie ispudziai.
Ir as jau po gimdymo Ukmergeje. Viskas gerai, blogu zodziu neturiu, bet liaupsu irgi nebus. Akusere liuks, labai sauni ir padejo, ir geru zodziu pareme. Papuoliau pas Rinkeviciene, tai nieko gero negaliu pasakyt. Bet ir nevarysiu..Su gydytoju kitu susitart nespejau, nes pagimdziau per anksti ir visiskai neplanuotai..
Leliuku vyr.slaugytoja Inesa Matulioniene ir neonatologe Gyta Gruzauskaite NEREALIOS. Lenkiu galva pries jas. Visomis prasmemis geriausios. Dar buvo viena nuostabi sesute, kuri priziurejo leliukus nakti..gaila nezinau jos vardo..
Kitos dienos pamaina nepatiko labai..malonios, bet atrodo tas malonumas sunkiasi per prievarta..
Musu vaikas skaitesi neisnesiotas, gulejo inkubatoriuj, o atejusi sesute klausia manes kiek jam duot valgyt..Apakus buvau! Is kur as zinau, jis inkubatoriuj..Gruzauskaite dave visus nurodymus, bet juk ne man..Zodziu nepatiko..Aciu Dievui mus isveze i Vilniu tai mazai teko pabendraut su jomis.
Bet cia tik kelios tokios, visos kitos labai fainos.
Va stai tokie tie ispudziai.
As noreciau palausti ka reikia veztis i ukmerge gimdymui? Ir ka ten duoda?
QUOTE(semita @ 2010 11 03, 11:53)
As noreciau palausti ka reikia veztis i ukmerge gimdymui? Ir ka ten duoda?
duoda naktinius ir chalata. Tai pries gimdyma as ligonines buvau apsivilkusi, o po gimdymo persivilkau savo, nes savi mielesni. O veztis reiktu sau higienos priemoniu, paketu didesniu, yra specialiu pirkti po gimdymo, tapkes, ranksluosti. Vaikuti aprengia ligonines rubeliais, bet jei nori gali aprengti tavo rubais. But gerai vaikui vilnones kojinytes, nes ligoninej ju mazai yra tai ne visiems vaikuciams kartais uztenka.
Šiaip kiek turiu ten gimdžiusių draugių, tai visos patenkintos
Sveikos!!
Sakau, reik iskelti tema i virsu
Buvau 6dieni nesciuju mokykleleje, ir trumpam uzsukau i akuserijos skyriu, kur pamaciau nematyta ginekologa gana jaunas, tamsaus gymio toks, kaip veliau issiaiskinau, jis yra is Jordanijos, dirba vln seskines poliklinikoj, bet vazineja i Ukmerges GN budeti ir gimdymus priimineja.
Idomu butu, gal kuriai teko gimdyti prie jo? Kokie atsiliepimai?
Sakau, reik iskelti tema i virsu
Buvau 6dieni nesciuju mokykleleje, ir trumpam uzsukau i akuserijos skyriu, kur pamaciau nematyta ginekologa gana jaunas, tamsaus gymio toks, kaip veliau issiaiskinau, jis yra is Jordanijos, dirba vln seskines poliklinikoj, bet vazineja i Ukmerges GN budeti ir gimdymus priimineja.
Idomu butu, gal kuriai teko gimdyti prie jo? Kokie atsiliepimai?
as po gimdymo vilniuj gulejau ligoninej, tai palatos kaimyne gimde prie jo, tai irgi geri atsiliepimai buvo nieko konkretaus nepasakojo, tik, kad prieziura gera buvo
QUOTE(tomaite @ 2010 11 29, 01:03)
Sveikos, pavydziu, kurios jau supuoja savo angelelius, as vis dar , bet jau bet kada gali viskas prasideti, ir laukiu, ir bijau
Kai grįši būtinai papasakok kaip ten viskas, nes pati laukiu savo kleckiuko vasari ir labai įdomu kuo daugiau nuomonių apie mūsų gimdymo namus
Gimdziau pries 2,5 metus Ukmerges GN, atsileipimai tik geri. Gulejom su dukryte atskiroj palatoj, bet ne privacioj, ilgiausiai buvo isnesta 5 min tyrimam, siaip visa laika buvo salia manes. sesutes ateidavo paduoti maitinti ir net atgal i lovyte ikelti, kadangi buvau labai smarkiai suplysus problemos buvo atsikelti ir atsigulti. Jau kai pradejau ir pati keltis pasiimti dukrytes sesutes susirupine atbegdavo ziureti kodel ju nesikvieciu. jei labai norit leidzia ir vyrui pasilikti per nakti.
Dabar pasiskaicius visu atsiliepimu ziuriu kad lyg ir pasikeitus truputi tvarka. Matysim kaip viskas bus, mum jau neilgai laukti tik 4 sav.
Dabar pasiskaicius visu atsiliepimu ziuriu kad lyg ir pasikeitus truputi tvarka. Matysim kaip viskas bus, mum jau neilgai laukti tik 4 sav.
QUOTE(silvijara @ 2010 12 01, 16:53)
Gimdziau pries 2,5 metus Ukmerges GN, atsileipimai tik geri. Gulejom su dukryte atskiroj palatoj, bet ne privacioj, ilgiausiai buvo isnesta 5 min tyrimam, siaip visa laika buvo salia manes. sesutes ateidavo paduoti maitinti ir net atgal i lovyte ikelti, kadangi buvau labai smarkiai suplysus problemos buvo atsikelti ir atsigulti. Jau kai pradejau ir pati keltis pasiimti dukrytes sesutes susirupine atbegdavo ziureti kodel ju nesikvieciu. jei labai norit leidzia ir vyrui pasilikti per nakti.
O dėl tų plyšimų, tai daktarė pati nieko nesakė,kad reik kirpti? Labai bijau,kad neplyščiau,jau geriau prakirptu
QUOTE(Elee @ 2010 12 01, 16:33)
O dėl tų plyšimų, tai daktarė pati nieko nesakė,kad reik kirpti? Labai bijau,kad neplyščiau,jau geriau prakirptu
Aha ir man baisu del to. Zinai, kazkur skaiciau- kad kaip ir (.)(.), taip ir ta viecike- reikia grudinti- bent menesiui iki gimdymo likus- tepti kvieciu daigu alieju, ar migdolu ir imasazuot... tai jau alieju susiradau kur pirkt- jamsiu ir bandysiu