Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(eggle20 @ 2010 09 30, 19:05)
tai ir as nesakau kad blogai isoperuos , bet pasake kad tokia ju stasfke cia saltinis taip..na o maniskis ave bet musu tikrai nereikalavo, bet dave 300lt kiek zinau

kad taip Saltinis darytu, tai irgi pirmakart girdziu g.gif
Atsakyti
Tikrai labai keista girdeti apie Saltini tokias kalbas. Gimdziau prie jo, nebuvau susitarusi, tiesiog papuoliau per jo budejima. SUPER gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Na va jau savaitele kaip grizome is Ukmerges GN. Net nezinau nuo ko pradeti ir rasyti. Gimdziau prie Saltinio, tikrai jauciausi saugi, profesionalo rankose salia to jo jumoras thumbup.gif (nors jis nieko ir nedare, bet zinojau kad maza kas jo viskas bus sutavrkyta), o be to stovejo gale koju superine komanda, akusere nuostabus zmogus. Epiduro nesidariau as pries, del to labai dziaugiuosi, nes skausma tikrai galima iskesti. Smulkmena, bet gimdymo metu grojo muzika thumbup.gif Vaiku gydytojai truksta geru zodziu, negirdejau niekur, kad liptu ant gimdymo stalo ir mokytu kaip vaika maitint, kad taisiklingai paimtu kruti, o po to per diena kelis kartus uzeitu paziuret ar viskas gerai.Vaiku sesute Inesa, tokiam darbui ir skirta dirbti:svelni, maloni. Aplamai visas personalas superinis. Sakau ar cia visoj Ukmergej tokie zmones, ar tik sitam skyriuj surinkti biggrin.gif
Siaip gulejau vienutej, man ji labai patiko thumbup.gif .Tai va tiek, vienu zodziu dar daznai pasidalinam ispudziais visi klauso issizioje apie Ukmerges GN. Ir nerasykit nesamoniu apie reketavimus, net jokio panasumo nera.
Pirma vaika gimdziau Antakalnio GN tai skirtumas kaip diena ir naktis. Gaila, kad neplanuojam trecio vaikelio nestuke.gif , bet drauges visas vesiu tik i ukmerges GN. 4u.gif
Zinau, kad vedejas paskaito si foruma. Tad dar karta didelis ACIU Jums. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinadas @ 2010 10 08, 15:53)
Sveiki,

Na va jau savaitele kaip grizome is Ukmerges GN. Net nezinau nuo ko pradeti ir rasyti.  Gimdziau prie Saltinio, tikrai jauciausi saugi, profesionalo rankose salia to jo jumoras thumbup.gif (nors jis nieko ir nedare, bet zinojau kad maza kas jo viskas bus sutavrkyta), o be to  stovejo gale koju superine komanda, akusere nuostabus zmogus. Epiduro nesidariau as pries, del to labai dziaugiuosi, nes skausma tikrai galima iskesti. Smulkmena, bet gimdymo metu grojo muzika  thumbup.gif  Vaiku gydytojai truksta geru zodziu, negirdejau niekur, kad liptu ant gimdymo stalo ir mokytu kaip vaika maitint, kad taisiklingai paimtu kruti, o po to per diena kelis kartus uzeitu paziuret ar viskas gerai.Vaiku sesute Inesa, tokiam darbui ir skirta dirbti:svelni, maloni. Aplamai visas personalas superinis. Sakau ar cia visoj Ukmergej tokie zmones, ar tik sitam skyriuj surinkti  biggrin.gif
Siaip gulejau vienutej, man ji labai patiko  thumbup.gif .Tai va tiek, vienu zodziu dar daznai pasidalinam ispudziais visi klauso issizioje apie Ukmerges GN. Ir nerasykit nesamoniu apie reketavimus, net jokio panasumo nera.
Pirma vaika gimdziau Antakalnio GN tai skirtumas kaip diena ir naktis. Gaila, kad neplanuojam trecio vaikelio  nestuke.gif , bet drauges visas vesiu tik i ukmerges GN.  4u.gif
Zinau, kad vedejas paskaito si foruma. Tad dar karta didelis ACIU Jums.  smile.gif

Labu,
pilnai tau pritariu drinks_cheers.gif visas personalas superinis, svelnus ir ramus zmones, supratingi, demesingi. Man greit gimdyti antra vaikeli- tai ne kiek nepergyvenu, nes puikiai zinau, kad busiu priziureta tiek as tiek naujagimis. O tos blevyzgos apie reketavimus ir kazko atpirkimus ir t.t. - visiskas briedas, melas.
Atsakyti
Sveikos merginos.

O ar jus taretes su gydytojais, kad butent tas o ne kitas priimtu gimdyma? Jei taretes tai kokios kainos gal galit pasakyt?
O jei nesitaret tai ar kazkaip atsidekojote?

Aciu uz atsakymus?
Atsakyti
na va, jau ir as galiu pasisakyti savo ispudzius apie ukmerges gn ax.gif tai sakyti galiu tik gerus zodzius bigsmile.gif visas personalas super, pries, per ir po gimdymo jauciausi tikrai nuosirdziai priziurima, apie akusere Ruta isvis zodziu maza, per saremius kalbino vis, mintis nukreipinejo ir t.t., kad atitraukt demesi nuo skausmo, paskui sesutes vaikeli ziurejo vos ne kas pusvalandi, vis teiravosi ar viskas gerai, padejo ko nemokejau, pamoke, zodziu negaliu pasakyti nei vieno negero zodzio thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, o gal kam teko gimdyti pas gyd Samer H, kuris atvaziuoja is vilniaus?
Atsakyti
Labas visoms,

Norėjau pasiteirauti apie priežiūrą po cezario Ukmergės GN. Gal galėtumėt papasakoti, kurios gulėjot. Man su dukryte cezarį darė Vilniaus Antakalnio GN. Ten po operacijos parą po lašinėm pragulėjau taip, kaip iš operacinės atvežė, tik palas keisdavo dažnai ir tiek, jokių apatinių, jokių paketų tą parą nereikėjo, tik po paros, kai liepė keltis ir vaikščiot, nes temperatūros neturėjau ir gerai jaučiausi. Kaip supratau, jei savijauta gera, tai visas po paros kelia g.gif Tiesa, palų vyrui teko eiti pirkti, nes davė tik pradžioj doh.gif
Įdomu kokia tvarka Ukmergėj g.gif Kaip tik tašes kraunuosi, tai nesinori prisikrauti nereikalingų daiktų, bet ir vyro pirmą parą po vaistines ir parduotuves nesinorėtų varinėt. Vėliau aišku atneš, jei ko pritruksiu, bet pradžioj norėtųsi, kad šalia pabūtų ir su vaikučiu padėtų.
Jei nepavyktų gauti tos privačios palatos (ko aš labai labai norėčiau), ar paliktų pirmą dieną 2.gif su manim ir leistų vyrui pabūti ir pačiam jį prižiūrėti - sauskelnes pakeisti, paduoti man, kad pamaitinčiau, ar išsineštų pas save? Jei išsineša, tai kas kiek laiko atneša? Ar atneša naktį maitinti? Antakalnyje man nė karto naktį neatnešė. doh.gif verysad.gif Apskritai likau nusivylusi tuo, kad niekas nieko neklausė - mišinuku iš buteliuko maitino ir vargo nejautė, nors aš net prieš operaciją priešpienio turėjau ir tikrai galėjau palikti pirmiems maitinimams mad.gif
Būtų smagu kuo daugiau sužinoti apie situaciją Ukmergėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmavaicek @ 2010 10 24, 16:59)
Labas visoms,

Norėjau pasiteirauti apie priežiūrą po cezario Ukmergės GN. Gal galėtumėt papasakoti, kurios gulėjot. Man su dukryte cezarį darė Vilniaus Antakalnio GN. Ten po operacijos parą po lašinėm pragulėjau taip, kaip iš operacinės atvežė, tik palas keisdavo dažnai ir tiek, jokių apatinių, jokių paketų tą parą nereikėjo, tik po paros, kai liepė keltis ir vaikščiot, nes temperatūros neturėjau ir gerai jaučiausi. Kaip supratau, jei savijauta gera, tai visas po paros kelia g.gif Tiesa, palų vyrui teko eiti pirkti, nes davė tik pradžioj doh.gif
Įdomu kokia tvarka Ukmergėj  g.gif Kaip tik tašes kraunuosi, tai nesinori prisikrauti nereikalingų daiktų, bet ir vyro pirmą parą po vaistines ir parduotuves nesinorėtų varinėt. Vėliau aišku atneš, jei ko pritruksiu, bet pradžioj norėtųsi, kad šalia pabūtų ir su vaikučiu padėtų.
Jei nepavyktų gauti tos privačios palatos (ko aš labai labai norėčiau), ar paliktų pirmą dieną 2.gif su manim ir leistų vyrui pabūti ir pačiam jį prižiūrėti - sauskelnes pakeisti, paduoti man, kad pamaitinčiau, ar išsineštų pas save? Jei išsineša, tai kas kiek laiko atneša? Ar atneša naktį maitinti? Antakalnyje man nė karto naktį neatnešė. doh.gif  verysad.gif Apskritai likau nusivylusi tuo, kad niekas nieko neklausė - mišinuku iš buteliuko maitino ir vargo nejautė, nors aš net prieš operaciją priešpienio turėjau ir tikrai galėjau palikti pirmiems maitinimams mad.gif

Pati visko tiksliai tau neatsakysiu, po pirmojo gimdymo gulėjau palatoj kartu su mamyte kuriai darė cp.
Apie palas tai tikrai nepamenu, bet kiek žinau jai padėdavo pakeisti paketus, gal tik iš karto po operacijos atvežė su pala.
Vaiką jai būtų palikę , tiek kad reikalui esant tiesiog išsikvieti sesutę ir ji ateina, padeda pamaitinti, pervysto, vyrui pasilikti neleido. Bet ten buvo problemų, pamatė kad vaikučiui reikia lašelinę statyt, o kai paklausė ar nori kad paliktume vaiką kartu, ji pasakė ne. Po abiejų gimdymų neteko sutikti sesutės kuri iškviesta būtų atėjusi susiraukusi, nepatenkinta, net naktį ateidavo pasiklausti ar viskas ok. Po antro gimdymo gulėjau su mamyte kuriai tikrai sunkiai sekėsi maitinti bet sesutės nerealiai kantrios buvo, mišinio nesiūlė, sėdėdavo šalia, stebėdavo ar teisingai maitina. Na žodžiu tikrai natūralus maitinimas kiek mačiau tai ten labai svarbus 4u.gif
Atsakyti
nezinau kaip dabar bet beveik pries 2 metus dare man cezari. viskas buvo tiesiog puuiku 4u.gif gulejau komercinej palatoj. tai ta pacia nakti man paliko vaikeli, o isoperavo 22.45. paklause ar galiu pasisiukti ant sono, as galejau todel is karto ir pamaitinau, nors po cezario ten tik keli lasai priespienio buvo. aisku keltis negalejau. pirma para liko pas mane mama, kitas paras nakti budavo ir vyras, jei gulesi ne komercineje o vienute tai manau leis vyra pasilikti. visi ten geranoriskai nusiteikia tavo atzvilgiu ax.gif jeigu tik leliukas pasoneje suniurzga, ar reikia pampersiuka pakeisti ar pilveli skauda, virvute tik tympt tongue.gif ir atlekia sestute.
kas del paluciu. tai turek manu savo geriau, keliu dydziu iklotu ir vienkartines kelnaites. ten apiprausia slaugutes kol guli. manau maloniau bus guleti ant vienkartines paklodeles nei ant ligonines keturlinkos paklodes cool.gif . tai va tiek is mano atsiminimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmavaicek @ 2010 10 24, 17:59)
Labas visoms,

Įdomu kokia tvarka Ukmergėj  g.gif Kaip tik tašes kraunuosi, tai nesinori prisikrauti nereikalingų daiktų, bet ir vyro pirmą parą po vaistines ir parduotuves nesinorėtų varinėt. Vėliau aišku atneš, jei ko pritruksiu, bet pradžioj norėtųsi, kad šalia pabūtų ir su vaikučiu padėtų.
Jei nepavyktų gauti tos privačios palatos (ko aš labai labai norėčiau), ar paliktų pirmą dieną 2.gif su manim ir leistų vyrui pabūti ir pačiam jį prižiūrėti - sauskelnes pakeisti, paduoti man, kad pamaitinčiau, ar išsineštų pas save? Jei išsineša, tai kas kiek laiko atneša? Ar atneša naktį maitinti? Antakalnyje man nė karto naktį neatnešė. doh.gif  verysad.gif Apskritai likau nusivylusi tuo, kad niekas nieko neklausė - mišinuku iš buteliuko maitino ir vargo nejautė, nors aš net prieš operaciją priešpienio turėjau ir tikrai galėjau palikti pirmiems maitinimams mad.gif

Sveikute., man taipat dare CP ukmergei, pradzioi gulejau viena, mazyte visa laika budavo su manimi ir diena ir nakti, tik seseles ateidavo paduodavo pamaitinti, sutvarkydavo ka reikedavo, o kai jau pradejau vaikscioti tai viska pati ir MB padedavo., palu man nereikejo viska dave ten, tik paketu paciai reikejo kai jau vaiksciot pradejau, mazyte pasimdavo tik tada kai kokius tyrimus darydavo ar ka ten, o taip visa laik kartu.o del privacios palatos tai ten gali ir vyras buti kartu ir padeti pirma diena, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmavaicek @ 2010 10 24, 16:59)

Man nors CP nedare, bet gimdziau Ukmergej, tai galiu pasakyti tik tiek, kad jie ar tai turi, ar tai sekia "Palankios naujagimiui ligonines"statuso, kuri norint gauti, reikia atitikti nemazai kriteriju, vienas is ju - glaudus motinos ir naujagimio kontaktas nuo pat gimimo, kuo ilgiau maitinimas MP (jokiu ciulptuku, misinuku, nebent isskirtiniais atvejais) ir t.t. Taigi, tikrai nakti atnes maitinti wink.gif Man net liepe kelti leliuka, kad pamaitinciau vidury nakties smile.gif
Del palu, tai jeigu susitepa, tai pakeicia, ir naktinius gana daznai keicia (man net nerekejo tiek biggrin.gif ).

Jeigu planinis CP, tai juk komercine palata galima uzsisakyt konkreciai datai wink.gif
Atsakyti