QUOTE(vilmavaicek @ 2010 10 24, 16:59)
Labas visoms,
Norėjau pasiteirauti apie priežiūrą po cezario Ukmergės GN. Gal galėtumėt papasakoti, kurios gulėjot. Man su dukryte cezarį darė Vilniaus Antakalnio GN. Ten po operacijos parą po lašinėm pragulėjau taip, kaip iš operacinės atvežė, tik palas keisdavo dažnai ir tiek, jokių apatinių, jokių paketų tą parą nereikėjo, tik po paros, kai liepė keltis ir vaikščiot, nes temperatūros neturėjau ir gerai jaučiausi. Kaip supratau, jei savijauta gera, tai visas po paros kelia
Tiesa, palų vyrui teko eiti pirkti, nes davė tik pradžioj
Įdomu kokia tvarka Ukmergėj
Kaip tik tašes kraunuosi, tai nesinori prisikrauti nereikalingų daiktų, bet ir vyro pirmą parą po vaistines ir parduotuves nesinorėtų varinėt. Vėliau aišku atneš, jei ko pritruksiu, bet pradžioj norėtųsi, kad šalia pabūtų ir su vaikučiu padėtų.
Jei nepavyktų gauti tos privačios palatos (ko aš labai labai norėčiau), ar paliktų pirmą dieną
su manim ir leistų vyrui pabūti ir pačiam jį prižiūrėti - sauskelnes pakeisti, paduoti man, kad pamaitinčiau, ar išsineštų pas save? Jei išsineša, tai kas kiek laiko atneša? Ar atneša naktį maitinti? Antakalnyje man nė karto naktį neatnešė.
Apskritai likau nusivylusi tuo, kad niekas nieko neklausė - mišinuku iš buteliuko maitino ir vargo nejautė, nors aš net prieš operaciją priešpienio turėjau ir tikrai galėjau palikti pirmiems maitinimams
Būtų smagu kuo daugiau sužinoti apie situaciją Ukmergėje
Pati visko tiksliai tau neatsakysiu, po pirmojo gimdymo gulėjau palatoj kartu su mamyte kuriai darė cp.
Apie palas tai tikrai nepamenu, bet kiek žinau jai padėdavo pakeisti paketus, gal tik iš karto po operacijos atvežė su pala.
Vaiką jai būtų palikę , tiek kad reikalui esant tiesiog išsikvieti sesutę ir ji ateina, padeda pamaitinti, pervysto, vyrui pasilikti neleido. Bet ten buvo problemų, pamatė kad vaikučiui reikia lašelinę statyt, o kai paklausė ar nori kad paliktume vaiką kartu, ji pasakė ne. Po abiejų gimdymų neteko sutikti sesutės kuri iškviesta būtų atėjusi susiraukusi, nepatenkinta, net naktį ateidavo pasiklausti ar viskas ok. Po antro gimdymo gulėjau su mamyte kuriai tikrai sunkiai sekėsi maitinti bet sesutės nerealiai kantrios buvo, mišinio nesiūlė, sėdėdavo šalia, stebėdavo ar teisingai maitina. Na žodžiu tikrai natūralus maitinimas kiek mačiau tai ten labai svarbus