Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

na epidura man kaip sake tai ukm vienas tik moka atlikti tad sake geriau nerizikuot:)bet cezario po 12 h prireike doh.gif viskas gerai ukm tik va akusere katastrofa apsaugok ir apsviesk nuo tokios doh.gif Turiu toki klausima apie cezari, mano vienai pazistamai rekomenduoja cezari nes pirmas gime per ji ir sako gali trugti ar kazkas tokio, tai jei pasake kad kainuos 800lt saltinio stfke 500lt, bet juk cezaris nekainuoje jei jis yra reikalingas, na bent as uz ji nemokejau kai ekstra buvo, o cia kaip planinis tai mokamas?ar cia jau liepia is anksto kisi ruosti?ir siaip i ligoniu kasas moketi reik kiek zinau 1000lt bent kainavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 09 27, 20:54)
na epidura man kaip sake tai ukm vienas tik moka atlikti tad sake geriau nerizikuot:)bet cezario po 12 h prireike doh.gif  viskas gerai ukm tik va akusere katastrofa apsaugok ir apsviesk nuo tokios doh.gif  Turiu toki klausima apie cezari, mano vienai pazistamai rekomenduoja cezari nes pirmas gime per ji ir sako gali trugti ar kazkas tokio, tai jei pasake kad kainuos 800lt saltinio stfke 500lt, bet juk cezaris nekainuoje jei jis yra reikalingas, na bent as uz ji nemokejau kai ekstra buvo, o cia kaip planinis tai mokamas?ar cia jau liepia is anksto kisi ruosti?ir siaip i ligoniu kasas moketi reik kiek zinau 1000lt bent kainavo g.gif

tikrai moket nereikia, uz cezari jai jis planinis ir epidura daro ne vienas anestezeologas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 09 27, 21:54)
na epidura man kaip sake tai ukm vienas tik moka atlikti tad sake geriau nerizikuot:)bet cezario po 12 h prireike doh.gif  viskas gerai ukm tik va akusere katastrofa apsaugok ir apsviesk nuo tokios doh.gif  Turiu toki klausima apie cezari, mano vienai pazistamai rekomenduoja cezari nes pirmas gime per ji ir sako gali trugti ar kazkas tokio, tai jei pasake kad kainuos 800lt saltinio stfke 500lt, bet juk cezaris nekainuoje jei jis yra reikalingas, na bent as uz ji nemokejau kai ekstra buvo, o cia kaip planinis tai mokamas?ar cia jau liepia is anksto kisi ruosti?ir siaip i ligoniu kasas moketi reik kiek zinau 1000lt bent kainavo g.gif

as ukmergej gimdziau du vaikus, bet pirma karta girdziu tokias kainas blink.gif ir akuseres man visos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskininkele: 28 rugsėjo 2010 - 08:39
na cia kam pasitaiko su tom akuserem maniskei tikrai nenuotaika buvo ir is vis lb neatsakingai viska dare...pries tai priemusi tikrai maloni buvo moteriske bet atejo tai oi oi doh.gif na tai ir as taip sakiau jei kad cia jie taip tiesiai sviesiai kysio reikalauja bet tai ir geri nors patys ir ipratino zmones, neduot reik ir atpras...
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 09 28, 10:21)
cia jie taip tiesiai sviesiai kysio reikalauja bet tai ir geri nors patys ir ipratino zmones, neduot reik ir atpras...

blink.gif tu čia apie ukmergės gn kalbi??? nemačiau kad kas reikalautų kyšio schmoll.gif mb nešė po gimdymo vokelį su padėka tai gydytoja atsisakė priimti, palatos kaimynė sakė ir iš jų neėmė 4u.gif
Atsakyti
nu va kaip gerai rolleyes.gif o as jau ir galvoju ka cia dabar daryt, as pries tokius dalykus, bet jei tai liecia mano ar juo labiau vaiko sveikata, tai nusileisciau ax.gif
Atsakyti
na maniskis nese ir tikrai neatsisake smile.gif tai megsta visur, o apie tai as sakau kaip buvo nzn is kur tokia gera nuomone ir ant kokiu gyditoju papuolete, ukmergeje man labai patiko kudikiu slaugytes na visos kurios budejo tai tikrai geros rupinosi mazyle as po cezario buvau o vaikis neramus tai jos nakti ir nesiodavo ir ciuciuodavo 4u.gif bet vat apie ta kysi tai tiesiai sviesiai pasake rekomenduojam daryti cezari kaina 800lt na nzn ka ji darys baisu sako ir neduoti po to ziures neatsakingai nedarys bet kazkaip kaip taip pasako tai principai neleidzia duoti, valstybei geriau sumoket kad ir keliais simtais daugiau
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 09 28, 22:58)
na maniskis nese ir tikrai neatsisake smile.gif tai megsta visur, o apie tai as sakau kaip buvo nzn is kur tokia gera nuomone ir ant kokiu gyditoju papuolete, ukmergeje man labai patiko kudikiu slaugytes na visos kurios budejo tai tikrai geros rupinosi mazyle as po cezario buvau o vaikis neramus tai jos nakti ir nesiodavo ir ciuciuodavo 4u.gif bet vat apie ta kysi tai tiesiai sviesiai pasake rekomenduojam daryti cezari kaina 800lt na nzn ka ji darys baisu sako ir neduoti po to ziures neatsakingai nedarys  bet kazkaip kaip taip pasako tai principai neleidzia duoti, valstybei geriau sumoket kad ir keliais simtais daugiau

blink.gif cezaris tiek kainuoja??? blink.gif as tai isvis galvojau, kad nemokama turi buti...naivuole doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 09 28, 21:58)
na maniskis nese ir tikrai neatsisake smile.gif tai megsta visur, o apie tai as sakau kaip buvo nzn is kur tokia gera nuomone ir ant kokiu gyditoju papuolete, ukmergeje man labai patiko kudikiu slaugytes na visos kurios budejo tai tikrai geros rupinosi mazyle as po cezario buvau o vaikis neramus tai jos nakti ir nesiodavo ir ciuciuodavo 4u.gif bet vat apie ta kysi tai tiesiai sviesiai pasake rekomenduojam daryti cezari kaina 800lt na nzn ka ji darys baisu sako ir neduoti po to ziures neatsakingai nedarys  bet kazkaip kaip taip pasako tai principai neleidzia duoti, valstybei geriau sumoket kad ir keliais simtais daugiau

Kazkokie negirdeti dalykai g.gif as gydytojai pries planini cezari bandziau duoti-neeme, paskui po jau visko pamaniau, kad ims, bet irgi neime, taip, kad man cia is kosmoso kazkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 09 28, 21:58)

na beveik pries du menesius mb brolio zmonai dare cezari ir ji nieko nemokejo , gulejo 8 paras ligoninej ir buvo priziureta ir ji ir vaikas
Papildyta:
QUOTE(lineva @ 2010 09 29, 11:38)
Kazkokie negirdeti dalykai  g.gif as gydytojai pries planini cezari bandziau duoti-neeme, paskui po jau visko pamaniau, kad ims, bet irgi neime, taip, kad man cia is kosmoso kazkas g.gif

pritariu tau, skaitau ir negaliu patiket, kad apie Ukmerges gimdymo namus taip raso ir apie tokias sumas
Atsakyti
Aš irgi paskaitau ir stebiuosi kad apie tą patį personalą kalba eina, ypač kai iki šiol neigiamų atsiliepimų negirdėjau blink.gif nu bet kainos tai tikrai nerealios, kaip didmiesty kokiam... tikrai netikiu kad jei nesumokės tai blogai išoperuos schmoll.gif
Atsakyti
tai ir as nesakau kad blogai isoperuos , bet pasake kad tokia ju stasfke cia saltinis taip..na o maniskis ave bet musu tikrai nereikalavo, bet dave 300lt kiek zinau
Atsakyti