Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

Is pradziu visi vaikuciai ant papuko"kabo" mirksiukas.gif Net pizamos nebudavo kada nusivilkt, visa diena taip praeidavo ax.gif Paskui viskas susireguliavo mirksiukas.gif Tikrai cia ne papinukas mirksiukas.gif Cia NORMALU lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2010 07 27, 18:14)
Niu maniskis irgi panasiai valgo smile.gif Tai jei pvz jam truktu pienuko, jis gali ir po 1,5 val. prasytis smile.gif Na bet 2 val. pertraukele irgi nedidele. O ka reiskia "papinukas"? Ar kad nuo krūties ilgai neatsitraukia? Mano tai tik retkarčiais užmiega ir nenori paleisti. Tai po kurio laiko pati istraukiu. Bet paprastai pasisotina vos ne per 5 min...

Tai vat ir pas mane taip buna:arba per 10-15min gatavas,arba 30kokiu "kaba". Istrauki kruti-iesko isiziojes,net gaila! schmoll.gif Papai atrodo ne visai tusti{isspaust koki lasiuka dar galiu},vadynas uztenka g.gif Bet tik istrauki-VSE!!! Akim kliap-kliap! O dabar dar geriau!-diena tai isvis reikia kokios val,kad uzmigtu. Anksciau tai verkia-galvojom pilvukas,lasiukai padeda. Tai dabar guli ir apziurineja. Ar neperanksti jam budraut? g.gif
Atsakyti
Na tai ka negi nera gimdziusiu daugiau Ukmergeje. g.gif Kiek girdejau yra nauju gydytoju budinciu, rasykite mamytes atsiliepimus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinadas @ 2010 08 19, 23:24)
Na tai ka negi nera gimdziusiu daugiau Ukmergeje.  g.gif Kiek girdejau yra nauju gydytoju budinciu, rasykite mamytes atsiliepimus. smile.gif

Taip,galiu patart viena gyd! Ji is musu krasto. Kiek girdejau,budejimu ir Ukmergei turi. Niu,gera vieta ir gerus zmones traukia:) jos pavarde Ilgiene. Kaip gaila,kad kai as gimdziau ji dar Ukmergei nedirbo schmoll.gif Laaaabai maloni! Be galo myli ir supranta moterys,ir ypac nestuke.gif ! Visada gali ir patart ir paaiskint! Niu...kiekvieno teise rinktis!
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 08 23, 21:36)

kaip jums sekasi? kaip augat?
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 08 24, 14:57)
kaip jums sekasi? kaip augat?

LABUKA!!! Kaip malonu-pamaciau kad parasei ir iskart toks jausmas,kad dar nestuke.gif sedziu prie kompo biggrin.gif Gerai mes! Atsventem menesiuka. Priaugom 1kg ir 5cm! Pati jau nemaitynu... schmoll.gif misinuka NAN duodu. Jau pradedam bendrauti,jau ziuuuurim visur tongue.gif O kaip gi jus? Kaip augat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 08 24, 17:58)
LABUKA!!! Kaip malonu-pamaciau kad parasei ir iskart toks jausmas,kad dar  nestuke.gif sedziu prie kompo  biggrin.gif Gerai mes! Atsventem menesiuka. Priaugom 1kg ir 5cm! Pati jau nemaitynu... schmoll.gif misinuka NAN duodu. Jau pradedam bendrauti,jau ziuuuurim visur  tongue.gif O kaip gi jus? Kaip augat?  bigsmile.gif

mes 1.200 kg priaugom ir 6 cm paaugom lotuliukas.gif as dar pati maitinu, bet kartais tenka damaitinti, tai ir NAN duodu, bet kieteja viduriukai nuo jo, pries tai similaka daviau tai nuo jo is vis siaubingai kietejo. Tai galvoju gal dar koki pabandyti, bet nesugalvoju koki. Savo vyresnei tai visada duodavau aptamili, jai buvo thumbup.gif nors labai daug kas skundesi kad nuo jo vaikams viduriai kieteja, tai net nezinau ar bandyt ji pirkti ar ne g.gif Ir dar pas mus akytes apie 2 sav puliuoja, tai lasinu lasiukus, jei nepraeis per savaite reiks pas akiu gydytoja keliaut. Tai tiek ziniu pas mus
Atsakyti
Labukas! Viskas su jum aisku biggrin.gif Siaip.man atrodo,jau reiketu pas daktarus kreiptis del akyciu. O del misinuko,tai ka as zinau...Mano viresnisis tai tik SEMPERIS tiko. Irgi visus isbandem. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O Majukui tai kai daviau NANa, tiko,nu ir nebandysiu kitu. schmoll.gif Nu kaip ir kieciau pradejom kakot,bet dabar duodu arbatytes,tai 1-2kartus prakakoja:) Irgi priaugot nemazai thumbup.gif Svarbu,kad viskas gerai ir kad sveiki! O kaip nakti miegat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 25 rugpjūčio 2010 - 11:49
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 08 25, 12:46)
Labukas! Viskas su jum aisku  biggrin.gif Siaip.man atrodo,jau reiketu pas daktarus kreiptis del akyciu. O del misinuko,tai ka as zinau...Mano viresnisis tai tik SEMPERIS tiko. Irgi visus isbandem.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O Majukui tai kai daviau NANa, tiko,nu ir nebandysiu kitu.  schmoll.gif  Nu kaip ir kieciau pradejom kakot,bet dabar duodu arbatytes,tai 1-2kartus prakakoja:) Irgi priaugot nemazai  thumbup.gif  Svarbu,kad viskas gerai ir kad sveiki! O kaip nakti miegat?

visai neblogai nakti miega thumbup.gif pvz sia nakti tai uzmigo 23 val valgyt atsikele 6 ir po to miegojom iki 9:30. Dazniausiai buna kad uzmiega apie 23 val, tada keliasi apie 4 valgyt ir tada apie 8.
Atsakyti
g.gif temos pavadininmas Ukmergės GN smile.gif

Man šiuo metu labai aktuali tema apie šiuos GN, bet deja kalbama ne į temą verysad.gif .....
Už mūsų leliukus nieko svarbiau nėra, bet ši tema netam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2010 08 25, 15:38)
g.gif temos pavadininmas Ukmergės GN  smile.gif

Man šiuo metu labai aktuali tema apie šiuos GN, bet deja kalbama ne į temą  verysad.gif  .....
Už mūsų leliukus nieko svarbiau nėra, bet ši tema netam  mirksiukas.gif

Kaip tik musu lialiukai gime Ukmerges GN! cool.gif Ir jeigu tamsta nori kazka suzinot,tai prasom klaust i tema rolleyes.gif O bendraut mes galim ir cia ir kitoi temoi! rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2010 08 25, 15:07)
visai neblogai nakti miega  thumbup.gif  pvz sia nakti tai uzmigo 23 val valgyt atsikele 6 ir po to miegojom iki 9:30. Dazniausiai buna kad uzmiega apie 23 val, tada keliasi apie 4 valgyt ir tada apie 8.

Nu jus thumbup.gif A vat mes siandien niekaip negalim nei pamiegot,nei pavalgyt normaliai! schmoll.gif Ir kas darosi? g.gif Niu-niu!o visa naktis pries akis! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2010 08 25, 14:38)
g.gif temos pavadininmas Ukmergės GN  smile.gif

Man šiuo metu labai aktuali tema apie šiuos GN, bet deja kalbama ne į temą  verysad.gif  .....
Už mūsų leliukus nieko svarbiau nėra, bet ši tema netam  mirksiukas.gif

zinau kad ne tam si tema, bet kad be musu cia daugiau nieks paskutiniu metu neplepa, apmirus si tema. Jei kas domina klausk, mielai atsakysim
Atsakyti