Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(miskininkele @ 2010 07 15, 14:23)
dar ne. Tai jau tikrai kad karsta  doh.gif  vis dairaus per langus gal koks lietaus debesiukas kaupiasi, bet kad nesimato doh.gif

Na va,visa diena prakaitavau namie ir pagaliau vyras isveze prie ezero! Kaip faina pabraidyt!!! Maudytis negalima,tai nors tiek blush2.gif gryzom...o namie taip tvanku,taip negera! afu! man siule pampersiuku pigiau,nenori? Sake,gali i ligonine atvezt.
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 15, 17:16)
Na va,visa diena prakaitavau namie ir pagaliau vyras isveze prie ezero! Kaip faina pabraidyt!!! Maudytis negalima,tai nors tiek blush2.gif gryzom...o namie taip tvanku,taip negera! afu! man siule pampersiuku pigiau,nenori? Sake,gali i ligonine atvezt.

po kiek pampersiukai? koki angliski ar lenkiski?
Atsakyti
Angliski ir vokiski-taip rase:} gali tipo ir man namo atvezt,bet sakau mazius dar pilve,tai ir negali pasakyt kokie tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 15, 19:42)
Angliski ir vokiski-taip rase:} gali tipo ir man namo atvezt,bet sakau mazius dar pilve,tai ir negali pasakyt kokie tiks g.gif

o tai kaina kokia, nes as tai is www.assorti.lt perku lenkiskus, is ten pigiau nei parduotuvej
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 07 15, 20:55)
o tai kaina kokia, nes as tai is www.assorti.lt  perku lenkiskus, is ten pigiau nei parduotuvej

Dar tiksliai nezinau:{ tiesiog pasiule,paskui paklausiu! o ant kiek pigiau is ASSORTI pirkt? nes senoookai man ju reikejo biggrin.gif pries 10metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 15, 20:05)
Dar tiksliai nezinau:{ tiesiog pasiule,paskui paklausiu! o ant kiek pigiau is ASSORTI pirkt? nes senoookai man ju reikejo biggrin.gif pries 10metu smile.gif

tai kad nelabai zinau kiek parduotuvej kainuoja lotuliukas.gif jei neklystu tai apie 15 lt, o dregnos serveteles virs 2 lt pigiau. Na tas tinklalapis man patinka, ten daug kas pigiau, pasiziurek
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 07 15, 21:09)
tai kad nelabai zinau kiek parduotuvej kainuoja  lotuliukas.gif  jei neklystu tai apie 15 lt, o dregnos serveteles virs 2 lt pigiau. Na tas tinklalapis man patinka, ten daug kas pigiau, pasiziurek

Ok,paziuresiu! dar man siule serveteliu po 5lt. o kai pagimdysiu,tai tikrai paprasysiu kad atveztu!!! O kaip tau sekasi?dar veikla neprasidejo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 15, 20:21)
Ok,paziuresiu! dar man siule serveteliu po 5lt. o kai pagimdysiu,tai tikrai paprasysiu kad atveztu!!! O kaip tau sekasi?dar veikla neprasidejo? rolleyes.gif

uzeina pilva skaudet kaip per mmm, bet praeina, seip visai neblogai tik kai sedziu tai tada siaubingai pilva skaudet pradeda doh.gif nu jei neprisijungsiu kuria diena tai zinok kad gimdau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 07 15, 23:50)
uzeina pilva skaudet kaip per mmm, bet praeina, seip visai neblogai tik kai sedziu tai tada siaubingai pilva skaudet pradeda  doh.gif nu jei neprisijungsiu kuria diena tai zinok kad gimdau  lotuliukas.gif

Vaje-vaje! O as??? as ir noriu!! Va tau 4u.gif ax.gif ax.gif ax.gif kad lengvai ir greitai!!! lauksiu ziniu! ir,duk Dieve ir man pas tave atvazuot! o maz salia gulesim?! SEKMES!!!!
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 15, 22:54)
Vaje-vaje! O as??? as ir noriu!! Va tau 4u.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif kad lengvai ir greitai!!! lauksiu ziniu! ir,duk Dieve ir man pas tave atvazuot! o maz salia gulesim?! SEKMES!!!!

uzmigs mano mergina, ateis kaimyne su ja pabut ir vaziuosiu i ligonine, panasu kad gimdysiu thumbup.gif jei vakare neparasysiu vadinasi gimdau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 07 16, 12:35)
uzmigs mano mergina, ateis kaimyne su ja pabut ir vaziuosiu i ligonine, panasu kad gimdysiu  thumbup.gif  jei vakare neparasysiu vadinasi gimdau  lotuliukas.gif

4u.gif mirksiukas.gif 4u.gif LENGVAI TAU! 4u.gif 4u.gif 4u.gif IR GREITAI!!! Rasyk,kaip ten kas!
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 16, 15:13)
4u.gif  mirksiukas.gif  4u.gif LENGVAI TAU! 4u.gif  4u.gif  4u.gif IR GREITAI!!! Rasyk,kaip ten kas!

Miskininkele ka tik pagimde mergaite!!!!!
Atsakyti