Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eglute82 @ 2010 01 06, 13:01)
o po to reikia isskalauti  g.gif
[

Alijosiaus nuo plauku nereikia nuskalauti, jis isdziusta ir nieko nesimato, gal tik pries sukavima kazkiek ties saknim buna pakietejes plaukas, bet issisukuoja ir sakyciau puriau plaukas atrodo, zodziu man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 06, 14:04)
O kur šitą žurnalą galima nusipirkt?  bigsmile.gif pirmą kartą apie jį girdžiu... LT kalba jis?  blush2.gif

Na Naujosios Buremenės aliejai nėra labai vertinami  ax.gif

Pirkau Mindaugo Maximos toje eko krautuvėlėje, kur pačiam krašte už kasų Maximos 4u.gif Pirmą numerį tai pamačiau Prismoje. Daugiau nė vienam PC neteko matyti šio žurnalo smile.gif

lietuviškas jis nuo pradžių iki galo neskaitant, kad šaltinių daug užsienietiškų redakcija naudoja smile.gif

tas tiesa, bet bent simondsijos pas NB visad buvo nerafinuotos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 06, 13:52)

bandysiu padet blush2.gif beja, gal parasyta ant pakuociu ar nerafinuoti jie? jei rafinuoti, tai as nebent kojoms sutepciau blush2.gif
o siaip tai jei nerafinuoti, tai gerus aliejus turit thumbup.gif abu tinka plauku kaukems, istepat sausus plaukus, pabut pora val su ranksluosciu; grynus migdolų ir jojobos( simondsiju)- kūno (po maudyniu, jei labai sausa ar serpetojanti, perstinti oda) ir veido odos, rankų prieziurai. Tik tepti reiktu ant dregnos odos. Veidui siulyciau is pradziu tepti nedideli plota. Netgi skaiciau kad galima deti siek tiek i plauku balzamus 4u.gif tiesa, pati nebandziau. i siu alieju misinius (jei noresit abu kartu is kart naudot), kaip ir i atskirus galima ilasinti EA megiamus. Ir kiek pamenu, migdolai tinka viesiems odos tipams, ypac suerzinati.
Galima valyti makiaza bigsmile.gif
masazams galu gale.
Kvapu namuose jojobos alieju siule kaip bene vieninteli idealiausiai tinkanti plauku kaukems wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 06 sausio 2010 - 14:13
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 14:02)
merginos, vakar atsitiktinai pamačiau ir nusipirkau naują Green'o numerį, nepagailėjau 8 litų biggrin.gif Nemažai paskirta kosmetikai - yra šiaip bendras straipsnis, o gale - apie plaukų formavimo priemones ir jų mitus. Kažkaip super naujo labai, negirdėto ir nematyto neradau, bet vakar vistiek  negalėjau atsitraukti  blush2.gif

na, tiek tepaskaičiau, bet iš tikrųjų, tai antras numeris man atrodo nepalyginamai geresnis už pirmąjį  thumbup.gif

Man irgi antrasis Green'o Nr. labiau patiko, as ji dar pries kaledas atradau naujoje eko parduotuveje Europoje, esme as irgi kaip ir zinojau, bet sakyciau tie straipsniai sudejo taskus ant i, duosiu si zurnala ir artimiesiems paskaityti, gal supras pagaliau kuom skiriasi naturali ir sintetine kosmetika ax.gif
Del gramatiniu klaidu - man irgi labai kliuvo, net pagalvojau, jei ju mazas biudzetas, tikrai surastu zmogu, kuris ir is idejos galetu pas juos korektoriumi isitaisyti, ir Katuti, - kazkodel apie tave pagalvojau - kaip jau gyre tave, kad labai aiskiai isreiski mintis, tai man tokia asociacija ir iskilo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 14:17)
Man irgi antrasis Green'o Nr. labiau patiko,

Katuti, - kazkodel apie tave pagalvojau - kaip jau gyre tave, kad labai aiskiai isreiski mintis, tai man tokia asociacija ir iskilo  mirksiukas.gif 

kai kuri nusipirksit kitą numerį, tai parašykit ir į čia 4u.gif Neįsikertu, kas kiek laiko jį leidžia, o pirmąjį numerį laiko prasme tai tokį jau ilgokai pastovėjusį matyt nusipirkau lotuliukas.gif

aš tai mielai ir iš idėjos pasidarbuočiau, bet man tam tikrai trūksta kvalifikacijos blush2.gif Turiu draugę labai gerą lituanistę (dabar ji daugiau pripuolamai tik dirba), tai žinau, kad čia darbas, jei sąžiningai ir atsidavusiai dirbi, labai sunkus...
Atsakyti
o namini tonika saldytuve nereikia laikyt?
noriu i citrinines verbenos hidrolata ipilt lasiuka glicerino ir pelargoniju ea?kiek lasiuku reiketu ilasint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 06, 15:04)
Na Naujosios Buremenės aliejai nėra labai vertinami  ax.gif dažniausiai būna rafinuoti, beverčiai. Tai visų pirma pasižiūrėkit, ar jie rafinuoti ar ne.

Aš ir pirkau NB bet parašyta nerafinuotas šalto spaudimo, tikiuosi teisybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 01 06, 14:57)
giedrulia77 o ar labai butinas muilas?  rolleyes.gif  Mano muilo nera gave, tik plaukam sampunas, siaip tik su vandeniu  thumbup.gif  Beje jokiu issutimu, berimu nesam tureje  tongue.gif  jokiu kremu, alieju ir t.t. Vanduo vienitelis reikalingas daiktas.
Kazkada turejom sudokrem, bet paskui  pakeitem i alijosiu  thumbup.gif  Nors tiek ir tereikejo, del vaizdo greiciau  lotuliukas.gif
Na kartais minksta vieta paplaunam, jei daugiau pasidaro... ir karta savaitej maudom su muiliuku (plaukucius taip pat) gal ir nera butina is tikruju  g.gif

Galvytei ir ne tik manau tiktu Logonos ar Weledos sampunas vaikams su dusgeliu viename: Weleda arba Logona, dar Logona yra spec.kudikiams sampunas toks, o uzpakaliukui nuo issutimu manau sviestmedis geriausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 06 sausio 2010 - 14:26
Ar Bella Pierre dekoratyvinę perkat internetu ar gal galima ir Vilniuje kur nors rast? radau nuorodą, kad ekostudija prekiauja, bet bent jau jų e - parduotuvėj tai nėra šio gamintojo g.gif Kokią veido pudrą galėtumėt rekomenduot be Bella pierre? (skystą, kompaktinę)? reikia, kad neblogai maskuotų. iš anksto dėkui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 13:53)
Kiek pamenu, si tema ir uzvede mane "ant doros kelio" - kuom as labai labai dziaugiuosi  biggrin.gif  turbut is neturejimo ka veikti ilindau paskaityti apie tuos naturalios kosmetikos gamintojus kazkur pries metus ir nebeislindau  biggrin.gif
Kaip gerai, kad yra sita nereali tema ir jus, nuostabios merginos thumbup.gif

mane taip pat drinks_cheers.gif tik as ieskojau info apie ivairius parabenus ir kitus blogiukus. Krito man i sirdi visi tie patarimai ir priemones, nebegaliu atsispirti ir tik dziaugiuos. zinoma dar daug ko reikia, o ypac dekoratyvine pakeist blush2.gif
Atsakyti
mano perejimas prie naturalios buvo toks:pradejau skaityti merginu atsiliepimus, nusprendziau pabandyt.nusipirkau ranku krema sante, logona metu tonika, lupu balzama eco, duso zele logonos ir sante veido kremuka.tas ziauriai nepatiko, tai vel griebiau sintetine, kol...neatradau monicos ir nusprendziau rimtai pabandyt sutvarkyt veiduka smile.gif turiu nemazai buteliuku, kuriais labai dziaugiuosi biggrin.gif is dekoratyvines naudoju ne naturalu kol kas, bet tik tusa.senus sintetinius kremus sutepu pedom, kad neismest smile.gif turiu weledos veido krema iris, madara tonika, weledos pedu krema, sviestmedzio, ivairiausiu alieju, EA, aisku molio smile.gif
tik vat turiu klausimuka, kuom tepat kuna po duso?man lasjonas i pabaiga, tai galvoju ar verta pirkt, ar geriau aliejumi teptis?turiu simonsidiju, kokosu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 15:24)
kai kuri nusipirksit kitą numerį, tai parašykit ir į čia  4u.gif Neįsikertu, kas kiek laiko jį leidžia, o pirmąjį numerį laiko prasme tai tokį jau ilgokai pastovėjusį matyt nusipirkau  lotuliukas.gif

aš tai mielai ir iš idėjos pasidarbuočiau, bet man tam tikrai trūksta kvalifikacijos  blush2.gif Turiu draugę labai gerą lituanistę (dabar ji daugiau pripuolamai tik  dirba), tai žinau, kad čia darbas, jei sąžiningai ir atsidavusiai dirbi, labai sunkus...

Pirma Green'o Nr tai Iki ar Rimi pirkau, o antraji jau eko parduotuveje, ir paprastose parduotuvese nemaciau, kaip supratau Nr. 2 pasirode gruodzio vidury/antroj pusej.

Tikiu kad sunkus darbas, bet tas elementarias klaidas tai atrodo kas antra is musu istaisytu, man panasiai ir knygoje 150 sveikiausiu produktu zemeje tos klaidos labai kliuna, tik knygoj jau ju maziau, bet vis tiek neatleistina
Atsakyti