Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 17:06)
Būtų įdomu sužinoti, kaip perėjote prie natūralios kosmetikos? Ar iš karto nebenaudojote nenatūralios ar palaipsniui? 4u.gif

Palaipsniui, bet ir pati pajausi - pabandzius naturalia, nesinori chemijos, pradeda viskas smirdeti, kartu su kosmetika perejau ir prie ekolog.buitines (ne)chemijos, tai dabar is toli uzuodziu kokiais Ariel milteliais skalbta ruba (paskolinau sesei palaidine, ji aisku pries grazindama isskalbe - atrodo Ariel ir naudoja - pakabinau palaidine i spinta, tai visa spinta atrodo prasmirdo, tai perskalbiau, nes is toli jos kvapa jauciau)
Nors aisku iki 100% dar truputi truksta - turiu dar 1 laka nagams ir gero lako valiklio nenusiperku blush2.gif
Atsakyti
Rasucci rašė apie naturalų toniką, kurį kaip supratau galima pasigaminti pačiai.Jei taip supratau, gal galite pasakyti kokių dalykų tam reikia, kur jų galima įsigyti 4u.gif
Atsakyti
kad smirdeti tai tikrai kad smirda, miltelius naudojam dar nelabai gerus, bet siuo metu kitokiu ir leisti nelabai sau galim. Perkam poka visa seima 20 kg. Bent jau bekvapiai.
O nuo tu persil arial, mane vimdo. As neturiu sklabimo masinos, tai jei mama iskalbia, paskui kelias dienas turiu lauke laikyt kad kvapas dingtu, smirda man ir viskas doh.gif

giedrulia77 o ar labai butinas muilas? rolleyes.gif Mano muilo nera gave, tik plaukam sampunas, siaip tik su vandeniu thumbup.gif Beje jokiu issutimu, berimu nesam tureje tongue.gif jokiu kremu, alieju ir t.t. Vanduo vienitelis reikalingas daiktas.
Kazkada turejom sudokrem, bet paskui pakeitem i alijosiu thumbup.gif Nors tiek ir tereikejo, del vaizdo greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
dar Green'e parašyta apie parduotuvėlės Bioteka atidarymą ir kad ji prekiaus John Masters Organics kosmetika. Ji nesertifikuota, kaip suprantu, išskyrus dalį ingredientų. Ir viskas "valgoma" - jau N kartų girdėta Alkaičio dainelė lotuliukas.gif

bet šiaip Biotekos puslapyje jokių John Masters produktų nematau tongue.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 06, 14:47-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 06, 14:47)
Rasucci rašė apie naturalų toniką, kurį kaip supratau galima pasigaminti pačiai.Jei taip supratau, gal galite pasakyti kokių dalykų tam reikia, kur jų galima įsigyti 4u.gif

na as ne Rasucci bet pasakysiu blush2.gif nusipirkite hidrolata pagal savo odele bei kvapa koks jums patinka ir tuomet pagal fantazija bei odos poreikius, na pvz maniske jautri+misri+ziema sausejanti, tai man siuo metu labai patinka toks rosmarinu hidrolatas+augalinio glicerino (kad padrekintu odele)+levandu ea, na mano odelei labai patinka sis derinukas.... sudetis gal ir skurdoka bet tiesiog verciuosi is to ka turiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 21:50)
Dolphin, ačiū už palaikymą  4u.gif
Jau seniai įlendu į šitą tema, neseniai nusipirkau natūralų kremuką veidui, labai patiko jis man  4u.gif  Jei nesilankyčiau SM, turbūt nebūčiau susidomėjusi natūralia kosmetika  4u.gif

Kiek pamenu, si tema ir uzvede mane "ant doros kelio" - kuom as labai labai dziaugiuosi biggrin.gif turbut is neturejimo ka veikti ilindau paskaityti apie tuos naturalios kosmetikos gamintojus kazkur pries metus ir nebeislindau biggrin.gif
Kaip gerai, kad yra sita nereali tema ir jus, nuostabios merginos thumbup.gif

Atsakyti

giedrulia77 o ar labai butinas muilas? rolleyes.gif Mano muilo nera gave, tik plaukam sampunas, siaip tik su vandeniu thumbup.gif Beje jokiu issutimu, berimu nesam tureje tongue.gif jokiu kremu, alieju ir t.t. Vanduo vienitelis reikalingas daiktas.
Kazkada turejom sudokrem, bet paskui pakeitem i alijosiu thumbup.gif Nors tiek ir tereikejo, del vaizdo greiciau lotuliukas.gif
[/quote]

Na kartais minksta vieta paplaunam, jei daugiau pasidaro... ir karta savaitej maudom su muiliuku (plaukucius taip pat) gal ir nera butina is tikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 06, 13:52)

gali tepti kūną jais, veidą, pasidaryti aliejinę kaukę plaukams bei veidui 4u.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 06, 11:37-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 06, 11:37)
O tos, kurios iš karto perėjo prie natūralios kosmetikos, kaip atsirinkot kas tinka?Pirkote iš karto kremus, tonikus, dušo želes ir t.t.? 4u.gif

Pradzioje rinkausi tokius produktus, kurie daugumai tiko ir patiko, tai pirmieji mano pirkiniai: Weledos dusgelis, Weledos migdolu pienelis veidui valyti, Hauschkos kelioninis rinkinukas (kur mazais kiekiais: pienelis, tonikas ir kremukai), Druide purity sampuno miniukas ir pan.
Kai pradzioje, geriausia pirk mazom pakuotem, nes jei netiks, bus lengviau ar isbaigti, ar atiduoti.
Atsakyti
O internetu galima visko tonikui nusipirkti Monicos parduotuvėje? ax.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 06, 15:02-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 06, 15:02)
O internetu galima visko tonikui nusipirkti Monicos parduotuvėje? ax.gif

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 13:02)
merginos, vakar atsitiktinai pamačiau ir nusipirkau naują Green'o numerį

O kur šitą žurnalą galima nusipirkt? bigsmile.gif pirmą kartą apie jį girdžiu... LT kalba jis? blush2.gif

QUOTE(liusinda @ 2010 01 06, 13:52)

Na Naujosios Buremenės aliejai nėra labai vertinami ax.gif dažniausiai būna rafinuoti, beverčiai. Tai visų pirma pasižiūrėkit, ar jie rafinuoti ar ne.
Migdolų aliejus labai gerai paakiams, mažina paburkimą, taip pat galima tepti veidą. Simondsijų aliejus laikomas geriausiu aliejumi plaukų priežiūrai, galima daryti kaukes: šiltu aliejumi ištepti plaukų šaknis ir galiukus, bet ne per gausiai (užtenka saujelės vidutinio ilgumo plaukams), iššukuoti, palaikyti porą valandų ar ilgiau (kai kurios laiko per naktį) ir išplauti šampūnu smile.gif Simondsijos taip pat tinka odai. Aliejus reikia tepti ant drėgnos odos (kūno ar veido), nes tada aliejus geriau pasiskirsto ir įsigeria, oda gauna drėgmės. Daugiau galit pasiskaityti internete apie aliejų savybes, ten būna parašyta ir kam juos galima naudoti smile.gif
Atsakyti