Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

wink.gif+2010 01 06, 11:37-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 06, 11:37)
O tos, kurios iš karto perėjo prie natūralios kosmetikos, kaip atsirinkot kas tinka?Pirkote iš karto kremus, tonikus, dušo želes ir t.t.? 4u.gif

Nebutinai smile.gif Skaitom sia tema, atsiliepimus apie gaminius, ir pagal savo odos savybes atsitaikom ka pabandyti ir pan smile.gif As asmeniskai kazkaip greitai radau kas man tinka. Plaukams tai is vis nesuku galvos ka naudoti dabar, nes uztenka sampuno, kondicionieriaus ir kokosu aliejaus kaukes su kokiu nors EA (rozmarinu ar arbatmedzio saknims).
Veidui truputi sunkiau buvo, bet kadangi nemegstu ismesti priemoniu pilnu buteliuku, tai gavosi taip, kad baigesi kremas - is perparduodamu nusipirkau is vienos paneles puse Dr.Hauscha aleijaus riebiai odai (panaudojau, pamaciau kad visai nieko, bet norimo rezutlato nesulaukiau). Tada nusprendziau isbandyti naturalu tonika - hidrolata. Nusipirkau kelis EA, jojobos aliejaus, ir taip pradejau dometis kaukiu ir pan gamyba ir pradejau isbandyti ant saves. Is esmes reikalauja investiciju, bet jei viska perki po truputi, kai jau kazko prireikia, galima apsieit be dideliu islaidu vienu metu smile.gif
Atsakyti
Katuti, dekuj, bet taip ir nesupratau, TAVO NUOMONE, plaukas gyvas. ane? nu sorry jei kvailai klausineju, cia SM oj kiek skaiciau kad jis ale negyvas, doh.gif taigi gyvas!
Atsakyti
wink.gif+2010 01 06, 11:37-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 06, 11:37)
O tos, kurios iš karto perėjo prie natūralios kosmetikos, kaip atsirinkot kas tinka?Pirkote iš karto kremus, tonikus, dušo želes ir t.t.? 4u.gif

Kai kas pagal atsiliepimus SM, kai kas pagal pačios ieškojimus ir finansines galimybes.

Tarkim nematau reikalo klausti atsiliepimo apie dušo želę (tinka, netinka, sausina ar ne ir tt.) - patinka kvapas, kaina ir perku, vistiek "sueis".

Didžiausią rūpestį kelia odos drėkinimas ir gydymas nuo bėrimų. Tokiu atveju atidžiau renkuosi, skaitau atsiliepimus.
Atsakyti
wink.gif+2010 01 06, 10:37-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 06, 10:37)

iš pradžių didelių investicijų ir pravalų būdu, paskui kažkaip lengviau jau buvo smile.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 06, 11:06)
Katuti, dekuj, bet taip ir nesupratau, TAVO NUOMONE, plaukas gyvas. ane? nu sorry jei kvailai klausineju, cia SM oj kiek skaiciau kad jis ale negyvas, doh.gif  taigi gyvas!

aš nesakau, kad gyvas 4u.gif Bet pasiskaičiusi apie paties plauko struktūrą įsivaizduoju, kad tie oro tarpeliai, temperatūros savireguliavimas neleidžia sakyti, kad viskas ten mirę ir galiu daryti - plauti, tepti ką noriu. Jei viskas būtų negyva, tai galėtumėm visos vaikščioti su negyvomis triušenomis ant galvos ir nesukti sau smegenų nei dėl aliejų, nei dėl silikonų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 12:39)
iš pradžių didelių investicijų ir pravalų būdu, paskui kažkaip lengviau jau buvo smile.gif

taivat kad labai didelės verysad.gif
Norėjau tušo akims, bet pamačiau kiek kainuoja ir nutariau kad pasitepliosiu savo turimu faberliko mineraliniu, nieko gero, ale ka bepadarysi umn.gif

Nupirkau už tad vaikams dantų pastą thumbup.gif
O sau kviečių gemalų aliejų, kurio labai norėjau rolleyes.gif Tepsiuos lūpas, nes sviestmedžio nelabai užtenka ir plaukus bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau pasivijau, per tas sventes neliko laiko nei groziui, nei SM, noriu grizti i normalu ritma ax.gif
Net pasiilgau molio kaukiu ax.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 12 29, 14:31)

2) isbandziau alijosiaus geli plaukams ir buvau nustebinta rezultatu - jei tikrai sumazins riebalavimasi, kaip pasirode po poros panaudojimu, bus super  thumbup.gif iki siol bandziau tepti jau sausus plaukus (saknis), ryt istepsiu dar dregnus  ax.gif

o po to reikia isskalauti g.gif

Katuti o tuos ivairius miltelius kaip naudoti reikia, pvz.: lotoso 4u.gif
Papildyta:
Kol kas dziaugiuos Elysambre tusu, ir padazo graziai, ir netepa, ir ilgai laiko. Bet jei sukietes..... bus liudna
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 06, 10:20)
vakar klausiau neatsaket g.gif  kiek mazdaug molio reikia veido kaukei vienam kartui?maisysiu su vandeniu, glicerinu, milteliais, EA

QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 10:25)
jei žalio, tai kokių 2-3 arbatinių šaukštelių smile.gif O jei smulkučio balto, tai žymiai daugiau, tada pilu jo iš akies  4u.gif

Na aš žalio nenaudoju, tik baltą ir raudoną, bet man arbat. šaukštelio tereikia, tepu tik veidą ir gana storai, kur tiek daug sutept - tris šaukštelius? blink.gif Manau pačiai reikia darytis kaukes, bandyt, kad atrasti tą savo reikiamą kiekį...
arbatinis šaukštelis aišku ne metalinis, o plastmasinis ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 06, 13:02)
Na aš žalio nenaudoju, tik baltą ir raudoną, bet man arbat. šaukštelio tereikia, tepu tik veidą ir gana storai, kur tiek daug sutept - tris šaukštelius?  blink.gif Manau pačiai reikia darytis kaukes, bandyt, kad atrasti tą savo reikiamą kiekį...
arbatinis šaukštelis aišku ne metalinis, o plastmasinis ! smile.gif

Na man irgi bent pora šaukštelių tikrai sueina. Šiaip, priklauso ir nuo veido... ploto biggrin.gif Maniškis tikrai nemažas, žandukai apvalūs, tai yra ir kur tepti tongue.gif Jei veidukas nedidelis, žandikauliai plokšti, tuomet ir šaukštelio per akis gali būti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 06, 12:01)
Katuti o tuos ivairius miltelius kaip naudoti reikia, pvz.: lotoso  4u.gif

supratimo neturiu - pati tik internete apie juos skaičiau 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

jau kelinta diena skaitau sita skyreli ir baigia galva apsisukt blink.gif
noreciau paklaust blush2.gif gavau dovanu migdolu ir simodsijos aliejaus ax.gif is ,,Naujoji Barmune,,.kur?kaip?su kuo? ir t.t... galeciau ji panaudot.butu didelis aciu blush2.gif
zinau,kad galit apibart mane,kad neskaitau senesniu temeliu ir t.t..,bet as jau pasimeciau doh.gif
Atsakyti
merginos, vakar atsitiktinai pamačiau ir nusipirkau naują Green'o numerį, nepagailėjau 8 litų biggrin.gif Nemažai paskirta kosmetikai - yra šiaip bendras straipsnis, o gale - apie plaukų formavimo priemones ir jų mitus. Kažkaip super naujo labai, negirdėto ir nematyto neradau, bet vakar vistiek negalėjau atsitraukti blush2.gif

off topic: na bet kokių elementarių rašybos klaidų tame Green'e doh.gif Bet kadangi nesu kvalifikuota lituanistė, tai ir paslaugų savo pasiūlyti ir prisiimti atsakomybės, deja, negaliu ax.gif

ten rašo, kodėl nafta - natūrali žaliava, nėra laikoma natūraliu ingredientu kosmetikoje. Nes nedalyvauja natūraliame ekosistemos atsinaujinimo cikle, o neyra, kaupiasi, kenkia augalams, kitiems organizmams. Taip pat atsakyta į klausimą, kodėl sintetiniai ingredientai yra vertinami pramonės - jie pigūs, stabilūs, ilgai išsilaikantys, vartotojas visada žino, ką gaus. T.y. nereikia perrašinėti produktų formulių ir sukti galvos, kaip vėl padaryti lygiai tą patį.

iš Green'o ir Aromaterapijos nuo A iki Ž aišku, kad visi kvepalai yra padaryti naftos ir pušų terpentinų (?) pagrindu, todėl kasmet pasaulyje yra iškertama daug pušų...

dar radau įdomų faktelį, kad vanilinas sintetinamas iš lignino (fui doh.gif ). Panašiai, kaip hematogenas - valgai neva tai saldumyną, o iš tikrųjų - gabalėlį kiaulės, nes iš jos kraujo jis pagamintas.

na, tiek tepaskaičiau, bet iš tikrųjų, tai antras numeris man atrodo nepalyginamai geresnis už pirmąjį thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, o koki naturalu/ekologiska pati paciausia muila rekomenduotumet leiukui?
Atsakyti