Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Dolphin, ačiū už palaikymą 4u.gif

QUOTE(Versmė @ 2010 01 05, 19:19)
O kodėl susidomėjai natūralia kosmetika?  ax.gif

Jau seniai įlendu į šitą tema, neseniai nusipirkau natūralų kremuką veidui, labai patiko jis man 4u.gif Jei nesilankyčiau SM, turbūt nebūčiau susidomėjusi natūralia kosmetika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 05, 14:02)
Nepatike: Druide leave in kondicionierius (netiko mano plaukams, dar voliojasi mazas buteliukas, gal kam reikia?-atiduociau),

o man pabandzius labai patiko, bet kazkaip nutempiau pirkima, kai buvo nuolaidos, dabar vis pamastau, kad gal reikejo nusipirkt....:/
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 05, 20:22)

Ziurejau as ir cia, bet cia prekes kiek brangesnes nei aromantic, tad tektu daryt du uzsakymus: viena is aromantic, kita ir new directions g.gif
Nu viskas apsisprendziau rolleyes.gif dabar rinksiuos aromantic, o veliau new directions, nes vienam kartui kiek skausminga ir abieju sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 05 sausio 2010 - 20:58
ernesin, dėkui už naujus namus 4u.gif

Kiti patike, bet nezinau ar kartosiu: Druide ozku sampunas (vis delto po jo greiciau riebaluojasi plaukai)

Savaitgalį išbandžiau Druide ožkų šampūną - plaukai tikrai švelnūs ir pamaitinti, bet sutinku su Rkatyte, kad plaukus reikėjo plauti greičiau nei įprastai. Šiaip plaunu kas 3, kartais 4 dienas, o dabar reikėjo po 2 dienų plauti. Vis dėlto, kaip plaukai atrodė išplauti su šampūnu po baseino ir pirčių komplekso - šampūną užskaitau.

Dar išbandžiau Druide ožkų vonios putas (juokingai skamba biggrin.gif). Gerai suputojo, o ir kvapas relaksuoti leido, odos nenusausino ax.gif

Druide jausmus žadinantis masažo kremas - nežinau kaip su tuo jausmų žadinimu, bet atpalaidavo labai gerai, aišku padėjo ir masažas biggrin.gif Nepasakyčiau, kad kvapas saldus, bet tikrai kerintis, nes vos tik įkvepiau giliai, tai taip ir atrodo, kad "skrendi" wub.gif
Atsakyti
bryla, turiu 50 ml hidrolata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 05, 22:30)
bryla, turiu 50 ml hidrolata smile.gif

tai jei į visą hidr., tai gali pilti kokį 1 ml.
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 16:06)
Būtų įdomu sužinoti, kaip perėjote prie natūralios kosmetikos? Ar iš karto nebenaudojote nenatūralios ar palaipsniui? 4u.gif

Aš iš karto ax.gif
Padariau užsakymą prsisiųst ko pirmai pradžiai labiausiai reikėtų (šampūnas, kremas kūnui, veido prausiklis, tonikas, kremas veidui) ir surinkau visą savo iki tol naudotą 'higieninę' kosmetiką į maišą biggrin.gif : dalį išvis išmečiau ir laaabai daug pardaviau 'papigiai' ax.gif
Po kelių dienų ta pati egezekucija atėjo dekoratyvinei kosmetikai cool.gif

Dabar iš nenatūralių vis dar naudoju dantų pastas(labai brangią, bet su 'blogais' inngridientais R.O.C.S.), nes neatrandu sau patinkančios natūralios verysad.gif
Atsakyti
Idomu ar katinant indelyje, imerkatm i verdanti vandeni
tokius aliejus kaip erškėtrožių, abrikosų kauliukų , aviečių sėklų,
nedingsta jų gerosios savybės? blush2.gif
Atsakyti
vakar klausiau neatsaket g.gif kiek mazdaug molio reikia veido kaukei vienam kartui?maisysiu su vandeniu, glicerinu, milteliais, EA
Atsakyti
(netiko mano plaukams, dar voliojasi mazas buteliukas, gal kam reikia?-atiduociau),

neatiduok niekam - ten labai geras buteliukas su purškikliu, tikrai dar kam nors pritaikysi biggrin.gif

maniškio tai baigėsi galiojimas, išpilsiu, prapurkšiu su spiritu ir pasidarysiu naują dezodorantą į besibaigiančiojo vietą wink.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 05, 14:51)
tai jeigu as tepuos koki ersketroziu alieju
ant veido tai jau skaitosi nesviezia kosmetika? g.gif

mažiau skaityk reklamų lotuliukas.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 15:27)
Ar tokį stiklainiuką galima naudoti kremams gaminti ar šiaip kam supilti? Ar būtinai turi būti naujas?

naudoju, žinoma, tik išplovusi dėl visa ko dar dezinfekuoju alkoholiu smile.gif

QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 16:06)
Būtų įdomu sužinoti, kaip perėjote prie natūralios kosmetikos? Ar iš karto nebenaudojote nenatūralios ar palaipsniui? 4u.gif

faktiškai iš karto smile.gif Kai supratau, kas tai yra, ką turiu ir ko noriu ateityje, kažkaip nebuvo širdagraužio ir alpulių, kaip galiu nepasilikti to ar kito produkto. Net ir neturėjau tokių, be kurių negalėčiau gyventi wink.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 05, 16:49)
nes vis delto pripazistu kad tas slykstusis silikonas padaro mano plaukus  wub.gif 

kažkada kai kunigunda78 pasakė, kad smarkiai skiriasi plaukų žvilgesys "cheminis" ir natūralus, prisipažinsiu, nelabai įsivaizdavau, kaip ji tai nustato ax.gif O dabar ir pati pradėjau skirti ir man natūraliai prižiūrimi plaukai atrodo tiesiog nuostabūs. Prisipažinsiu, kad be savotiškos mano nuosavų plaukų struktūros (nei jie lygūs, nei banguoti), didelių problemų su jais neturiu - ne nesišiaušia, nesielektrina, neskilinėja ir nesišakoja.

iš wikipedijos:

Plauko stiebo paviršiuje yra kutikulė, sudaryta iš plokščiųjų bebranduolių ląstelių. Stiebo viduryje yra šerdis (medulla), sudaryta iš suragėjusių kubinių ląstelių, tarp kurių yra oro tarpai. Šerdies funkcija yra temperatūros palaikymas, ją turi ne visi plaukai. Tarp kutikulės ir šerdies yra plauko žievė (cortex). Žievėje yra keratino, kuris lemia plaukų savybes, taip pat žievės ląstelėse bei tarp jų yra pigmento melanino granulių. Melaninas yra sudarytas iš dviejų formų – tamsaus eumelanino ir šviesesnio feomelanino, jų santykis lemia plaukų spalvą.

mano nuomone, galima iki pažaliavimo įrodinėti, kad matoma plauko dalis yra negyva, bet dėl jo struktūros aš tikrai nenorėčiau prisipumpuoti silikono ir paskui mąstyti, kaip jį iš ten "iškrapštyti" ir gaivinti plaukus wink.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 19:18)
Vat apie tamanus yra parašyta, kad gali sukelti kontaktinį dermatitą.

mano patirtis sako, kad kontaktinį dermatitą gali sukelti bet kas. Man tokia smarki alergija buvo prasidėjusi nuo vaistinėse parduodavo šaltalankių aliejaus ir vien todėl, kad jis buvo saulėgrąžų aliejuje. Abejoju, kad pastarasis oficialiai priskiriamas prie alergijos sukėlėjų smile.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 01 05, 19:59)
gal kuri esat turejus-naudojus juros silka  http://www.aromantic...o...at=0&page=1 

ne, bet labai lauksiu tavo įvertinimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 06, 10:20)
vakar klausiau neatsaket g.gif  kiek mazdaug molio reikia veido kaukei vienam kartui?maisysiu su vandeniu, glicerinu, milteliais, EA

jei žalio, tai kokių 2-3 arbatinių šaukštelių smile.gif O jei smulkučio balto, tai žymiai daugiau, tada pilu jo iš akies 4u.gif
Atsakyti
O tos, kurios iš karto perėjo prie natūralios kosmetikos, kaip atsirinkot kas tinka?Pirkote iš karto kremus, tonikus, dušo želes ir t.t.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 10:25)
kažkada kai kunigunda78 pasakė, kad smarkiai skiriasi plaukų žvilgesys "cheminis" ir natūralus, prisipažinsiu, nelabai įsivaizdavau, kaip ji tai nustato  ax.gif O dabar ir pati pradėjau skirti ir man natūraliai prižiūrimi plaukai atrodo tiesiog nuostabūs. Prisipažinsiu, kad be savotiškos mano nuosavų plaukų struktūros (nei jie lygūs, nei banguoti), didelių problemų su jais neturiu - ne nesišiaušia, nesielektrina, neskilinėja ir nesišakoja.

mano nuomone, galima iki pažaliavimo įrodinėti, kad matoma plauko dalis yra negyva, bet dėl jo struktūros aš tikrai nenorėčiau prisipumpuoti silikono ir paskui mąstyti, kaip jį iš ten "iškrapštyti" ir gaivinti plaukus wink.gif

ne, bet labai lauksiu tavo įvertinimo  4u.gif

As visada megau blizgius, svelnius plaukus, naudojau daug kondicionieriu ir kaukiu plaukams, bet... kai pradejau naudoti naturalia kosmetika, aliejines kaukes plaukams, tai zinokit ziuredama fotografijas net stebiuosi kad yra toks kazkoks ypatingas plauku svytejimas, tarsi aura bigsmile.gif lotuliukas.gif

Is pradziu galvojau pirkt silko miltelius kita menesi, bet is tos inercijos uzsakiau, pagalvojau kad isbandysiu ir zinosiu, ir bus ramu smile.gif
Atsakyti