Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Versmė @ 2010 01 14, 12:18)
Mokiausi, bijojau iš pradžių su normaliais produktais, be to man ir šiaip virtuvėj labai nesiseka, beveik nieko negaminu arba nepagaminu blush2.gif Bet pavyko, o antras variantas dar labiau , kaip tik toks, kokio noriu, o kakava dar ir labai nuotaiką kelia

Šaunuolė tu thumbup.gif . Aš visoms sakau, kad pradžiai reiktų bandyti su pigiais produktais, kad nebūtų gaila išmesti, ypač gaminant su bičių vašku.
Kokiom proporcijom darei kremą? ilgai plakei?

Nidulia, tu nenaudok grynų ea, o į alijuką trup. pidėk.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 13, 19:15)
linu selenos,

neradau šitų gun_bandana.gif jei tai maltos linų sėlenos, tai gal galiu pati linus susimalti kavamale? rolleyes.gif ką manot?
o gal galit kas paveiksliuką įmest ko ieškoti? blush2.gif šiaip mačiau kažkurioj tai vaistinėj maltų, tai mayyytis pokiukas 7lt, o didesnis 12lt. Tai nepirkau biggrin.gif O tas sali mišinys tai 16 su centais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 14, 14:38)
gal tu labai dažnai EA naudoji?  g.gif Šiaip tai faktiškai visi EA dezinfekuoja, gydo. Patarčiau dar būtiniausiai bandyti manuką, kai pas Monicą bus. Aš kažkaip visad sakydavau, kad gerai arbatmedis, levandos, nes jie yra super plačiai pritaikomi - netiks vienai vietai, tai tiks kitai smile.gif Bet tau reiktų ieškoti ko nors kito  4u.gif

kad ne, tik karta dienoje, vakare, ant auku krapstuko uzlasinu ir isdraskytus spuogelius patepu . sedziu dabar su golfu, nes isartas kaklas po nakties blink.gif
Iki siol buvau alergiska tik paprastam metalui doh.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2010 01 14, 14:59)
neradau šitų  gun_bandana.gif jei tai maltos linų sėlenos, tai gal galiu pati linus susimalti kavamale?  rolleyes.gif ką manot?
o gal galit kas paveiksliuką įmest ko ieškoti?  blush2.gif šiaip mačiau kažkurioj tai vaistinėj maltų, tai mayyytis pokiukas 7lt, o didesnis 12lt. Tai nepirkau biggrin.gif O tas sali mišinys tai 16 su centais  4u.gif

nufotkinsiu parejusi vakare, idesiu ju foto, ten uzrasyta ne selenos, o kazkaip gal kitaip
Atsakyti
cia linu semenys

gemalai

user posted image
Atsakyti
merginos, aš ta pati, tik niką pasikeičiau drinks_cheers.gif Kažkaip labai jau paskubomis buvau jį parinkusi principu, kas ant seilės užėjo biggrin.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 14, 13:47)
Aš visoms sakau, kad pradžiai reiktų bandyti su pigiais produktais, kad nebūtų gaila išmesti, ypač gaminant su bičių vašku.

reikės man taip dėl vaško (bet emulsinio) proporcijų pažaisti, kažkaip man nelaiko 60 ml masės 3 gramai taip, kaip norėčiau sad.gif Gaila, kad aliejų prastų neturiu, visi geri smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 14, 14:04)
kad ne, tik karta  dienoje, vakare, ant auku krapstuko uzlasinu ir isdraskytus spuogelius patepu . sedziu dabar su golfu, nes isartas kaklas po nakties blink.gif
Iki siol buvau alergiska tik paprastam metalui  doh.gif

ir nuolat naudoji tą EA? Primink, koks pas tave dabar EA bagažas, gal neblogų pakaitalų rasim drinks_cheers.gif

ooo, tai mes kolegės cool.gif
Papildyta:
beje, gavau Argitalio rožių kremo pabandyti ir šiandien užsitepiau - ir kaip patiko thumbup.gif ax.gif Gal čia visų Argital kremų savybė, kad veidui iškart suteikiamas matiškumas. Oda mano pasausėjusi pastarosiom dienom, bet drėkinimo užtenka, netraukia - kokio glicerino lašinti nesinorėjo.

man labai jis panašus pasirodė į Hauschkos kremus - savo tekstūra, o kvapu kažkiek labiau į Laverą, nes man rodosi, kad Argital kvapas stipresnis negu Hauschkos. Parašysiu ir dar po kiek laiko naudojimo, ar vis dar atrodo jis man geras biggrin.gif Kol kas taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 14, 15:21)
Gal čia visų Argital kremų savybė, kad veidui iškart suteikiamas matiškumas.

As ir naudoju Argital krema tik su naslaitemis, tai pasitepus juo oda matine matine thumbup.gif Labai sita kremo savybe patinka biggrin.gif Tik kvapas tai tikrai toks astrokas, bet man netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 14, 14:36)
As ir naudoju Argital krema tik su naslaitemis, tai pasitepus juo oda matine matine  thumbup.gif  Labai sita kremo savybe patinka  biggrin.gif Tik kvapas tai tikrai toks astrokas, bet man netrukdo.

man ne per aštrus, bet labiau kvapnu nei pas Hauschką biggrin.gif O kodėl būtent su našlaitėm pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 14, 15:21)
ir nuolat naudoji tą EA? Primink, koks pas tave dabar EA bagažas, gal neblogų pakaitalų rasim  drinks_cheers.gif

naudojau is pradziu arbatmedi-alergija, po to levandas, vel tas pats, dar turiu apelsinu, citrinkvapiu eukaliptu, rozmarinu, gvazdikeliu, dar viena (uzkrito pavadinimas, citrinom kvepia) ne gausu, bet dairausi ko cia dar uzsisakyt pas Monikute
ievvvvaa saunuole, sudeliojo paveiksliukus, kad mamkos nebeklaidziotu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 14 sausio 2010 - 14:47
QUOTE(Satura @ 2010 01 14, 15:40)
man ne per aštrus, bet labiau kvapnu nei pas Hauschką biggrin.gif O kodėl būtent su našlaitėm pirkai?

Man rekomendavo Elyte.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 14, 14:46)
dar turiu apelsinu, citrinkvapiu eukaliptu, rozmarinu, gvazdikeliu, dar viena (uzkrito pavadinimas, citrinom kvepia) ne gausu, bet dairausi ko cia dar uzsisakyt pas Monikute

žinai, gali pabandyti rozmarinus. Bet prasitestuok ant rankos, ar nedirgina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Po to, kai vakar vakare pasiskaičiau apie parabenus ir kt. bjaurastis, nebeturiu ramybės... doh.gif Peržiūrėjau visas savo naudojamas priemones ir bloga pasidarė. Net ir mažylio dantų pastoj šlykštukų yra... doh.gif Tiek visko prisiskaičiau internete, dabar jūsų temą radau, bandysiu ir aš natūralintis. Maistą jau seniai "natūralizavau", bet apie kūno priežiūros priemones nebuvau pamąsčiusi. fool.gif
Kiek skaičiau, tai dauguma jūsų gaminatės viską, ane? Kodėl taip nusprendėte? Taip paprasčiau pritaikyti kažką būtent sau? Ar pigiau gaunasi? unsure.gif
Na, aš bandysiu pradžiai "gatavus produktus", esančius pasiūloje. Reiks po truputį pereiti, kad nebūtų šoko piniginei.
Klausykite, o tose spec. parduotuvėse galima gauti mėginėlių? Ar nusiteikti iš karto visos pakuotės pirkimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 14, 15:48)
žinai, gali pabandyti rozmarinus. Bet prasitestuok ant rankos, ar nedirgina  mirksiukas.gif

visus testavau pries tai ant rankos, rankai gerai, o kai tik kala patepu-sakes verysad.gif
Atsakyti