merginos, aš ta pati, tik niką pasikeičiau
Kažkaip labai jau paskubomis buvau jį parinkusi principu, kas ant seilės užėjo QUOTE(Monica @ 2010 01 14, 13:47)
Aš visoms sakau, kad pradžiai reiktų bandyti su pigiais produktais, kad nebūtų gaila išmesti, ypač gaminant su bičių vašku.
reikės man taip dėl vaško (bet emulsinio) proporcijų pažaisti, kažkaip man nelaiko 60 ml masės 3 gramai taip, kaip norėčiau
Gaila, kad aliejų prastų neturiu, visi geri
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 14, 14:04)
kad ne, tik karta dienoje, vakare, ant auku krapstuko uzlasinu ir isdraskytus spuogelius patepu . sedziu dabar su golfu, nes isartas kaklas po nakties
Iki siol buvau alergiska tik paprastam metalui
ir nuolat naudoji tą EA? Primink, koks pas tave dabar EA bagažas, gal neblogų pakaitalų rasim
ooo, tai mes kolegės
Papildyta:beje, gavau Argitalio rožių kremo pabandyti ir šiandien užsitepiau - ir kaip patiko
Gal čia visų Argital kremų savybė, kad veidui iškart suteikiamas matiškumas. Oda mano pasausėjusi pastarosiom dienom, bet drėkinimo užtenka, netraukia - kokio glicerino lašinti nesinorėjo.
man labai jis panašus pasirodė į Hauschkos kremus - savo tekstūra, o kvapu kažkiek labiau į Laverą, nes man rodosi, kad Argital kvapas stipresnis negu Hauschkos. Parašysiu ir dar po kiek laiko naudojimo, ar vis dar atrodo jis man geras
Kol kas taip