Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 17:40)
anąkart su vienu laku iš dviejų smarkiai apsišoviau. Gal Rkatytė pasakys, ar šįkart spalvos gerai nufotografuotos wink.gif

As tik ta viena turiu - 03, ir tai - lakas namie, kompas - darbe (namie sugedo), bet kiek pamenu, si spalva atitinka tikrove, gal tamsesnes gali skirtis, ne jose buna atspalvis, kuris matosi tik tepant laka, buteliuke - ne.
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 12, 19:40)
AšO kaip purškia?
Nes aš kaip tik užsisakius Natural Perfume Shandrani, tik mažiuką,  ydomu ar patiks kvapas. ax.gif
http://www.violey.co...-size_5934.html

As jau visus ju meginukus bandziau - labiausiai patikes l'amour, shandrani naujai gavau, tai tik pauosciau karta - neblogas, rytietiskas toks, dar aura visai patiko (nr. 2 po roziu), o nerolio - ne mano kvapas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 13, 00:56)
Dėl kokių problemų naudojate?
Pasidalinkite kaip naudojat alijošių ir sviestmedį  ax.gif

Man 2009 metų top atradimas buvo:
Kn pasidarytas rožių kremas ir pagal jo receptą namie daryti kremai.
Logona kūno sviestas.
Wellments šampūnas.
Ožkų muilas.

Alijosiaus gelis naudojamas taip: tiesiog vienas paprastai tepamas ant veido ar viso kuno, maisomas i molio kaukes, isigijau ksantano is aromanatural, tai bandysiu susimaisyti geli su aliejuku, o plaukams - po plovimo dar ant dregnos odos truputis imasazuojama, isdziuvus nieko nelieka, gal tik plaukai kazkiek puresni
Sviestmedi irgi labai megstu viena - tepu lupas, rankas, kojas, veida einant i lauka saltu oru, vaikui tepui lupas, veida irgi einant i lauka, uzpakaliuka kartais, dar labai patinka jis issuktas su kokosu aliejum - dar lengviau tepasi, o jau issukus su kitais aliejais ir ilasunis ea turiu kuno sviesta 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2010 01 13, 12:36)
na, bandysiu ir aš gauti  biggrin.gif Praėjusį kartą man Violence davė tuščią kvepalų mėginuko indelį kvapui parodyti, tai aš tą indelį nudengiau, pripurškiau turimų rožių kvepalų ir nešiojuosi - labai patogu, mažai vietos užima, neišbėga  thumbup.gif Taip kad ir tu gali panašiai ką nors susiorganizuoti  mirksiukas.gif

Ideja bigsmile.gif nes tu meginuku buteliuku turiu, gal net l'amour kur buvo surasiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 01 13, 11:29)
O kuris konkreciai? Galima butu placiau apie ji - kokie tavo plaukai, koks poveikis ir t.t. Beje, kaip ten su jo sudetim, lyg kazkas minejo, kad turi ALS??

Mano plaukai labai sausi, todėl išplovus galvą plaukai lieka kaip šiaudai. Kol kas tai vienintelis mano atrastas šampūnas kuris jų nenusausina. Plaukai lieka kaip pamaitinti, taip pat sakyčiau sumažina bangavimąsi. Riebiems plaukams netiktų tikrai. Naudoju sandalmedžio., dabar bandysiu bambuko. Ir dar buteliukas labai patinka - su dozatorium ir tuščia vieta lieka apačioje, todėl kontaktas su oru minimalus.
Taip, sudėtyje yra ALS, bet kol kas šitą faktą stengiuosi ignoruoti, nes geresnio varianto kol kas dar neradau.

Katuti, žinau, kad jau buvo klausta šimtą kartų, bet gal galėtum priminti ar molį rytą prieš gerdama išmaišai ar geri tik nusistovėjusį vandenį?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 13, 12:30)
Katuti, žinau, kad jau buvo klausta šimtą kartų, bet gal galėtum priminti ar molį rytą prieš gerdama išmaišai ar geri tik nusistovėjusį vandenį?

iš pradžių patariama gerti tik vandenį. O po kelių savaičių galima ir tai, kas dugne nusėda smile.gif Aš nepuolu ryte iš naujo viską sumaišyti, kad išgerčiau iki paskutinio lašo. Nugeriu didžiąją dalį vandens ir, jei yra noro, pateliūskuoju ir pabaigiu, kas likę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 13, 13:30)
Mano plaukai labai sausi, todėl išplovus galvą plaukai lieka kaip šiaudai. Kol kas tai vienintelis mano atrastas  šampūnas kuris jų nenusausina. Plaukai lieka kaip pamaitinti, taip pat sakyčiau sumažina bangavimąsi. Riebiems plaukams netiktų tikrai. Naudoju sandalmedžio., dabar bandysiu bambuko. Ir dar buteliukas labai patinka - su dozatorium ir tuščia vieta lieka apačioje, todėl kontaktas su oru minimalus.
Taip, sudėtyje yra ALS, bet kol kas šitą faktą stengiuosi ignoruoti, nes geresnio varianto kol kas dar neradau.

O kur šitą šampūną perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 13, 14:02)
ar buna naturaliu kremu su atspalviu? 4u.gif

Pabandysiu atsakyti, jei kas ne taip pataisykit mane blush2.gif Keik aš žinau tai yra,pavyzdžiui madara toks arba toks Dar man atrodo yra Dr.Hauschka ax.gif Aš pakartosiu savo klausimą: o ar į kremą galima lašinti ea, kad kremas kvepėtų? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 13 sausio 2010 - 14:08
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 13, 12:02)
ar buna naturaliu kremu su atspalviu? 4u.gif

berods Laveros fluida su atspalviu turejau (meginuka). Nesuzavejo manes schmoll.gif
Prastai tepesi... Nors spalva gal kazkiek ir matesi...
Atsakyti
[quote=Trolėmolė,2010 01 13, 13:30]
Mano plaukai labai sausi, todėl išplovus galvą plaukai lieka kaip šiaudai. Kol kas tai vienintelis mano atrastas šampūnas kuris jų nenusausina. Plaukai lieka kaip pamaitinti, taip pat sakyčiau sumažina bangavimąsi. Riebiems plaukams netiktų tikrai. Naudoju sandalmedžio., dabar bandysiu bambuko. Ir dar buteliukas labai patinka - su dozatorium ir tuščia vieta lieka apačioje, todėl kontaktas su oru minimalus.

Tai ir man reiks pabandyt, nes panasus plaukai... O kas kiek dienu plauni plaukus su juo? Kaip supratau, jis truputi ir glotnina, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 13, 12:30)
Mano plaukai labai sausi, todėl išplovus galvą plaukai lieka kaip šiaudai. Kol kas tai vienintelis mano atrastas  šampūnas kuris jų nenusausina. Plaukai lieka kaip pamaitinti, taip pat sakyčiau sumažina bangavimąsi. Riebiems plaukams netiktų tikrai. Naudoju sandalmedžio., dabar bandysiu bambuko. Ir dar buteliukas labai patinka - su dozatorium ir tuščia vieta lieka apačioje, todėl kontaktas su oru minimalus.

O kur perkat si sampuna? blush2.gif Gal ir man tiktu irgi lb sausi plaukai, nors kaskart dedu kaukes, bet isfenavus vistiek siaudai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 13, 14:25)
O kur šitą šampūną perkat? 4u.gif

as is vokieciu el. parduotuviu, nezinau ar yra LT
Atsakyti
wink.gif+2010 01 13, 14:08-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 13, 14:08)
Aš pakartosiu savo klausimą: o ar į kremą galima lašinti ea, kad kremas kvepėtų? unsure.gif

iš esmės tai galima, bet žiūrėk, kad EA nebūtų fotoksiškas (citrusiniai) ir nepadauginti. geriau į visą indelį tada kelis lašelius įlašinti iškart, jei kremas su dozatoriumi - tada daugiau atsipilti jo į kitą indą ir tada lašinti EA smile.gif
Atsakyti
Sveikos, is karto atsiprasau ,gal jau cia ir simta kartu buvo rasyta bet norejau paklausti kokios firmos gamina krempudra kad butu is naturaliu medziagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2010 01 13, 15:54)
Sveikos, is karto atsiprasau ,gal jau cia ir simta kartu buvo rasyta bet  norejau paklausti kokios firmos gamina krempudra kad butu is naturaliu medziagu 4u.gif

mano mėgstama natūrali krempudra NVEY firmos
tokia
Atsakyti