QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 17:40)
anąkart su vienu laku iš dviejų smarkiai apsišoviau. Gal Rkatytė pasakys, ar šįkart spalvos gerai nufotografuotos
As tik ta viena turiu - 03, ir tai - lakas namie, kompas - darbe (namie sugedo), bet kiek pamenu, si spalva atitinka tikrove, gal tamsesnes gali skirtis, ne jose buna atspalvis, kuris matosi tik tepant laka, buteliuke - ne.
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 12, 19:40)
AšO kaip purškia?
Nes aš kaip tik užsisakius Natural Perfume Shandrani, tik mažiuką, ydomu ar patiks kvapas.
http://www.violey.co...-size_5934.html
Nes aš kaip tik užsisakius Natural Perfume Shandrani, tik mažiuką, ydomu ar patiks kvapas.
http://www.violey.co...-size_5934.html
As jau visus ju meginukus bandziau - labiausiai patikes l'amour, shandrani naujai gavau, tai tik pauosciau karta - neblogas, rytietiskas toks, dar aura visai patiko (nr. 2 po roziu), o nerolio - ne mano kvapas
Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 13, 00:56)
Dėl kokių problemų naudojate?
Pasidalinkite kaip naudojat alijošių ir sviestmedį
Man 2009 metų top atradimas buvo:
Kn pasidarytas rožių kremas ir pagal jo receptą namie daryti kremai.
Logona kūno sviestas.
Wellments šampūnas.
Ožkų muilas.
Pasidalinkite kaip naudojat alijošių ir sviestmedį
Man 2009 metų top atradimas buvo:
Kn pasidarytas rožių kremas ir pagal jo receptą namie daryti kremai.
Logona kūno sviestas.
Wellments šampūnas.
Ožkų muilas.
Alijosiaus gelis naudojamas taip: tiesiog vienas paprastai tepamas ant veido ar viso kuno, maisomas i molio kaukes, isigijau ksantano is aromanatural, tai bandysiu susimaisyti geli su aliejuku, o plaukams - po plovimo dar ant dregnos odos truputis imasazuojama, isdziuvus nieko nelieka, gal tik plaukai kazkiek puresni
Sviestmedi irgi labai megstu viena - tepu lupas, rankas, kojas, veida einant i lauka saltu oru, vaikui tepui lupas, veida irgi einant i lauka, uzpakaliuka kartais, dar labai patinka jis issuktas su kokosu aliejum - dar lengviau tepasi, o jau issukus su kitais aliejais ir ilasunis ea turiu kuno sviesta
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2010 01 13, 12:36)
na, bandysiu ir aš gauti Praėjusį kartą man Violence davė tuščią kvepalų mėginuko indelį kvapui parodyti, tai aš tą indelį nudengiau, pripurškiau turimų rožių kvepalų ir nešiojuosi - labai patogu, mažai vietos užima, neišbėga Taip kad ir tu gali panašiai ką nors susiorganizuoti
Ideja nes tu meginuku buteliuku turiu, gal net l'amour kur buvo surasiu