QUOTE(Nidulia @ 2010 01 12, 15:37)
mergaites, dedu cia, nes kazko stringa SM, tai kol visosm i az sudesiu, ateis vakaras:)
: 1-maistiniai kvieciu gemalai (apie 1 lita kainuoja), 2-maistineskvieciu selenos (apie 2-3 litus pokas), 3- linu semenys (ar maltos linu seklos, kazkaip taip vadinasi, toks presuotas vakumuotas maiselis dezuteje, apie 5 lt), linu seklos,
Geras dalykas sitas misinukas
, kazka viena ausim esu girdejusi, ar ne Badikova kazkokius panasius misinius pardavinejo (drauge laikesi Atkinsono dietos, is cia tos zinios)
As jau vakar irgi pasigaminau, tik neradau 1 ingrediento - gemalu, bet imaisysiu veliau, ir siandien jau pabandziau - skonis geras, dabar reikes iprasti pastoviai naudoti
Beje, kas turi problemu su antsvoriu, - girdejau, kaip kalbejosi grozio salone moterys - jos toki misinuka vartoja pusvalandi pries maista po sauksta - uzpildo skrandi, gauna maistiniu medziagu ir maziau suvartoja maisto
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 13, 12:26)
Jau klausiau, pasikartosiu, kaip purskia?
Dar nepriejau iki tavo klausimo
purskia kaip iprastai purskia kvepalai/tual.vanduo, - kazkokio skirtumo nepastebejau
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 16:11)
man įdomu, ar yra apskritai atvejis, kad stiklinė dildė kam būtų pasiteisinusi? Turėjau, ne Logonos. Tai mėtėsi tol, kol sudaužiau ir nebuvo gaila išmesti
O man pasiteisina - as tik tokia naudoju, paskutine pirkta Droge, bet ji tokiam kietam plasmasiniam ipakavime, - tada ne taip greitai duzta, naudoju jau virs metu sia, tikrai super (kainos tai nepamenu, lygtai virs 20 Lt)