Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(wilike @ 2010 01 12, 11:07)
Galiu pasakyti, kad naudoju šlamučių hidrolatą , veidui, nugarai ir krutinei, nes labai jau probleminės vietos. Tai rezultatas jau pradeda ryškėti  thumbup.gif

Dėl kokių problemų naudojate?

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 12, 14:39)
Alijosiaus gelis - universalus dalykas visam veidui/kunui ir net plaukams

Sviestmedis - nezinociau, kaip be jo gyventi  lotuliukas.gif , nes naudoju tikrai dideliais kiekiais, ypac ziema

Pasidalinkite kaip naudojat alijošių ir sviestmedį ax.gif

Man 2009 metų top atradimas buvo:
Kn pasidarytas rožių kremas ir pagal jo receptą namie daryti kremai.
Logona kūno sviestas.
Wellments šampūnas.
Ožkų muilas.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 12, 16:16)
sakykit, dar kurios bandete sante nagu lakus, kaip su spalvom, ar atitinka tas, kurios pavaizduotos? 4u.gif

Ka tik gavau Sante laka Nr. 11. Tai jis yra toks rozinis rozinis doh.gif, o tikejausi sviesesnio ir ne tokio intensyvaus atspalvio.
Reikes prastumti kazkur rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 12, 16:54)
Siandien laaabai nustebau, pamacius gan dideli asortimenta URTEKRAM, RIMI PC. bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
maciau ir as zirmunu RImi. Kainos vienu - pora litu didesnes nei Holos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelijėlė: 13 sausio 2010 - 07:34
Trolėmolė šlamučių hidrolatą naudojų dėl sudirgusios odos, spuogų, greičiau gyja. Tik man drėkinimo aišku trūksta, bet tam reiktų manau ko papildomai.

Papildyta:
QUOTE(Lelijėlė @ 2010 01 13, 08:33)
maciau ir as zirmunu RImi. Kainos vienu - pora litu didesnes nei Holos.

Reiks man iki savo Rimi nulėkt pažiūrėt. Tik kad nedidukas, labai abejoju ar ko nors būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2010 01 13, 08:33)
Ka tik gavau Sante laka Nr. 11. Tai jis yra toks rozinis rozinis  doh.gif, o tikejausi sviesesnio ir ne tokio intensyvaus atspalvio.

o LT yra ju pirkt? g.gif reiktu jauciu neisbandytas spalvas apsiziuret gyvai pries siunciantis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2010 01 13, 00:15)
Vaistų nenaudoju jau kokį pusę metų. Nuo galvos skausmo galbėjusi levandų ir pipirmėčių EA. Jei labai skauda, tai prisipilu šalto vandens, įlašinu šiuos EA, pamerkiu rankšluostį ir tada dedu ant kaktos. Dar patepu tą duobutę kur nugaroje kaklo pradžioj yra beveik palei plaukų augimo liniją.

smilkinius galima grynu pipirmeciu EA patept? ar reiktu maisyt su kokiu baziniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 15:11)
man įdomu, ar yra apskritai atvejis, kad stiklinė dildė kam būtų pasiteisinusi?

Man stiklinė dildė irgi išsigelbėjimas - tokia švelni mano nagams ax.gif

Beje, agnuta, nemanau, kad Logonos dildė skirsis kuo nors nuo parduotuvinių dildžių 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 12, 15:39)
ar ne per daznai kavos tirsciais sveisti kuna karta i savaite?ne per siurkstu?

Reikia žiūrėti pagal poreikius. Nors jeigu tirščiai dar sumaišyti su aliejuku, nemanau, kad bus šiurkštu, nebent jautri oda 4u.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 01 12, 16:16)
sakykit, dar kurios bandete sante nagu lakus, kaip su spalvom, ar atitinka tas, kurios pavaizduotos? 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 21:19)
gal Dovish geriau pamena, nes galiausiai į jos šeimą tas lakas nukeliavo, bet kažkas buvo kaviško - mocha spalva smile.gif Man nepatiko, kad buvo truputį oranžinis, keista tokia spalva wink.gif

Turiu katučio perleistą nagų laką ir naudoju tongue.gif Spalva: Shiny Cacao 14
Kaip ir katutis sakė, ji turi oranžinį atspalvį, bet jis man patinka, o jeigu dar suderini su aksesuarais išvis liuks smile.gif Šiaip kaip lakas laikosi gerai ir tepasi maloniai, neturiu priekaištų 4u.gif

Mergaitės, kokią plaukų kaukę iš Laveros jūs gyrėt?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 13, 00:56)
Dėl kokių problemų naudojate?
Pasidalinkite kaip naudojat alijošių ir sviestmedį  ax.gif

Man 2009 metų top atradimas buvo:
Kn pasidarytas rožių kremas ir pagal jo receptą namie daryti kremai.
Logona kūno sviestas.
Wellments šampūnas.
Ožkų muilas.

O kuris konkreciai? Galima butu placiau apie ji - kokie tavo plaukai, koks poveikis ir t.t. Beje, kaip ten su jo sudetim, lyg kazkas minejo, kad turi ALS??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 13 sausio 2010 - 10:32
QUOTE(agnuta @ 2010 01 13, 09:18)
reiktu jauciu neisbandytas spalvas apsiziuret gyvai pries siunciantis unsure.gif

smilkinius galima grynu pipirmeciu EA patept? ar reiktu maisyt su kokiu baziniu? 4u.gif

arba apžiūrėti, arba pasikonsultuoti su tomis, kurios turi norimą spalvą smile.gif

aš tepiau vienu ir nieko blogo nenutiko wink.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 01 13, 10:28)
Spalva: Shiny Cacao 14
Kaip ir katutis sakė, ji turi oranžinį atspalvį,

Mergaitės, kokią plaukų kaukę iš Laveros jūs gyrėt?

taip, man paveikslėlis nerodė, kad spalva į morkinę neša. Plius, lako pavadinimas irgi nepasufleravo, kad bus taip, nes tikėjausi pieniškos rudos spalvos rolleyes.gif

Basis ir rožių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 15:38)
lakai tikrai geri jų  drinks_cheers.gif Tik pavyzdžiui Greenlife.co.uk, iš kur patiko man pirkti, jų spalvų gana maža pasiūla. Plius, reikia traukiniu naudotis  biggrin.gif
reikėjo čia tau pasisakyti doh.gif  lotuliukas.gif

Elysambre esu suradusi ir Ebay, tik niekaip neprisiruosiu pasinagrineti (kainas, pasiula ir t.t.) - manau vasari tuom uzsiimsiu, ir jei kazka rasiu gerom salygom, informuosiu, o kiek maciau, tai yra ir bespalvis nagu stripriklis, mane toks irgi labai domintu

Reikejo, nes negaliu atsidziaugti, laikausi, kad nepradeciau nesiotis buteliuko ir purkstis kas pusvalandi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 13, 12:22)

Reikejo, nes negaliu atsidziaugti, laikausi, kad nepradeciau nesiotis buteliuko ir purkstis kas pusvalandi  mirksiukas.gif

Jau klausiau, pasikartosiu, kaip purskia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 12, 15:37)
mergaites, dedu cia, nes kazko stringa SM, tai kol visosm i az sudesiu, ateis vakaras:)
: 1-maistiniai kvieciu gemalai (apie 1 lita kainuoja), 2-maistineskvieciu selenos (apie 2-3 litus pokas), 3- linu semenys (ar maltos linu seklos, kazkaip taip vadinasi, toks presuotas vakumuotas maiselis dezuteje, apie 5 lt), linu seklos,

Geras dalykas sitas misinukas thumbup.gif , kazka viena ausim esu girdejusi, ar ne Badikova kazkokius panasius misinius pardavinejo (drauge laikesi Atkinsono dietos, is cia tos zinios)
As jau vakar irgi pasigaminau, tik neradau 1 ingrediento - gemalu, bet imaisysiu veliau, ir siandien jau pabandziau - skonis geras, dabar reikes iprasti pastoviai naudoti
Beje, kas turi problemu su antsvoriu, - girdejau, kaip kalbejosi grozio salone moterys - jos toki misinuka vartoja pusvalandi pries maista po sauksta - uzpildo skrandi, gauna maistiniu medziagu ir maziau suvartoja maisto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 13, 12:26)
Jau klausiau, pasikartosiu, kaip purskia? ax.gif

Dar nepriejau iki tavo klausimo ax.gif purskia kaip iprastai purskia kvepalai/tual.vanduo, - kazkokio skirtumo nepastebejau
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 16:11)
man įdomu, ar yra apskritai atvejis, kad stiklinė dildė kam būtų pasiteisinusi? Turėjau, ne Logonos. Tai mėtėsi tol, kol sudaužiau ir nebuvo gaila išmesti smile.gif

O man pasiteisina - as tik tokia naudoju, paskutine pirkta Droge, bet ji tokiam kietam plasmasiniam ipakavime, - tada ne taip greitai duzta, naudoju jau virs metu sia, tikrai super (kainos tai nepamenu, lygtai virs 20 Lt) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 13, 11:22)
Reikejo, nes negaliu atsidziaugti, laikausi, kad nepradeciau nesiotis buteliuko ir purkstis kas pusvalandi  mirksiukas.gif

na, bandysiu ir aš gauti biggrin.gif Praėjusį kartą man Violence davė tuščią kvepalų mėginuko indelį kvapui parodyti, tai aš tą indelį nudengiau, pripurškiau turimų rožių kvepalų ir nešiojuosi - labai patogu, mažai vietos užima, neišbėga thumbup.gif Taip kad ir tu gali panašiai ką nors susiorganizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
ar buna naturaliu kremu su atspalviu? 4u.gif
Atsakyti