Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

wink.gif+2010 01 12, 17:02-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 12, 17:02)
O kam reikia visų šių dalykų?O

Apie kiekvienus dalykus ir jų poveikį parašyta čia
http://www.aromanatu...9f4677f466ef664
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 12, 17:59)
o kuriam rimi matet? as buvau Mandarine, tai nemaciau  doh.gif  ir kur mazdaug jie sudeti? gal blogai ziurejau blush2.gif  ir kaip kainos?

as tai maciau savanoriu hyper rimi maciau. ir palikta dar daug tusciu lentynu salia ten tai gal daugiau dar atsiras ekokosmetikos blush2.gif tik kainos 1-2 lt didesnes nei ekoparduotuvese kur esu pirkus urterkramo produktus 4u.gif
Atsakyti
Mano klausimas nevisai į temą, bet jūs vaistus naudojate ekologiškus, ar tarkim nuo galvos skausmo turite ką nors savo padarytą? 4u.gif Čia toks klausimas iškilo, nes Monicos parduotuvėje radau pipirmėčių hidrolato aprašymą ir ten parašyta, kad malšina galvos skausmą, migreną smile.gif
Atsakyti
katuti, gal gali i mest nuolaida koki kokosu alieju turi is violey? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 12, 17:59)
o kuriam rimi matet? as buvau Mandarine, tai nemaciau  doh.gif  ir kur mazdaug jie sudeti? gal blogai ziurejau blush2.gif  ir kaip kainos?

Aš Kaune, Megoj. mirksiukas.gif
Sudėta šalia Natuderm kosmetikos. Šiaip pastebėtum manau, nes daug visko. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 12, 15:25)
Vakar atsiemiau prekytes is praeito traukinio is Vokietijos  mirksiukas.gif  tai dziaugiuos neatsidziaugiu nuostabiais kvepalais: farfalla l'amour siais - kvapas tradicinis roziu ir labai nuostabus  wub.gif

O kaip purškia?
Nes aš kaip tik užsisakius Natural Perfume Shandrani, tik mažiuką, ydomu ar patiks kvapas. ax.gif
http://www.violey.co...-size_5934.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 12 sausio 2010 - 18:40
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 12, 19:40)
Aš Kaune, Megoj. mirksiukas.gif
Sudėta šalia Natuderm kosmetikos. Šiaip pastebėtum manau, nes daug visko. biggrin.gif

tada dar nebuvo, nes prie naturderm is kart ir ieskojau ax.gif paskuj seip sampunus pratikrinau biggrin.gif
Atsakyti
Va, noriu pasigirti pirmuoju natūralios kosemtikos pirkiniu blush2.gif Tai Natuderm rankų kremas.Kvapas nelabai patinka, tačiau odos švelnumas atperka viską smile.gif Norėjau paklausti ar į šį kremą galima lašinti kokį nors ea, kad jis skaniau kvepėtų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 17:40)
anąkart su vienu laku iš dviejų smarkiai apsišoviau. Gal Rkatytė pasakys, ar šįkart spalvos gerai nufotografuotos wink.gif

kurias spalvas esi turi ir su kuria apsisovei? 4u.gif kazka pamenu buvai rasius, bet jau senokai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 12 sausio 2010 - 19:55
gal kas turi atsiliepimu apie sante kompaktine pudra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 08, 14:27)
sveikutes, gal padesit apsispresti  4u.gif

mano oda riebi-problemine, iki siol veida drekinu Hauschkos aliejuku, jis jau i pabaiga, patinka jis man, bet galvoju ar vel ta pati pirkti, ar isbandyti ka kito, esu nusiziurejusi Neals yard'o kremuka . gal kuri esate naudojusi ir galite pakomentuoti - ar ne per riebus, ar nekemsa poru?
o gal kazka is Akamuti pasiulyti galite?

As is ju pirkau - pas juos niekas negalėjo pasakyt, ar rafinuoti aliejai doh.gif Pardavejas dave sneket telefonu su "aukstesne" persona - ji irgi tik mikciojo ir rageli, dar jiems aiskinau, kodel "cold pressed" nereiskia to pacio, kaip ir unrefined. Paemiau kokosu aliejaus - atsidariau Lietuvoj - rafinuotas biggrin.gif Tai manau ir rafinuotus aliejus deda gamindami situs produktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 12, 18:17)
katuti, gal gali i mest nuolaida koki kokosu alieju turi is violey? 4u.gif

neturiu aš iš Violey, mes pernai pirkom iš UK 4u.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 01 12, 19:19)
kurias spalvas esi turi ir su kuria apsisovei? 4u.gif kazka pamenu buvai rasius, bet jau senokai g.gif

gal Dovish geriau pamena, nes galiausiai į jos šeimą tas lakas nukeliavo, bet kažkas buvo kaviško - mocha spalva smile.gif Man nepatiko, kad buvo truputį oranžinis, keista tokia spalva wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 sausio 2010 - 21:21
wink.gif+2010 01 12, 19:10-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 12, 19:10)
Mano klausimas nevisai į temą, bet jūs vaistus naudojate ekologiškus, ar tarkim nuo galvos skausmo turite ką nors savo padarytą? 4u.gif Čia toks klausimas iškilo, nes Monicos parduotuvėje radau pipirmėčių hidrolato aprašymą ir ten parašyta, kad malšina galvos skausmą, migreną smile.gif

Vaistų nenaudoju jau kokį pusę metų. Nuo galvos skausmo galbėjusi levandų ir pipirmėčių EA. Jei labai skauda, tai prisipilu šalto vandens, įlašinu šiuos EA, pamerkiu rankšluostį ir tada dedu ant kaktos. Dar patepu tą duobutę kur nugaroje kaklo pradžioj yra beveik palei plaukų augimo liniją. Neaiškios kilmės bėrimą gydžiai irgi su pipirmėčių EA. Sanariams naudoju arniką, kombo sviestą ir mišinuką iš jo. Kai sloga būna tai darausi garinimą prilašinusi įvairių EA.
Atsakyti