Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dolphin @ 2010 01 12, 15:44)
as taip pagalvojau, kad jeigu jus nebutumet tokios malonios, taip kantriai visko neaiskintumet kiekvienai naujokei, tai galbut ir nebuciau taip pasinerus i sita reikala ax.gif  wub.gif

Man irgi tas pats drinks_cheers.gif Jei čia esančios forumietės nebūtų buvusios tokios malonios, tai tikrai būčiau nevaikčiojusi ir neskaitynėjusi čia kiekvieną diena biggrin.gif 4u.gif kituose forumuose manęs kažkaip taip lengvai neužkabindavo, o tokio superinio, kur tiek daug būtų "profių", taip pat nesu užtikusi tongue.gif
Atsakyti
sakykit, dar kurios bandete sante nagu lakus, kaip su spalvom, ar atitinka tas, kurios pavaizduotos? 4u.gif
Atsakyti
Visu 100% pritaliu Dolphin ir bryylai bigsmile.gif Jei ne šis forumas ir jo dalyvės ir toliau naudočiau nenatūralią kosmetiką(nors ir dabar turiu tik vieną natūralų dalyką-rankų kremą blush2.gif , tačiau planuose yra daug dalykų, kuriuos žadu pirkti) 4u.gif Didelis AČIŪ Jums, kad mielai viską paaiškinate, atsakote į klausimus wub.gif
Papildyta:
Aš vėl turiu klausimą blush2.gif jūs visokių dalykų dedat į naturalias priemones(na tarkim į šampūna ką nors papildomai) ir jei taip tai gal galite pasakyti, į kur ir ką dedate? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 12 sausio 2010 - 16:20
QUOTE(agnuta @ 2010 01 12, 16:16)
sakykit, dar kurios bandete sante nagu lakus, kaip su spalvom, ar atitinka tas, kurios pavaizduotos? 4u.gif

anąkart su vienu laku iš dviejų smarkiai apsišoviau. Gal Rkatytė pasakys, ar šįkart spalvos gerai nufotografuotos wink.gif

wink.gif+2010 01 12, 16:19-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 12, 16:19)
jūs visokių dalykų dedat į naturalias priemones(na tarkim į šampūna ką nors papildomai) ir jei taip tai gal galite pasakyti, į kur ir ką dedate? blush2.gif

į šampūną, kaukes plaukams dažnai dedu EA - pagal nuotaiką (rozmarinai, arbatmedis, levandos, apelsinai, šalavijas, kedrai, rožmedis, citrinžolė ir t.t). Į kremus - miltelių - alūno, alantoino, B5, kofeino, glicerino smile.gif
Atsakyti
Siandien laaabai nustebau, pamacius gan dideli asortimenta URTEKRAM, RIMI PC. bigsmile.gif

Na dar Kristianoje, greenland kosmetika, sertifikuota ecocert. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 12, 17:54)
Siandien laaabai nustebau, pamacius gan dideli asortimenta URTEKRAM, RIMI PC. bigsmile.gif

Na dar Kristianoje, greenland kosmetika, sertifikuota ecocert. smile.gif

o kuriam rimi matet? as buvau Mandarine, tai nemaciau doh.gif ir kur mazdaug jie sudeti? gal blogai ziurejau blush2.gif ir kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 18:40)
į šampūną, kaukes plaukams dažnai dedu EA - pagal nuotaiką (rozmarinai, arbatmedis, levandos, apelsinai, šalavijas, kedrai, rožmedis, citrinžolė ir t.t). Į kremus - miltelių - alūno, alantoino, B5, kofeino, glicerino smile.gif

O kam reikia visų šių dalykų?O kaukes plaukams, veidui jūs pačios darotės ar perkate? ax.gif Jei taip tai veidui jei galite parašykite kaukes, kokias žinote normaliai-sausai odai, kurią kartais išberia.Plaukams taip pat reikėtų.Mano tamsūs, pusilgiai, dažnokai riebaluojasi. blush2.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 12, 18:02-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 12, 18:02)
O kam reikia visų šių dalykų?O kaukes plaukams, veidui jūs pačios darotės ar perkate? ax.gif Jei taip tai veidui jei galite parašykite kaukes, kokias žinote normaliai-sausai odai, kurią kartais išberia.Plaukams taip pat reikėtų.Mano tamsūs, pusilgiai, dažnokai riebaluojasi. blush2.gif

va man parode sitoki puslapiuka, cia visko pilna, paaiskinta kaip pasidaryti
smile.gif
receptai

o dedam visokius miltelius tam, kad poveikis butu geresnis smile.gif
jei truksta drekinimo, maitinimo ir tt smile.gif
Atsakyti
gal kas bandet?
My Webpage
Atsakyti
Gal kas zinot, kiek is Akamuti kainuoja siustis mazdaug?
Atsakyti
wink.gif+2010 01 12, 17:02-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 12, 17:02)
O kam reikia visų šių dalykų?

Plaukams taip pat reikėtų.Mano tamsūs, pusilgiai, dažnokai riebaluojasi. blush2.gif

kad gražesnės būtume bigsmile.gif

aš naudoju Laveros Basis, o kitą rožių kaukę plaukams - abiem esu labai patenkinta. Neapsunkina, nesuriebina plaukų ir taupiai naudojasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 19:29)
kad gražesnės būtume  bigsmile.gif

aš naudoju Laveros Basis, o kitą rožių kaukę plaukams - abiem esu labai patenkinta. Neapsunkina, nesuriebina plaukų ir taupiai naudojasi wink.gif

Ją perkat, ar gaminat pati? ax.gif Jei gaminat tai gal galit receptą parašyti? bigsmile.gif
Atsakyti