Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 16:11)
man įdomu, ar yra apskritai atvejis, kad stiklinė dildė kam būtų pasiteisinusi? Turėjau, ne Logonos. Tai mėtėsi tol, kol sudaužiau ir nebuvo gaila išmesti smile.gif

nagų stiprumu ir aš negaliu pasigirti, bet paauginu porą milimetrų ir palakuoju. Juo labiau, kad Sante lako valiklis nepalyginamai švelnesnis už sintetinius, kuriuos esu turėjusi smile.gif

as esu turejusi 2, viena sudauziau doh.gif o kita tai jau nezinau, kiek metu naudoju, tai man labai patinka, kitokios neisivaizduoju ax.gif

drinks_cheers.gif tai as irgi taip darydavau, tik kazkaip kai perejau prie naturalios kosm, nagu lakus isvis meciau, bet dabar kazkaip uzejo pasigrazinti biggrin.gif tai teks prie pirkiniu saraso pridet dar bent 2 prekes doh.gif
Atsakyti
Beje mergaites gal uzrekomenduotumete kokia skania bei labai kvapnia arbatele kuria galeciau rasti Violey traukinuke biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 12, 15:16)
Katuk, jei metosi pas tave, zinai kas mielai priglaus  ax.gif

mielai atiduočiau, jei nebūtų buvusi sudaužyta į gabalus biggrin.gif Aš kaip tik Kalėdoms dovanų gavau metalinę, bet švelnią. Man dar jos patinka plonos, o stiklinės kaip tyčia - storesnės sad.gif

Ramintėle, o kodėl tu taip keistai į traukinį įsėdai? Rinkis tą, kurį kryystė organizuoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 16:25)
mielai atiduočiau, jei nebūtų buvusi sudaužyta į gabalus  biggrin.gif Aš kaip tik Kalėdoms dovanų gavau metalinę, bet švelnią. Man dar jos patinka plonos, o stiklinės kaip tyčia - storesnės sad.gif

Ramintėle, o kodėl tu taip keistai į traukinį įsėdai? Rinkis tą, kurį kryystė organizuoja wink.gif

tai as i ta ir sedu biggrin.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos 4u.gif Noriu padeti draugei (ne naturalistei), kuri labai kankinasi su spuogais. Oda misri, dideles poros, pries menesines isberia labai smarkiai (ypac T zona bei smakra), po menesiniu siek tiek maziau bet vistiek spuogu yra. Gal kas turejo tokia oda pries naudojant natur kosmetika ir issigyde? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 12, 15:29)
Labai reikia pagalbos  4u.gif Noriu padeti draugei (ne naturalistei), kuri labai kankinasi su spuogais. Oda misri, dideles poros, pries menesines isberia labai smarkiai (ypac T zona bei smakra), po menesiniu siek tiek maziau bet vistiek spuogu yra. Gal kas turejo tokia oda pries naudojant natur kosmetika ir issigyde?  4u.gif

moli siulyk, man pvz po men molio naudojimo tokios mazos poros pasidare, spuogu 1-2, kai ju anksciau budavo 10.. doh.gif tai tyliai dziauguosi, net paciai keista tokia oda thumbup.gif
tegu dar tavo drauge mityba prisiziuri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 12, 16:29)
Labai reikia pagalbos  4u.gif Noriu padeti draugei (ne naturalistei), kuri labai kankinasi su spuogais. Oda misri, dideles poros, pries menesines isberia labai smarkiai (ypac T zona bei smakra), po menesiniu siek tiek maziau bet vistiek spuogu yra. Gal kas turejo tokia oda pries naudojant natur kosmetika ir issigyde?  4u.gif

as prie menesines kankinuosi su giluminiais ir kitokiais spuogais, isdraskau dar gi juos. man padejo zalio molio kaukes ir tamanu aliejukas smile.gif dar pade,kuomet spuogelius tepu levandu e.a, arbatmedis dukrai padeda, as alergizuoju arbamedzio ea. prie pagalbos prisidejo ir alijosiaus gelis. na ir mityba labai svarbu, bloguosius angliavandenius lauk tegul meta (cukrus, sokoladas ir kiti saldumynai, batonai, bulkutes.....)jei geria b grupes vitaminus, tegul kuriam laikui visai juos nutraukia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 12 sausio 2010 - 15:38
ar ne per daznai kavos tirsciais sveisti kuna karta i savaite?ne per siurkstu?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 12, 16:36)
moli siulyk, man pvz po men molio naudojimo tokios mazos poros pasidare, spuogu 1-2, kai ju anksciau budavo 10.. doh.gif  tai tyliai dziauguosi, net paciai keista tokia oda  thumbup.gif
tegu dar tavo drauge mityba prisiziuri  mirksiukas.gif

ir as maniau, kad man vaidenasi, jog poros mazytes pasidare drinks_cheers.gif net nezinau kas labiau pasidarbavo, molis ar priemones su rozemis:)
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 12, 16:36)
moli siulyk, man pvz po men molio naudojimo tokios mazos poros pasidare, spuogu 1-2, kai ju anksciau budavo 10.. doh.gif  tai tyliai dziauguosi, net paciai keista tokia oda  thumbup.gif
tegu dar tavo drauge mityba prisiziuri  mirksiukas.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 12, 16:37)
as prie menesines kankinuosi su giluminiais ir kitokiais spuogais, isdraskau dar gi juos. man padejo zalio molio kaukes ir tamanu aliejukas smile.gif dar pade,kuomet spuogelius tepu levandu e.a, arbatmedis dukrai padeda, as alergizuoju arbamedzio ea. prie pagalbos prisidejo ir alijosiaus gelis. na ir mityba labai svarbu, bloguosius angliavandenius lauk tegul meta (cukrus, sokoladas ir kiti saldumynai, batonai, bulkutes.....)jei geria b grupes vitaminus, tegul kuriam laikui visai juos nutraukia

dekui uz patarimus 4u.gif Nidulia, o tamanu aliejuku tepi veida ar deti i kauke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 12 sausio 2010 - 15:53
vakar uzsidejau molio+sliauziancios bruknuoles miltukai+glicerinas kauke krutinei ax.gif
budavo ji tokia paraudus, kazkokiu spuogeliu prikile, o man ir rankos nieztejo juos nudraskyt doh.gif lotuliukas.gif tai dabar paraudimas dingo, spuogeliai irgi 4u.gif

Del praeitu metu atradimu, tai paaats didziausias atradimas buvo naturali kosmetika thumbup.gif ir zinoma jus su savo auskiniais patarimais 4u.gif as taip pagalvojau, kad jeigu jus nebutumet tokios malonios, taip kantriai visko neaiskintumet kiekvienai naujokei, tai galbut ir nebuciau taip pasinerus i sita reikala ax.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 12, 00:52)
pala pala  bigsmile.gif  o kodel norite suletinti?  g.gif  ir is ko sprendziat kad ji greit? nu idomu labai, nes greita medz apykaita turbut visos noretu tureti- pradedant nuo greitai auganciu ragu nagu, lieknos figuros, toksinu greitesniu pasisalinimu, ir ect... cool.gif

Greita sprendžiu iš to, nes svoris auga labai lėtai ir pavalgius po ~1 valandos reikia eiti į tualetą blush2.gif Na taip čia yra pliusai, tačiau yra ir minusų:kai figūra labai liekna beveik nėra moteriškų iškilumų(čia pas mane), drabužių surasti tinkamo dydžio, kad jie nekabėtų irgi sunkoka unsure.gif Bet tema ne visai apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti