Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Versmė @ 2010 01 05, 17:08)
Bryyla, o ką iš dekoratyvinės naudoji?

Iš dekoratyvinės naudoju tik blakstienų tušą ir šešėlius, na dar nagų laką, jei jis prie dekoratyvinės priskiriamas ax.gif vienus šešėlius turiu iš EM, kuriuos Monica davė pabandymui, tai labai patinka... wub.gif
Atsakyti
Gal esate kuri bandžiusi Miessence makiažo pagrindą user posted image ir maskuojančią priemonę?
Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 05 sausio 2010 - 17:35
Kur galeciau sunaudoti levandu hidrolata (nes veida man siek tiek sausina), gal tiktu plaukams padrekinti, nesausintu plauku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 05, 18:56)
Kur galeciau sunaudoti levandu hidrolata (nes veida man siek tiek sausina), gal tiktu plaukams padrekinti, nesausintu plauku? g.gif

gali ir isgerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 05, 17:56)

tavo vietoj plaukams naudociau, na bet paziurek, ar tiks tau. kaip nekeista, man plauku visai nesausino, labai patiko jis mirksiukas.gif (man veidas irgi jis sausino)
Atsakyti

Kad hidrolatas nesausintų, galima į jį įlašinti glicerino 2-4 % smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 05, 16:49)
merginos, ar galiu i roziu hidrolata ilasint rozmarinu EA?

galima, bet reiktų ištirpinti pvz glicerine, nes nesusimaišys kitaip. smile.gif

tikrai tiktų pluakams, paskaityk aprašymą smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū už nuomones 4u.gif Pačiai turbūt teks kažką išpilti, kažką gal parduoti, kažką sunaudoti, nes turiu nemažai prikaupusi visko smile.gif O viską iš karto susipirkti taikrai labai brangu.
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 19:40)
Labai ačiū už nuomones 4u.gif Pačiai turbūt teks kažką išpilti, kažką gal parduoti, kažką sunaudoti, nes turiu nemažai prikaupusi visko smile.gif O viską iš karto susipirkti taikrai labai brangu.

Svarbiausia, kad jau zengei pirma zingsni ir pradejai dometis savo sveikata smile.gif
tikrai nesigailesi thumbup.gif kai pamatysi rezultatus, kai susipazinsi su eteriniu alieju kvapu pasauliu, net nebenoresi i ta sintetika ziuret wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, ateinu pasiguosti ax.gif Nusipirkusi esu tamanų aliejaus randeliui ant kojos naikinti, tai prieš kokias keturias savaites tepiau savaitę laiko viskas gerai buvo, tada padariau pauzę, ir dabar prieš keletą dienų pasitepiau tamanų aliejumi, tai taip sualergizavo, toks raudonas, alerginis bėrimas atsirado randelio vietoj, niežėjo ir tempė tą vietą blink.gif dabar jau šiek tiek praėjo, bet alerginis bėrimas nedingo ant kojos. Visiškai nesuprantu, kas čia pasidarė, juk anksčiau buvau tepusi, ir tiko, net veidą tepiau pora kartų, viskas tiko, o dabar nei iš šio nei iš to doh.gif Jums tikriausiai taip nebuvo atsitikę? g.gif jau dabar bijosiu ir naudoti tuos tamanus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 05 sausio 2010 - 19:06
QUOTE(Honey @ 2010 01 05, 17:50)
Aš dar tik pereinu palaipsniui  blush2.gif T.y. susipirkau tik svarbiausias natūralias priemones. Dar turiu nemažai ir nenatūralių, kurios brangiai kainavo, tai jas bandau sunaudot. Žinau, kad paslaugos sau nedarau, bet laaaabai gaila išmesti, ypač kai matau MB skvarbų žvilgsnį ax.gif Daug ką atidavinėju draugėms, kurios nori. Bet pasibaigusį nenatūralų produktą iškart keičiu natūraliu.

as ir tik po truputi blush2.gif kas pasibaigia ta ir pakeiciu, tiesa kai ka tikrai atidaviau.

Dar noriu paklausti o kur galima isigyti internetu dr.h tusa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 17:06)
Būtų įdomu sužinoti, kaip perėjote prie natūralios kosmetikos? Ar iš karto nebenaudojote nenatūralios ar palaipsniui? 4u.gif

is pradziu ilgai ir skeptiskai rinkau info, o paskui palaipsniui perejau prie naturalios ir nezinau kas turi atsitikti, kad apsigalvociau biggrin.gif

Briliant, alergija gali nepasireiksti pirmo kontakto su alergenu metu, bet antas kontaktas gali jau issaukti reakcija, jei zinoma alergija g.gif gal koks kontaktinis dermatitas
Atsakyti