Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 12, 14:44)
drasiai, as tik uz naturalia ir sveika gyvensena smile.gif metu i a.z. padariau "copy paste" visoms norincioms, nes vienai mamytei  susidomejusiai jau viska surasiau  4u.gif

Permesk ir man 4u.gif o siaip geriau dek i foruma tik kita spalva, nes nusibos rasineti a.z. kiekvienai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 15:07)
ir aš tokį vakar užsisakiau  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif Žiūrėjau dar į 04 numerį, bet kažkaip man šitas švelnesnis pasirodė. Noriu galiausiai apsispręsti, kuris man lakas labiau prie širdies - Elysambre ar Sante. Šitas pigesnis, pirmasis, man atrodo, geriau ant nagų atsilaiko. Bet reikės šviežią Sante laką išbandyti, kadangi pas mane dar seno pavyzdžio, tai gal nuo senatvės jau nusilpęs biggrin.gif

O as Elysambre vis ruosiuosi uzsisakyti - ir nagu laka, ir dar kazka, tusas jau atkrito ax.gif
Atsakyti
Nidulia, ir aš noriu recepto ax.gif
Atsakyti
Vakar atsiemiau prekytes is praeito traukinio is Vokietijos mirksiukas.gif tai dziaugiuos neatsidziaugiu nuostabiais kvepalais: farfalla l'amour siais - kvapas tradicinis roziu ir labai nuostabus wub.gif kam patinka rozes, pabandykite, nes yra ir meginuku meginukas
Atsakyti
mergaites, dedu cia, nes kazko stringa SM, tai kol visosm i az sudesiu, ateis vakaras:)
gal girdejot apie "sali" ar tai "sati" misinuka, tai ten mazutelis pakeliukas 15-20 litu kainuoja. as pati gaminuosi, tad savikaina didziausio maiso gaunasi apie 13 litu.visas drauges apkreciau, o anyta is laimes kreizeja, kad dar ir tustinimasis susitvarke, pas ja problematiska buvo su tuo reikalu. Trumpai, kaip veikia misinukas: kosele isbrinksta skrandyje ir visa mase slenka plonosiomis zarnomis i apacia, surinkdamos is zarnu visus toksinus ir atliekas, uzsilaikiusias raukslese, kadangi misinio kietosios daleles privercia zarnas susitraukineti (peristatika), paprastai toksinai patys neatsoka ir neissivalo, del ju pas mus kyla odos problemos, ir kiti negalavimai, toksinai bjaurus tersalas, kuris tarsi nuodija visa organizma o per juos sutrinka virskinimas,apykaita, beria oda ir t.t. Tas mano misinukas kaip "sluota" su savimi istempia lauk visa bruda is zarnyno. butinai pameginkite.pajausite greitai, ziurint kokia medziagu apykaita pas jus smile.gif neissigaskite, jei po keliu dienu eisite tustintis kokius 3-4 kartus per diena, cia taip iseina visas surinktas brudas is zarnyno, po to buna, kad kelias dienas visai neinu tustintis, nes tiesiog nebuna kuom:) pagrindiniai ingridientai, juos perku "IKI" parduotuveje, jie buna arba eko prekiu skyrelyje arba prie kosiu, grudu: 1-maistiniai kvieciu gemalai (apie 1 lita kainuoja), 2-maistineskvieciu selenos (apie 2-3 litus pokas), 3- linu semenys (ar maltos linu seklos, kazkaip taip vadinasi, toks presuotas vakumuotas maiselis dezuteje, apie 5 lt), linu seklos, cia trys pagrindiniai (linu seklas cielas irgi labai gerai ideti), galima deti daugiau komponentu,skatinanciu zarnu peristatika, tai- riesuteliai smulkinti, saulegrazu grudeliai, moliugo seklos, sezamo seklos (geras dalykas, ju randu prie prieskoniu, mazuose pakiukuose), as dar dedu cielu linu seklu pokiuka, zodziu prie tu 3 pagrindiniu galima imaisyti dar daug ko. vartojimas-valgoma sauksta misinio iberti i stikline, uzpilti saltu ar drungnu vandeneliu, ismakaluoti ir gerti si kokteiliuka, nuolat pamaisant sauksteliu, kadangi nemaisant seklytes sugriuna i dugna.nelaikykite vandeniu uzpilta ilgai, nes isbrinks ir kose pasidarys, tuomet neskanu tokia kose valgyti, geriau is karto sugerti kaip kokteiliuka:) man jis labai skanus. pradziai toki kokteili gerkite ryte, po jo koki 30-40 minuciu nevalgykit, kad jis gerai savo funkcija atliktu. rekomenduojama ryte ir vakare toki kokteiliuka gerti, bet as vakare labai jau tingiu ir nenoriu jo.is viso sio misinio dar gausite visa doze vitaminu, atsizvelkite i tai, kad neperdozuotumet kokio vitamino, jei geriate papildus su vitaminais, tikrai pigu ir efektyvu
Linkiu sekmes, bukit grazios, sveikos ir laimingos smile.gif parasykite atsiliepimus po ismeginimu ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 12, 14:14)
O as Elysambre vis ruosiuosi uzsisakyti - ir nagu laka, ir dar kazka, tusas jau atkrito  ax.gif

lakai tikrai geri jų drinks_cheers.gif Tik pavyzdžiui Greenlife.co.uk, iš kur patiko man pirkti, jų spalvų gana maža pasiūla. Plius, reikia traukiniu naudotis biggrin.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 12, 14:25)
tai dziaugiuos neatsidziaugiu nuostabiais kvepalais: farfalla l'amour siais - kvapas tradicinis roziu ir labai nuostabus  wub.gif kam patinka rozes, pabandykite, nes yra ir meginuku

reikėjo čia tau pasisakyti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal žinot, ar Lietuvoje įmanoma nusipirkti dr.Kneipp kosmetikos. Pirkau Vokietijoje, sūnui su AD labai tiko kūno losjonai, bet čia nerandu..
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 15:38)

reikėjo čia tau pasisakyti doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif pritariu, nes ir man dabar prireike labai tu naturaliu roziu kvepalu ax.gif
Atsakyti
Na va merginos db ir man jau lako Sante uzsireike bigsmile.gif o gal kuri turite Logonos stikline dilde? kaip ji ar gerai dildina nes db kazkokia turiu tai ne velnio nedildina bruzini bruzini ir nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 12, 15:52)
Na va merginos db ir man jau lako Sante uzsireike bigsmile.gif

nu bet rimtai biggrin.gif nezinau, kiek laiko nesilakavau nagu (nors pas mane labai silpni nagai, ilgu neisiena uzsiaugint, tai nelabai yra ka ten ir lakuot biggrin.gif), bet dabar pasiskaicius toks noras nusilakuot apeme ax.gif
Atsakyti
as su klausimu, kas geriau krem.pudra ar kompaktine?noreciau kad siek tiek pamaskuotu ir suteiktu spalvos?ar rinktis geriau bronzata kazkoki?
sesuo papriekaistavo, kad atrodau kaip lavona tepkis krem.pudra, nu tai lorealir pan nesitepsiu doh.gif
Papildyta:
gal galit pakomentuot uterkam sampuna su gudobeliu ekstraktu?jau kazkas pakomentavo, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 12, 14:52)
o gal kuri turite Logonos stikline dilde?

man įdomu, ar yra apskritai atvejis, kad stiklinė dildė kam būtų pasiteisinusi? Turėjau, ne Logonos. Tai mėtėsi tol, kol sudaužiau ir nebuvo gaila išmesti smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 01 12, 15:02)
(nors pas mane labai silpni nagai, ilgu neisiena uzsiaugint, tai nelabai yra ka ten ir lakuot biggrin.gif), bet dabar pasiskaicius toks noras nusilakuot apeme ax.gif

nagų stiprumu ir aš negaliu pasigirti, bet paauginu porą milimetrų ir palakuoju. Juo labiau, kad Sante lako valiklis nepalyginamai švelnesnis už sintetinius, kuriuos esu turėjusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 16:11)
man įdomu, ar yra apskritai atvejis, kad stiklinė dildė kam būtų pasiteisinusi? Turėjau, ne Logonos. Tai mėtėsi tol, kol sudaužiau ir nebuvo gaila išmesti smile.gif

man pasiteisino smile.gif po stiklines nebegaliu jokios metalines paimti i rankas, nes toks jausmas, kad ne dilde o pjukla grubu paimciau smile.gif
Katuk, jei metosi pas tave, zinai kas mielai priglaus ax.gif
Atsakyti