Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Hibisco @ 2010 01 09, 18:07)
Gal pasidalintum, is ko darai sviesta?  blush2.gif  4u.gif

Is turimu alieju, pagrindas - sviestmedis, nes neturejau jokio vasko surisimui, dar pridejau kakavos sviesto, kameliju al ir gal dar kokiu, jau tiksliai nepamenu, nes taip esu maisiusi ne karta, gaminant su sviestmedziu - jo dedasi daugiausia ir jis palaiko ta sviesto konsistencija.
Neuzilgo bandysiu su su emulsiniu vasku, tik reikia dar tikslias proporcijas issiaiskinti 4u.gif
Atsakyti
Rkatyte, pagavau tave biggrin.gif Kokios spalvos Sante nagų laką turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 01 10, 17:13)
Norejau pasiulyti pasisakyti temukeje apie labiausiai "nustebinusias" priemones praeitais metais ax.gif Nustebinusias ta prasme, kad galbut nusipirkote del idomumo ar perskaiciusios gerus atsiliepimus cia, o gal paskatintos naturalios kosmetikos pardaveju, bet gavusios rezultata, virsijusi visus lukescius ax.gif
Na, as, pvz, likau labai nustebusi avokadu aliejaus poveikiu plaukams-iki tol naudodavau kokosu arba monoi alieju, bet avokadu poveikis patiko labiau smile.gif
taip pat nustebino ozku sampunas-maniau, bus kaip ir visada-viena karta isbandytas, pabaigtas ir uzmirstas, bet ji tikrai dar kartosiu-taigi cia irgi atradimas smile.gif
is Monicos jau esu kazka nusipirkus, tik dar nelabai spejau isbandyti-bet, manau, ten irgi atrasiu kazka nepaprasto smile.gif kol kas gal pasisakytu tos, kurios isbande ax.gif

Nu kadangi as naturalia kosmetika atradau 2009 metais, tai visi atradimai ir tenka jiems bigsmile.gif
Bet is labai patikusiu, kuriuos kartosiu vel ir vel, yra:
Druide Purity sampunas - Nr. 1 - niekada nepaves, isplaus visus aliejus ir t.t.
Weledos dusgelis (ir geriausias kvapas roziu) - toks geras, kad kitu ir nebandziau, tik isbandziau visu kvapu;
Alijosiaus gelis - universalus dalykas visam veidui/kunui ir net plaukams
Kokosu aliejus - irgi l.tinka viskam, pradedant kunu/plaukais ir baigiant virtuve, i kelione vasara emiau tik ji - po saules voniu buvo super
Sviestmedis - nezinociau, kaip be jo gyventi lotuliukas.gif , nes naudoju tikrai dideliais kiekiais, ypac ziema

Cia tokie didziausi topai, nes toliau pleciantis galiu surasyti beveik visus ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mano tėčiui ant smakro auga tokie kaip jaunatviniai spuogai, paskui ir šašiukų atsiranda. Dermatologė sugeba tik tepalo išrašyt, kuris nieko nepadeda. Tai jau mano pagalbos prašosi ax.gif Kaip manote, ar padėtų medetkų fitolis su arbatmedžio EA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 14:30)
Rkatyte, pagavau tave biggrin.gif Kokios spalvos Sante nagų laką turi?  4u.gif

Aha, pagavai bigsmile.gif pas mane 03 - French pearl sitas
ant nagu sakyciau praktiskai bespalvis, tik vos svelnia rausva spalvyte suteikia, labai tinka prancuziskam manikiurui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 01 12, 13:56)
O as galiu noreti?  ax.gif Receptuko  smile.gif

drasiai, as tik uz naturalia ir sveika gyvensena smile.gif metu i a.z. padariau "copy paste" visoms norincioms, nes vienai mamytei susidomejusiai jau viska surasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 10, 20:56)
Mergites, labai reikia jusu komentaro. Ar tikrai SOPHYTO tokia viena is geriausiu Nupirktas druide plauku lakas, nepatiko kaip lakas, gerai, kad atidziau dar karta paskaiciau Nimfali puslapyje, kad ji galima ir kaip plauku  purikli, maitintoja  naudoti ant slapiu plauku. Pameginau,tikrai patinko toks variantas:) Isplovus plaukus apipurskiau siuo zoliniu laku ir isdziovinau.plaukai purus, ju daugybe atrodo ir zvilga labai, siek tiek pasukau juos, tai tokia galva, kaip is grozio salono isejus:) vos neimeciau as sio lako i isparduotuve:)

Man jau ji perkant pardaveja ispejo, kad tai ne lakas, o purskiamas standiklis, ir as naudoju ji sukuosenos formavimui, purskiu dregnus plaukus, ir tikrai padeda geriau islaikyti pasukima, kartu visai neapsunkindamas plauku - man tas aktualu, kai plaukas plonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 12, 13:44)
drasiai, as tik uz naturalia ir sveika gyvensena smile.gif metu i a.z. padariau "copy paste" visoms norincioms, nes vienai mamytei  susidomejusiai jau viska surasiau  4u.gif

Kažką pražiopsojau, apie kokius čia receptus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 12, 14:49)
Man jau ji perkant pardaveja ispejo, kad tai ne lakas, o purskiamas standiklis, ir as naudoju ji sukuosenos formavimui, purskiu dregnus plaukus, ir tikrai padeda geriau islaikyti pasukima, kartu visai neapsunkindamas plauku - man tas aktualu, kai plaukas plonas  ax.gif

as dabar taip ir darau, labai liuks, o plauku 5 kartus daugiau atrodo ax.gif

mergaites, pakomentuokite sia kosmetika, ar naturali ji, be blogieciu?
http://www.biolinija...op=5&product=56
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 11, 18:03)
merginos kažkada rašė, kad gerai rankoms Logonos kūno sviestai, bet pati nebandžiau  g.gif

As isbandziau Logonos kuno sviesta ir rankoms - nu tikrai labai gerai, pas ka labai ziema sauseja, manau geriausias is kremu butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 12, 13:42)
Aha, pagavai  bigsmile.gif  pas mane 03 - French pearl sitas
ant nagu sakyciau praktiskai bespalvis, tik vos svelnia rausva spalvyte suteikia, labai tinka prancuziskam manikiurui  4u.gif

ir aš tokį vakar užsisakiau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Žiūrėjau dar į 04 numerį, bet kažkaip man šitas švelnesnis pasirodė. Noriu galiausiai apsispręsti, kuris man lakas labiau prie širdies - Elysambre ar Sante. Šitas pigesnis, pirmasis, man atrodo, geriau ant nagų atsilaiko. Bet reikės šviežią Sante laką išbandyti, kadangi pas mane dar seno pavyzdžio, tai gal nuo senatvės jau nusilpęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 12, 13:44)
drasiai, as tik uz naturalia ir sveika gyvensena smile.gif metu i a.z. padariau "copy paste" visoms norincioms, nes vienai mamytei  susidomejusiai jau viska surasiau  4u.gif

ir as noreciau 4u.gif
Atsakyti