Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Vakar pasigaminau dezodorantą, panačiai dėjau visko kaip Katutis, tik iš eterinių-pelargoniją ir citrinžolę. Dabar testuoju bigsmile.gif reikės žiūrėt rytoj kaip sportą atlaikys, tada bus aiškesnė nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 11, 23:35)
reiskia molis tau patvarke blogumus?

aptvarkė drinks_cheers.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 01 12, 09:37)
Vakar pasigaminau dezodorantą, panačiai dėjau visko kaip Katutis, tik iš eterinių-pelargoniją ir citrinžolę. Dabar testuoju bigsmile.gif

įdomu, ar patiks bigsmile.gif
Atsakyti
Nagi jūs ir rašot bigsmile.gif
Nespėju su jumis rolleyes.gif

Galiu pasakyti, kad naudoju šlamučių hidrolatą , veidui, nugarai ir krutinei, nes labai jau probleminės vietos. Tai rezultatas jau pradeda ryškėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 11, 22:33)
Merginos, kurios naudojote dr.hauschka kompaktini bronzata ir koncentrata bronzini, kuris geresnis...?  blush2.gif  ax.gif

man abu patiko smile.gif

Gal koncentratas patogesnis tuo kad ryte kartu su kremu susimaišydavau ir užsitepdavau. O kompaktinį dar reikai atskirai teptis su šepetėliu.
Na bet rezutatas abejų man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 11, 22:57)
prieskonių ir arbatų parduotuvėj Vilniuje už Žaliojo tilto wink.gif Mažai dėjau - tai ir arbata man jų skani, ir ledukų veidui pasidariau, na bet rytais neturiu laiko jiems, mieliau ilgiau pamiegu sad.gif

QUOTE(kryyste @ 2010 01 11, 23:03)
Ir vitaminas E ir greipfrutų sėklų ekstraktas. O nuo ko priklaus- gal nuo laikymo sąlygų. Bei pačio kremo pagaminimo kokybės ar sėkmės - nežinau kaip pavadinti, nes aš vietą turėjau pasidariusi ir man nelabai vykusiai gavosi, tai gan greitai ir supelijo, ko niekada nėra buvę. Dar kiek atsimenu iš KN tai nuo to kaip dažnai vėdini kremą, t.y. naudoji arba atidarinėji.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 11, 23:03)
Ir vitaminas E ir greipfrutų sėklų ekstraktas. O nuo ko priklaus- gal nuo laikymo sąlygų. Bei pačio kremo pagaminimo kokybės ar sėkmės - nežinau kaip pavadinti, nes aš vietą turėjau pasidariusi ir man nelabai vykusiai gavosi, tai gan greitai ir supelijo, ko niekada nėra buvę. Dar kiek atsimenu iš KN tai nuo to kaip dažnai vėdini kremą, t.y. naudoji arba atidarinėji.

As turiu is KN viena krema, daryta rugpjucio menesi, tai jau visai baigineju (ir tai ne istisai naudoju). Iki siol nieko blogo jam nenutiko - jos ir pacios sake, kad siaip puse metu galioja mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 11, 19:03)
Nimfali, baltas  smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 01 12, 00:09)
Kaip tik vakar išbandžiau - koks skystas, vos ne kaip vanduo, taigi šiuo atžvilgiu netaupus, bet plaukus išplovė puikiai (buvau su aliejine kauke). Patys plaukai purus, lengvi ir švelnūs (plaunat nevėlė) smile.gif
Iššukuoti lengviau tai padeda, bet kad drėgmės suteiktų - nemanau ax.gif

O tavo plaukai nedažyti?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 11:00)
aptvarkė  drinks_cheers.gif
įdomu, ar patiks  bigsmile.gif

Ktuk, ar nenori pameginti mano metodo isvalyti is zarnyno toksinus?? as tau savaitei ar dvien sutaisyciau misinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 12, 12:34)
Ktuk, ar nenori pameginti mano metodo isvalyti is zarnyno toksinus?? as tau savaitei ar dvien sutaisyciau misinuka  4u.gif

būčiau pati receptą užsirašiusi, bet ten daug mane alergizuojančių komponentų unsure.gif verysad.gif Tada jau tikrai iš šios temos neišeičiau parom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 12, 12:34)
Ktuk, ar nenori pameginti mano metodo isvalyti is zarnyno toksinus?? as tau savaitei ar dvien sutaisyciau misinuka  4u.gif

O as galiu noreti? ax.gif Receptuko smile.gif
Atsakyti
Atėjau pasidalinti įspūdžiais apie Druide karite lūpų balzamą.. Tepasi neblogai, tačiau laaabai greitai dingsta nuo lūpų bei nelabai padeda mano kartais suskeldėjusioms lūpoms, taip pat labai greitai naudojasi, tad daugiau nebepirkčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 12, 12:33)
O tavo plaukai nedažyti?

Taip, natūralūs 4u.gif
Atsakyti