Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(jolie23 @ 2010 01 11, 20:16)
Atsiprašau už ne į temą, gal žinote, kur gauti valgomų džiovintų levandų ?  4u.gif  Labai jau skaniai atrodo..  blush2.gif

prieskonių ir arbatų parduotuvėj Vilniuje už Žaliojo tilto wink.gif Mažai dėjau - tai ir arbata man jų skani, ir ledukų veidui pasidariau, na bet rytais neturiu laiko jiems, mieliau ilgiau pamiegu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 11, 17:11)
GinMinte, aisku nuplaus. as pati is pradziu su pieneliu nuvalau, o valau tol kol matau kad neberuda. tai kokius 3 vatos diskelius sunaudoju kartu su akim  blush2.gif o po to vandeniu nesake nupraust? jei sausa tai gal ir nereik...
o beje, kiek mokejai uz Dr.H. bronzine? apytikriai? aciu mirksiukas.gif

Sakė galiu praust, galiu tik nuvalyti, kaip daugiau komforto ant odos jausiu taip ir daryti smile.gif Pudrą pirkau prieš daugiau nei metus tai kiek atsimenu mokėjau apie 80 lt, dabar kai buvau kaina pakilo iki 95 lt unsure.gif Bet vistiek teks pirkti, nes ji man nepakeičiama thumbup.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 11, 21:43)
Žinoma, kad gerai nupraus, drąsiai naudok smile.gif

Dėkui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 01 11, 21:16)
Merginos, gal ir kvailas klausimas, nuo ko priklauso, kiek laiko galima naudot konservantu apsaugotą pasiruoštą kremą? Kiek žinau, vitaminas E šiek tiek "pakonservuoja"? Ačiū už atsakymus  4u.gif
Atsiprašau už ne į temą, gal žinote, kur gauti valgomų džiovintų levandų ?  4u.gif  Labai jau skaniai atrodo..  blush2.gif

Ir vitaminas E ir greipfrutų sėklų ekstraktas. O nuo ko priklaus- gal nuo laikymo sąlygų. Bei pačio kremo pagaminimo kokybės ar sėkmės - nežinau kaip pavadinti, nes aš vietą turėjau pasidariusi ir man nelabai vykusiai gavosi, tai gan greitai ir supelijo, ko niekada nėra buvę. Dar kiek atsimenu iš KN tai nuo to kaip dažnai vėdini kremą, t.y. naudoji arba atidarinėji.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 06, 15:39)
nepamenu kaip isversti lietuviskai (maslo rostaropsi), butent sis aliejus valo kepenis ir tai akivaizdziai jauciasi

Kur tokį rasti? 4u.gif

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 10, 15:05)
Kokie atsiliepimai apie CIEL D'AZUR Šampūnas sausiems plaukams su moliu...

Kaip tik vakar išbandžiau - koks skystas, vos ne kaip vanduo, taigi šiuo atžvilgiu netaupus, bet plaukus išplovė puikiai (buvau su aliejine kauke). Patys plaukai purus, lengvi ir švelnūs (plaunat nevėlė) smile.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 01 10, 21:37)
Ar esate kuri turėjusi tokį  ar tokį http://www.violey.co...Spray_1795.html purškiklį plaukams? Ar padeda lengviau iššukuoti plaukus, neapsunkina jų? Gal kuri naudojote kokį nors kitą purškiklį?

Iššukuoti lengviau tai padeda, bet kad drėgmės suteiktų - nemanau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 11 sausio 2010 - 22:09
Katuti, o tas dalykas kurį geri(molis jis man atrodo vadinas, jei nieko nepainioju), tai ar jis gali padėt sureguliuot medžiagų apykaitą? ax.gif Pas mane ji greita ir būtų fantastiška, jei ji sulėtėtų bent truputį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 11, 00:04)
Kokius šampūnus, dušo želes ir pan.naudoja Jūsų MB?  ax.gif Norėčiau kažką nupirkti, kas nesausintų odos... Ir dar ar naudoja kokius nors losjonus kūnui, kad nesausintų?  biggrin.gif

Neobio su apelsinais ir čili, kurio man kvapas mega_shok.gif ir Weledos su šaltalankiais
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 11, 14:56)
na matai, kad nebegaliu be jo gyventi  biggrin.gif Problema man jį geriant tik ta, kad iš ryto žiemą man jis sunkiai geriasi dėl paties vandens šaltumo, bijau su balso stygom prisižaisti   doh.gif 

kol geriu, tai kaži ko stebuklingo ir nesijaučia, bet jei nebegeriu - iškart sutrinka organizmo funkcijos kai kurios (daugiausiai virškinimas). O nuo to, kaip žinia, labai fasado išvaizda priklauso  ax.gif

o kol dar nebuvai net pradejusi gerti molio, ar buvo problemu su virskinimu, kurios fasadui atsiliepdavo?? taip supratau,kad moliu susitvarkei virskinima? Ar tik dabar,nustojus gerti,aiskiai matai,kad molis virskinimui gerai>

Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 01 11, 23:09)
Kur tokį rasti? 4u.gif

to "maslo rastoropsi" yra rusisku preparatu mini vaistinelese-krautuvelese. Aliejus yra ir kapsulytese ir skystame pavidale, as perku kapsulytese,kad negerti aliejaus,o praryti kapsule, nejauciant jo skonio.Kazkaip paragavus nakvisu aliejaus,man dingo noras koki nors alieju daugiau ragauti:) Butent sis aliejus valo kepenis.
Atsakyti
wink.gif+2010 01 11, 22:14-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 11, 22:14)
Katuti, o tas dalykas kurį geri(molis jis man atrodo vadinas, jei nieko nepainioju), tai ar jis gali padėt sureguliuot medžiagų apykaitą? ax.gif Pas mane ji greita ir būtų fantastiška, jei ji sulėtėtų bent truputį blush2.gif

pala pala bigsmile.gif o kodel norite suletinti? g.gif ir is ko sprendziat kad ji greit? nu idomu labai, nes greita medz apykaita turbut visos noretu tureti- pradedant nuo greitai auganciu ragu nagu, lieknos figuros, toksinu greitesniu pasisalinimu, ir ect... cool.gif
Atsakyti
Ar matėt šitą parduotuvę? Čia kažkokių naujų prekės ženklų yra http://www.ekopievos...index.php/Home/
Atsakyti
wink.gif+2010 01 11, 22:14-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 11, 22:14)
Katuti, o tas dalykas kurį geri(molis jis man atrodo vadinas, jei nieko nepainioju), tai ar jis gali padėt sureguliuot medžiagų apykaitą? ax.gif

žinok, nemanau biggrin.gif Jis daugiau organizmo valymui 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 11, 22:40)
o kol dar nebuvai net pradejusi gerti molio, ar buvo  problemu su virskinimu, kurios fasadui atsiliepdavo?? taip supratau,kad moliu susitvarkei virskinima? Ar tik dabar,nustojus gerti,aiskiai matai,kad molis virskinimui gerai>

man nuolatinės problemos su skrandžiu ir ne tik, todėl negerdama vaistų ir be jokių intervencijų aš jaučiuosi tikrai žymiai geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 00:04)
žinok, nemanau biggrin.gif Jis daugiau organizmo valymui  4u.gif
man nuolatinės problemos su skrandžiu ir ne tik, todėl negerdama vaistų ir be jokių intervencijų aš jaučiuosi tikrai žymiai geriau  drinks_cheers.gif

reiskia molis tau patvarke blogumus?
Atsakyti
al kas bandet laveros sampuna citrinini? 4u.gif

viena diena nebuvau prisijungusi, tai priraset daugggg thumbup.gif
Atsakyti