QUOTE(Gilberta @ 2010 01 10, 22:20)
Ačiukas. Ar miltelius pvz zalios arbatos nereikia virt ar kazkas panasaus
Galima sausus pvz det i kaukes?
O kaip darysi antipersperanta?
Apie miltukų virimą dedant į kaukes girdėti neteko
Aš miltukus dedu į molį, išbrinkusį vandenyje.
Darysiu pagal katučio receptą
QUOTE(Placebo. @ 2010 01 10, 22:27)
aš dabar laveros basis nusižiūrėjau, tik galvoju purškiamą ar rutulinį imt
tai vis gi neblogas? nemalonaus kvapo neatsiranda dienos begyje?
Na kaip ten su tuo neblogumu
Kaip jau ir žinom, eko dezodorantų patikimumas - labai sąlyginis. Galbūt tik Acorelle, Eco ir laimas susilaukė didesnių ovacijų. Laveros naudojau nuo pat vasaros iki vėlyvo rudens. Vasarą, kai turėjau galimybę kas kelias valandas praustis, dezodorantas 'sueidavo' patenkinamai, per daug kažko ir nesitikėjau kepinant saulei ir vaikštant po pievas
Atvėsus ir net atšalus orams Lavera laikė nuo 'neblogai' iki 'gerai'. Vėlgi, labai retais atvejais negalėdavau iki vakaro (jei kur reikdavo išeiti) nusiprausti ir pasipurkšti antrą kartą. Tai per visą dieną šioks toks diskomfortas jau atsirasdavo, bet tikrai ne tragedija. Žiemai manau idealus dezodorantas
QUOTE(Katherina @ 2010 01 10, 22:37)
Gal kuri naudojote kokį nors kitą purškiklį?
Dride "Leave-in" puikiai tvarkosi su elektrinimu
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 11, 07:28)
sita naudoju kad nuimtu riebalavimasi, nes mano plaukai pusiilgiai tankus, o susiriebaluoja labai greitai,kartai antra diena po plovimo jau nebepatinku sau
Kad ne tik arbatmedis tam tinka
Tiksliai dabar nepasakysiu, bet EA tam reikalui tikrai ne vienas yra.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 11, 07:52)
norejau dar patarimo, koki uterksm ar laveros sampuna patartumet greit susiriebaluojantiems plaukams?
Urtekram su gudobelėm labai patinka, bet nesu tikra, ar jo yra pas mus pirkti. O Laveros bandžiau tik obuolinį - vienas iš blogiausių ever
QUOTE(just_angel @ 2010 01 11, 12:17)
Priėjau tokią išvadą, kad konsultantės taip giria šią kosmetiką, nes jos niekas neperka dėl didelės kainos, o mane naivuolę ir sužavėjo jų liaupsinimai
Mane irgi be proto įkalbinėjo Sophyto pirkti, bet be viso to ta pati konsultantė, man atkreipus dėmesį į Florame aliejinius serumus-drėkiklius, ironiškai šyptelėjusi paklausė "O jūs norite, kad jūsų veidas blizgėtų???" Žiauriai neprofesionalu neišmanyti apie aliejų naudojimą vietoje kremo, kai dirbi eko parduotuvėlėj
QUOTE(katutis @ 2010 01 11, 12:29)
Na ir EA pagal norus, man labai patiko šalavijai su pelargonijomis
Nebereikalo, šalavijai labai tinka su citrusais (pati su citrinom bandžiau, dieviška), o kadangi pelargonijose jaučiama citrusų nata, tai ir dermė puiki
Iš vis, šalavijai jėga
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 01 11, 13:31)
Todėl nežinau kokį kremą rinktis: ar paprastą drėkinamajį ar tą iš Laveros jaunimo linijos (bet tas tai riebiai odai...), tai vat, pasimečiau.
Ir dar parekomenduokit kokį pienelį?
Pienelis Hauschka, Lavera, kitų nebandžiusi, o šie abu nuostabūs.
Kremo iš Laveros pirkti nerizikuočiau, didesnei daliai naudojusių jie kemša poras ir šiaip nelabai
Būtų gerai prieš tai mėginuką gauti. Bet kokiu atveju paprastas drėkinamasis kremas tikrai nepakenktų.
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 11, 17:02)
ar pienelis pakankamai gerai nupraus (naudoju Dr. H bronzinę pudrą), gal kas naudoja ir žino?
Žinoma, kad gerai nupraus, drąsiai naudok