Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2010 01 10, 23:56)
Normali tik neutralaus, visuose kituose neaiškios kilmės parfumo yra ax.gif Man Neutralus geras, perku vaistinėse 4u.gif

Ačiū

QUOTE(Odora @ 2010 01 11, 08:55)
as irgi prisidedu prie sito klausimo, manasis eme grasinti, kad pirks nivea duso aliejini prausikli doh.gif gal yra koks naturalus panasus, to cheminio daikto konsistencija aliejine bet prausiantis jis virsta baltomis putomis, beje odos nesausino esu ir as ji bandziusi, bet sudetis zinoma nedziugina schmoll.gif

Tokios konsistencijos nežinau, bet yra sante blue wave dušo gelis, kvapas sintetinis vyriškas, gerai putoja

QUOTE(ragana @ 2010 01 11, 13:50)
Prisimenu, kad kazkas pirkot LAVERA tusa, bet atsiliepimu jokiu nerandu  ax.gif  Gal galit prisipazinti, ka?  biggrin.gif

Aš pirkau, ir naudojau gana ilgai. Gražiai dažydavo, bet mėgdavo nutekėt, vakare paakiai jau pajuoduodavo. nors jei ruošiamasi kur eiti, visada galima naują makiažą pasidaryti
Atsakyti
Aksčiau naudodavau veidui prausti muilą arba prausiklį, bet apsilankius pas Elytę man patarė veidą prausti su pieneliu (kadangi oda sausa), tik klausimas iškilo ar pienelis pakankamai gerai nupraus (naudoju Dr. H bronzinę pudrą), gal kas naudoja ir žino? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 11 sausio 2010 - 16:03
GinMinte, aisku nuplaus. as pati is pradziu su pieneliu nuvalau, o valau tol kol matau kad neberuda. tai kokius 3 vatos diskelius sunaudoju kartu su akim blush2.gif o po to vandeniu nesake nupraust? jei sausa tai gal ir nereik...
o beje, kiek mokejai uz Dr.H. bronzine? apytikriai? aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 11, 15:56)
na matai, kad nebegaliu be jo gyventi  biggrin.gif Problema man jį geriant tik ta, kad iš ryto žiemą man jis sunkiai geriasi dėl paties vandens šaltumo, bijau su balso stygom prisižaisti   doh.gif 

kol geriu, tai kaži ko stebuklingo ir nesijaučia, bet jei nebegeriu - iškart sutrinka organizmo funkcijos kai kurios (daugiausiai virškinimas). O nuo to, kaip žinia, labai fasado išvaizda priklauso  ax.gif

O koks molis tinka ir kaip tu ji pagamini? Man bedos su skrandziu gal jis padetu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 11, 16:13)
O koks molis tinka ir kaip tu ji pagamini? Man bedos su skrandziu gal jis padetu verysad.gif

ventiliuotas smile.gif Du šaukšteliai plastmasiniai vakare į stiklinę vandens, ryte tik pabudusi viską išgeriu, valgau anksčiausiai po 30 min. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 11, 15:46)

Aš pirkau, ir naudojau gana ilgai. Gražiai dažydavo, bet mėgdavo nutekėt, vakare paakiai jau pajuoduodavo. nors jei ruošiamasi kur eiti, visada galima naują makiažą pasidaryti

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2010 01 10, 22:58)
O kodel? Ar jauciasi geresnis poveikis negu tepant ant sausu?

Ne taip parašiau per skubėjimą doh.gif visada tepu ant sausų ir plaukų kaukės veiksmingos, nenuvilia. O ant šlapių nesu bandžiusi smile.gif
Atsakyti
O koki intymios higienos prausikli parekomenduotumet geros sudeties? Ir ziemini ranku krema? Sviestmedis negelbsti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 11 sausio 2010 - 16:52
QUOTE(katutis @ 2010 01 11, 18:24)
ventiliuotas smile.gif Du šaukšteliai plastmasiniai vakare į stiklinę vandens, ryte tik pabudusi viską išgeriu, valgau anksčiausiai po 30 min.  smile.gif

O kur tokio molio galima nusipirkt?
Beje kokia kaina Druide su ozkos pienu sampuno?
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 01 11, 17:51)
O koki intymios higienos prausikli parekomenduotumet geros sudeties? Ir ziemini ranku krema? Sviestmedis negelbsti  schmoll.gif

SU rankutems is tikruju sunku ziema, man irgi sviestmedis sunkiai gelbsti. Tiksliau tik tam kartui padeda, be tpo keliu ranku nuplovimu vel sausos rankos.. doh.gif patarimas ir man pagelbetu..
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 11, 16:57)
O kur tokio molio galima nusipirkt?

Nimfali, baltas smile.gif

QUOTE(Rasucci @ 2010 01 11, 16:58)
SU rankutems is tikruju sunku ziema, man irgi sviestmedis sunkiai gelbsti.

merginos kažkada rašė, kad gerai rankoms Logonos kūno sviestai, bet pati nebandžiau g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, priimkit į savo ratelį smile.gif aš irgi buitiniais buratsi užsiiminėju, jau itr patirties užkaupiau, gal kam pravers.
Va savo sausom rankom kokį receptą turiu: sviestmedžio sviestas+saldžiūjų migdolų aliejus+sėmenų aliejus +vaškas. Aliejai su sviestmedžiu 1:1, vaško apie 1/10. galima dar įpilt šiek tiek glicerino. aš įpilu jo ne daugiau kap 5 proc. Viską ištirpinti šilto vandens vonelėje ir labai gerai sumaišyti, supilt į inelį ir leeist sustingt. galima išplakti mikseriu iki plaktos grietinėlės koncistencijos, bet nebūtina, nors tada lengviau pakabinti. sudrėkina ir suminkština, ir apsaugo. mano rankos jautrios šalčiui, tai labai padeda.
Atsakyti