tai va ir man vos neapsuko galvos tos liaupses aciu, padejote apsispresti, apsieisiu ir be tu brangenybiu
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 11, 11:07)
aha, paciai pralauzti ledus, kai tonikas 106 litus kainuoja, o serumo 30 ml 130 lt
tai gal jie gali įpilti pabandymui abiejų priemonių? Nes taip, už tokią kainą pirkti tai labai rizikinga....
o kokio tu nori efekto, kad į tas priemones žvalgaisi? Ar kuo jos tave patraukė?
mano atradimai 2009 metais, atsitiktine tvarka:
Daddygirl muilai
Monicos milteliai (ypač alantoinas, alūnas), glicerinas ir alijošius, verbenų hidrolatas
gintaro milteliai
molio gėrimas organizmo valymo tikslu (tapo maloniu kasdieniu įpročiu)
avokadų aliejus plaukams
dar atskirai išskirčiau manukos EA - kvalifikuoju jį kaip must have
Elytės procedūros
šių metų planai:
išbandyti ir įvertinti Argital kosmetiką, pakelti kvalifikaciją KN seminaruose (abiejose dalyse). Na, ir smulkesni dar planai lieka
Papildyta:
QUOTE(just_angel @ 2010 01 11, 11:17)
Gal galėtum parašayti tikslią tokio dezodoranto sudėtį?
į turimą purškiamą buteliuką ( turėjau 50 ml, dabar į Druide purškiamą 65 ml) įpilu distiliuoto vandens (yra ir vaistinėse jo), po arbatinį šaukštelį maždaug alūno miltelių ir glicerino. Na ir EA pagal norus, man labai patiko šalavijai su pelargonijomis
vasarą gal reiks daugiau alūno miltelių pilti, kad geriau laikytų
tokiu dezodorantu naudojuosi pagal norus - ryte, vakare
QUOTE(katutis @ 2010 01 11, 12:29)
tai gal jie gali įpilti pabandymui abiejų priemonių? Nes taip, už tokią kainą pirkti tai labai rizikinga....
o kokio tu nori efekto, kad į tas priemones žvalgaisi? Ar kuo jos tave patraukė?
ipyle pardaveja man abieju, supper drekinimo norisi. Patiko man tiek tonikas, tiek tas serumas, kurio spalva ir kvapas labai jau naturalus, i ciel dezuro alijosiaus geli panasus , tik po alijosiaus traukimo pojutis palieka, o po ismeginto sophyto serumo, labai svelnus veidas buvo, jokio traukimo jausmo ir komfortiskai pridrekintas jautesi veidelis, tai va ir ikliuvau
Katuti, o realiai ar pajautei molio gerimo rezultatus? kokie pastebejimai realus, pagerus molio?
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 11, 10:48)
Man kartais kyla jausmas, kad esu nematoma, tarsi mano klausimai kvaili arba klausiu ne i tema. Gal as paranoja apsirgau, bet toks jausmas, kad ignoras kazkoks ijungtas
Na aš tik putas turiu, tai apie jas ir parašiau, bet dabar nerizikuočiau ir kitų produktų pirkti
Aš norėčiau konsultacijos:
Nežinau kokio tipo mano oda - lygtai sausa, bet paberta... Manau, kad ji tikrai ne riebi. Todėl nežinau kokį kremą rinktis: ar paprastą drėkinamajį ar tą iš Laveros jaunimo linijos (bet tas tai riebiai odai...), tai vat, pasimečiau.
Ir dar parekomenduokit kokį pienelį?
Nežinau kokio tipo mano oda - lygtai sausa, bet paberta... Manau, kad ji tikrai ne riebi. Todėl nežinau kokį kremą rinktis: ar paprastą drėkinamajį ar tą iš Laveros jaunimo linijos (bet tas tai riebiai odai...), tai vat, pasimečiau.
Ir dar parekomenduokit kokį pienelį?
[quote=Daddygirl,2010 01 09, 11:56]
turbut geras. imesk cia sudeti to muilo, panagrinesim
PURE HUILE D'OLIVE- pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus. Nimfali tinkl. tik tiek parasyta, as jo pati dar neturiu, gal kuri turit ir galetu ant pakuotes paziuret ka raso?
As dar namie toki radau pirkta Lisabonoj - portugaliskas ranku darbo: Olive fruit oil, palm oil, coconut oil, sodium hidroxide, aqua destilada... kvepia tai naturaliai alyvuogem...
as savo vaikui gaminu muila (ji turejus egzema, tai as stengiuos kuo svelnesni jai naudot).
beje, nezinau, ar sutapimas, bet pradejus praustis muilu (o ne vien vandeniu), jai dingo egzema is plaukuotos galvytes dalies. gal kartais ir muilas padeda - reikia gal viska, kas dirgina, nuo odos nupraust
gal butu galima uzsakyt pas tamsta koki pati nekalciausia ir svelniausia?
turbut geras. imesk cia sudeti to muilo, panagrinesim
PURE HUILE D'OLIVE- pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus. Nimfali tinkl. tik tiek parasyta, as jo pati dar neturiu, gal kuri turit ir galetu ant pakuotes paziuret ka raso?
As dar namie toki radau pirkta Lisabonoj - portugaliskas ranku darbo: Olive fruit oil, palm oil, coconut oil, sodium hidroxide, aqua destilada... kvepia tai naturaliai alyvuogem...
as savo vaikui gaminu muila (ji turejus egzema, tai as stengiuos kuo svelnesni jai naudot).
beje, nezinau, ar sutapimas, bet pradejus praustis muilu (o ne vien vandeniu), jai dingo egzema is plaukuotos galvytes dalies. gal kartais ir muilas padeda - reikia gal viska, kas dirgina, nuo odos nupraust
gal butu galima uzsakyt pas tamsta koki pati nekalciausia ir svelniausia?
Gal kuri nesenai buvo BAROCOS parduotuveleje? ju internetiniame psl. parasyta, kad "Paskubėkite - ekologiškos kosmetikos MADARA, kuriai dabar 20 proc. nuolaida, lieka vis mažiau". Gal zinot ar ten dar kas nors like is Madaros? ar jau nebelabai?
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 01 11, 13:31)
man patike pieneliai - Lavera Basis Sensitiv ir Weleda su migdolais.. akiu negrauzia, savo funkcija gerai atlieka
Prisimenu, kad kazkas pirkot LAVERA tusa, bet atsiliepimu jokiu nerandu Gal galit prisipazinti, ka?
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 11, 12:01)
Katuti, o realiai ar pajautei molio gerimo rezultatus? kokie pastebejimai realus, pagerus molio?
na matai, kad nebegaliu be jo gyventi Problema man jį geriant tik ta, kad iš ryto žiemą man jis sunkiai geriasi dėl paties vandens šaltumo, bijau su balso stygom prisižaisti
kol geriu, tai kaži ko stebuklingo ir nesijaučia, bet jei nebegeriu - iškart sutrinka organizmo funkcijos kai kurios (daugiausiai virškinimas). O nuo to, kaip žinia, labai fasado išvaizda priklauso
QUOTE(Palomina @ 2010 01 11, 13:46)
man patike pieneliai - Lavera Basis Sensitiv ir Weleda su migdolais.. akiu negrauzia, savo funkcija gerai atlieka
Palomina, Laveros toks?