Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Kokius šampūnus, dušo želes ir pan.naudoja Jūsų MB? ax.gif Norėčiau kažką nupirkti, kas nesausintų odos... Ir dar ar naudoja kokius nors losjonus kūnui, kad nesausintų? biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit natura siberika šampūnus pakomentuoti? Ar visų jų sudėtis gera ir kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 10, 23:52)
Gal galit natura siberika šampūnus pakomentuoti? Ar visų jų sudėtis gera ir kur perkate?

Normali tik neutralaus, visuose kituose neaiškios kilmės parfumo yra ax.gif Man Neutralus geras, perku vaistinėse 4u.gif
Atsakyti
Naudok tau patinkančio kvapo EA ir nebus šios bėdos smile.gif

sita naudoju kad nuimtu riebalavimasi, nes mano plaukai pusiilgiai tankus, o susiriebaluoja labai greitai,kartai antra diena po plovimo jau nebepatinku sau doh.gif

MB pasake, kad nesmirda galva, vadinasi viskas ok biggrin.gif

aliejus as irgi ant sudrekintu plauku tepu, man tada lengviau tepasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
norejau dar patarimo, koki uterksm ar laveros sampuna patartumet greit susiriebaluojantiems plaukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 11, 00:04)
Kokius šampūnus, dušo želes ir pan.naudoja Jūsų MB?  ax.gif Norėčiau kažką nupirkti, kas nesausintų odos... Ir dar ar naudoja kokius nors losjonus kūnui, kad nesausintų?  biggrin.gif

as irgi prisidedu prie sito klausimo, manasis eme grasinti, kad pirks nivea duso aliejini prausikli doh.gif gal yra koks naturalus panasus, to cheminio daikto konsistencija aliejine bet prausiantis jis virsta baltomis putomis, beje odos nesausino esu ir as ji bandziusi, bet sudetis zinoma nedziugina schmoll.gif

ir dar kaip gelbejates nuo plauku elektrinimosi, sitas dalykas kartu su sausom rankom man isterija varo doh.gif plaunu druide purity naudoju sante briliant balzama, gal reiktu pameginti druide ozku sampuna, jis kiek skaitau labiau maitinantis, bet bijau greito riebalavimosi. Bandziau papurksti mineraliniu vandeniu tai nezaibuoju kol dregni plaukai, o paskui tas pats
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 10, 20:56)

Nupirktas druide plauku lakas, nepatiko kaip lakas, gerai, kad atidziau dar karta paskaiciau Nimfali puslapyje, kad ji galima ir kaip plauku  purikli, maitintoja  naudoti ant slapiu plauku. Pameginau,tikrai patinko toks variantas:) Isplovus plaukus apipurskiau siuo zoliniu laku ir isdziovinau.plaukai purus, ju daugybe atrodo ir zvilga labai, siek tiek pasukau juos, tai tokia galva, kaip is grozio salono isejus:) vos neimeciau as sio lako i isparduotuve:)

o kiek kainavo sitas lakas ir koks jo kiekis, ir ar fiksuoja/formuoja kazkiek plaukus, neriebina? Siaip is aprasymo poveikis panasus lyg putu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 01 10, 21:40)
Ačiū, mergaitės, už atsakymus 4u.gif  O kokius dezodorantus kitos naudojat? bigsmile.gif

QUOTE(Placebo. @ 2010 01 10, 22:27)
aš dabar laveros basis nusižiūrėjau, tik galvoju purškiamą ar rutulinį imt g.gif
tai vis gi neblogas? nemalonaus kvapo neatsiranda dienos begyje? smile.gif

as laveros basis turiu rutulini, naudoju pakaitom su eco piestukiniu. tai tas laveros kol kas lyg ir geriausias is bandytu naturaliu (dar esu turejusi urtekram rutulini su alijosium atrodo), jeigu galima taip pasakyt biggrin.gif bet tikrai nera stebuklas. man siaip ziemos metu, tinka visi is minetu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 01 11, 00:04)
Kokius šampūnus, dušo želes ir pan.naudoja Jūsų MB?  ax.gif Norėčiau kažką nupirkti, kas nesausintų odos... Ir dar ar naudoja kokius nors losjonus kūnui, kad nesausintų?  biggrin.gif

sampunus naudoja tuos pacius kaip as, o duso zele nenaudoja, jam labiau patinka muilas, man beje, taip pat ax.gif losijonu kunui nenaudoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 11, 07:52)
norejau dar patarimo, koki uterksm ar laveros sampuna patartumet greit susiriebaluojantiems plaukams? 4u.gif

mano taip pat greit besiriebaluojantys, tai laveros su apelsinais visai patiko (is laveros mazai bandziau), o is urtekram bandziau su rasulu (bet apie si labai ivairiu nuomoniu yra) ir rozmarinais, tai man abu tiko smile.gif bet tai nera sampunai numeris 1, normalus sampunai ir tiek smile.gif
Papildyta:
ar yra bandziusiu Saaf priemones? idomus atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 08, 18:43)
Pažymėti aliejai ypač menkaverčiai maistine prasme smile.gif Jau palmių aliejų (techninėms reikmėms dažniausiai naudojamą) prilyginti sėmenų ar alyvuogių doh.gif

mačiau penktadienį CUP'e Ekostudijoje, kad nedidelis indelis murumuru sviesto plaukams kaštuoja 30 litų, o čia kvestionuojamas raudonųjų palmių aliejus (irgi iš Akamuti) - 45 litus ax.gif

QUOTE(Brilliant @ 2010 01 08, 19:08)
jaučiu ieškotis kažko kito randeliui gydyti,

merginoms, kurioms aktualu randeliai - tam, pasirodo, gali gerai tikti eterinis levandų aliejus! Jis ir nuo spuogų, ir raminantis - visur gali buti pritaikomas

QUOTE(Manija69 @ 2010 01 08, 20:15)
Prisiminiau katuti,kad rašei apie hamatogeną. biggrin.gif

Rasma gerai viską išaiškino. Čia ne į temą iš esmės, bet į temą apie paslėptus alergenus. Gali kiek nori vengti kepsnių, o suvalgysi saldumyno gabalėlį ir suk paskui galvą, nuo ko išbėrė doh.gif

QUOTE(just_angel @ 2010 01 09, 23:44)
Sveikos:) Norėčiau, kad  atsakytumėte koks natūralus dezodorantas jums buvo efektyviausias? Tik nesiūlykite laimo ax.gif

mums su MB kol kas efektyviausias namų gamybos dezodorantas su alūno milteliais. Aišku, įdomu, kaip bus vasarą smile.gif

QUOTE(kryyste @ 2010 01 10, 11:14)
Gal dėl to, kad tikrai labai daug stresinių situacijų buvo, bet dabar aš jo nebenaudoju. Nedrįstu vėl bandyti.

mano asmeninė patirtis rodo, kad dezodorantus reikia vis pakaitalioti - vieną kartą vieną, kitą kartą - kitą. Kadangi kai namuos darau, pasidarau maximum 50-65 ml, gana greit išsibaigia, tai ir atsišviežina gana greitai

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 10, 14:25)
Gal kas bande SUKI sampunus ir balzamus?

bandėm, nepasiteisino - Summer parašė smile.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 01 10, 23:04)
Kokius šampūnus, dušo želes ir pan.naudoja Jūsų MB?  ax.gif

šampūnas - Natura Siberica neutralus, dušo pienelia - Weledos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 01 11, 09:55)

Papildyta:
o kiek kainavo sitas lakas ir koks jo kiekis, ir ar fiksuoja/formuoja kazkiek plaukus, neriebina? Siaip is aprasymo poveikis panasus lyg putu smile.gif

250 ml 56 litai sakyciau, as pirkau Nimfali, kai dar nuolaida buvo. Tikrai neriebina, vidutines fiksacijos. As ji naudoju ne kaip laka, sukuosenai sutvirtinti, o po plovimo pasipurskiu ir isdziovinu plaukus. Plaukai purus tokie. Jei po ti pasuku, tada jau suveikia kaip fiksatorius

Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 10, 20:56)
Mergites, labai reikia jusu komentaro. Ar tikrai SOPHYTO tokia viena is geriausiu naturaliu sertifikuotu kosmetiku, kaip man siandien nupasakojo??  Dave pardaveja namo pasimeginti drekinancio toniko ir drekiklio serumo, vakare ismeginsiu. Gal kuri meginusi sias dvi priemones, gal kuri tiesiog zinote apie sophyto? labai prasau komentaru 4u.gif
Nupirktas druide plauku lakas, nepatiko kaip lakas, gerai, kad atidziau dar karta paskaiciau Nimfali puslapyje, kad ji galima ir kaip plauku  purikli, maitintoja  naudoti ant slapiu plauku. Pameginau,tikrai patinko toks variantas:) Isplovus plaukus apipurskiau siuo zoliniu laku ir isdziovinau.plaukai purus, ju daugybe atrodo ir zvilga labai, siek tiek pasukau juos, tai tokia galva, kaip is grozio salono isejus:) vos neimeciau as sio lako i isparduotuve:)

man kartais kyla jasmas, kad esu nematoma, tarsi mano klausimai kvaili arba klausiu ne i tema. Gal as paranoja apsirgau, bet toks jausmas, kad ignoras kazkoks ijungtas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 11, 10:48)
man kartais kyla jasmas, kad esu nematoma, tarsi mano klausimai kvaili arba klausiu ne i tema.  Gal as paranoja apsirgau, bet toks jausmas, kad ignoras kazkoks ijungtas  verysad.gif

Nidulia, tau tikrai paranoja bigsmile.gif Mano pastebėjimas gali būti subjektyvus, bet šiaip atrodo, jog Ekostudija neturi kritinės pirkėjų masės iš SM, kurios galėtų suformuoti ir išreikšti savo nuomonę apie Sophyto 4u.gif O tos, kurios yra kažką pirkę, kaip ernesin, akivaizdžiai priemonėmis nesusižavėjo.

tai jeigu neturim ką apie šias priemones pasakyt, tai ir tylim. Va aš pasireiškiau tik, kad sau nesąmoningų diagnozių nenustatinėtum drinks_cheers.gif Gali būti, kad pačiai teks pralaužti ledus - išbandyti, įvertinti ir čia viską surašyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 11, 12:02)
Nidulia, tau tikrai paranoja  bigsmile.gif Mano pastebėjimas gali būti subjektyvus, bet šiaip atrodo, jog Ekostudija neturi kritinės pirkėjų masės iš SM, kurios galėtų suformuoti ir išreikšti savo nuomonę apie Sophyto  4u.gif O tos, kurios yra kažką pirkę, kaip ernesin, akivaizdžiai priemonėmis nesusižavėjo.

tai jeigu neturim ką apie šias priemones pasakyt, tai ir tylim. Va aš pasireiškiau tik, kad sau nesąmoningų diagnozių nenustatinėtum  drinks_cheers.gif Gali būti, kad pačiai teks pralaužti ledus - išbandyti, įvertinti ir čia viską surašyti wink.gif

aha, paciai pralauzti ledus, kai tonikas 106 litus kainuoja, o serumo 30 ml 130 lt doh.gif
Atsakyti
Nidulia, kalbant apie Sophyto, tai esu bandžius Polifenolio serumo kapsulę veidui, veido kaukę giluminiam odos valymui ir vis dar naudoju Putas giluminiam porų valymui. Tai tikrai nesužavėjo manęs ši kosmetika, nepirkčiau iš šios firmos ko gero daugiau nieko blush2.gif Kaina tikrai didelė, o kad būtų koks nors matomas efektas- tikrai jo nėra blush2.gif Priėjau tokią išvadą, kad konsultantės taip giria šią kosmetiką, nes jos niekas neperka dėl didelės kainos, o mane naivuolę ir sužavėjo jų liaupsinimai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2010 01 11, 10:05)
mums su MB kol kas efektyviausias namų gamybos dezodorantas su alūno milteliais. Aišku, įdomu, kaip bus vasarą smile.gif

Gal galėtum parašayti tikslią tokio dezodoranto sudėtį? bigsmile.gif
Atsakyti