Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

wink.gif+2010 01 10, 20:38-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 10, 20:38)
Aš vėl su klausimu blush2.gif O ar "Eurokos" galima rast natūralios kosmetikos,nes gavau čekį ir norisi nusipirkti ką nors natūralaus 4u.gif

natuderm būna.
Atsakyti
Aš vėl su klausimu blush2.gif O ar "Eurokos" galima rast natūralios kosmetikos,nes gavau čekį ir norisi nusipirkti ką nors natūralaus 4u.gif

yra natuderm kūno priežiūros priemonių (BDIH sertifikuotos): rankų kremas, dušo želė, šveitiklis, kūno losjonai...
daugiau lyg nėra unsure.gif
Atsakyti

Natuderm(jei teisingai parasiau) kosmetika Eurokose yra sertifikuota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 01 10, 20:38)
Atrodo, jog dezodorantai (antiperspirantai) natūralios kosmetikos silpnoji vieta unsure.gif  Norėčiau ir aš veiksmingą atrasti, na bent jau, kad didžąją dalį dienos apsaugotų ax.gif

Vakar perpirkau iš vienos SM Ecos pieštukinį dezodorantą, tai šiandien net pusdienio neatlaikė, nors nesu baisiai prakaituojanti, ir net nieko nesitepdama neskleidžiu tokio kvapo schmoll.gif

Perku ten "Natuderm" produkciją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 10 sausio 2010 - 20:50
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 10, 15:25)
Gal kas bande SUKI sampunus ir balzamus?

Jų po vieną tik yra ax.gif Šampūnas plaunant labai malonus, bet išdžiūvę plaukai labai nukara, prisiploja prie šaknų ir atrodo tokie plonyčiai doh.gif Tragiškesnio vaizdo nėra joks šampūnas suteikės. Katutis irgi bandė, sakė panašiai ir jai, nepatiko. O mano mamai labai sausino plaukus g.gif

Kondicionierius neblogas tikrai, labai tirštas, gerai maitina, bet neapsunkina. Labai taupiai naudojasi.

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 01 10, 17:13)
Norejau pasiulyti pasisakyti temukeje apie labiausiai "nustebinusias" priemones praeitais metais ax.gif

- rasulo purvas (nuostabiai prausia ir valo odą jos nenusausindamas)
- glicerinas (labai gerai drėkina odą)
- prausimasis veidą moliu (kaip įprastu prausikliu, du kartus per dieną)

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 10, 21:38)
kas naudojat olaunant galva arbatmiedzio ea?as va isploviau keleta lasiuku uzlasinus i sampuna, tai man atrodo kad plaukai baisiai smirda doh.gif

Naudok tau patinkančio kvapo EA ir nebus šios bėdos smile.gif

QUOTE(just_angel @ 2010 01 10, 21:40)
Ačiū, mergaitės, už atsakymus 4u.gif  O kokius dezodorantus kitos naudojat? bigsmile.gif

Man visai patiko Laveros "Basis sensitiv" purškiamas. Mielai sunaudojau, nebrangus sąlyginai, didelio tūrio ir labai skaniai kvepia. Dabar laukiu alūno miltukų, darysiuosi savo dezodorantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 10, 23:12)
Jų po vieną tik yra ax.gif Šampūnas plaunant labai malonus, bet išdžiūvę plaukai labai nukara, prisiploja prie šaknų ir atrodo tokie plonyčiai doh.gif Tragiškesnio vaizdo nėra joks šampūnas suteikės. Katutis irgi bandė, sakė panašiai ir jai, nepatiko. O mano mamai labai sausino plaukus g.gif

Kondicionierius neblogas tikrai, labai tirštas, gerai maitina, bet neapsunkina. Labai taupiai naudojasi.

Ačiukas. Ar miltelius pvz zalios arbatos nereikia virt ar kazkas panasaus unsure.gif Galima sausus pvz det i kaukes?
Beje Aluno milteliu as irgi laukiu wub.gif O kaip darysi antipersperanta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 10, 21:12)
Man visai patiko Laveros "Basis sensitiv" purškiamas. Mielai sunaudojau, nebrangus sąlyginai, didelio tūrio ir labai skaniai kvepia. Dabar laukiu alūno miltukų, darysiuosi savo dezodorantą smile.gif

aš dabar laveros basis nusižiūrėjau, tik galvoju purškiamą ar rutulinį imt g.gif
tai vis gi neblogas? nemalonaus kvapo neatsiranda dienos begyje? smile.gif
Atsakyti
Ar esate kuri turėjusi tokį http://www.violey.co...ioner_3003.html ar tokį http://www.violey.co...Spray_1795.html purškiklį plaukams? Ar padeda lengviau iššukuoti plaukus, neapsunkina jų? Gal kuri naudojote kokį nors kitą purškiklį?
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2010 01 10, 20:32)
Sveikos, norejau paklaust ar aliejines kaukes geriau tepti ant sausu ar ant dregnu plauku. As avokadu ar argano alieju tepu ant sausu plauku, bet skaiciau, kad kai kurios is jusu tepate ant dregnu. Kaip is tikruju reikia daryti ir kaip veiksmingiau?

Aš visada tepu ant šlapių smile.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 10, 20:38)
kas naudojat olaunant galva arbatmiedzio ea?as va isploviau keleta lasiuku uzlasinus i sampuna, tai man atrodo kad plaukai baisiai smirda doh.gif

Kartais naudoju, į saują su šampūnu įlašinu 2-3 lašus, man tai nesmirdi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 10, 21:37)
Ar esate kuri turėjusi tokį http://www.violey.co...ioner_3003.html ar tokį http://www.violey.co...Spray_1795.html purškiklį plaukams? Ar padeda lengviau iššukuoti plaukus, neapsunkina jų? Gal kuri naudojote kokį nors kitą purškiklį?

turiu ta antraji, su betainu, jau nebenaudoju, nes atradau geresni daikta- hidrolata wub.gif
Atsakyti
Apie metų atradimus mirksiukas.gif

-molio kaukės veidui, ypač žaliasis molis;
-aloe veidui;
-avokadų aliejus plaukams;
-Daddygirl muilai (naudojami veidui prausti)
-ciel d'azur šmapūans su moliu normaliems plaukams sumaišytas su rozmarinų EA.

Atradimų būta ir daugiau, bet šitie yra laiko išbandyti ir man labai labai patikę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 10, 22:56)
Aš visada tepu ant šlapių  smile.gif

O kodel? Ar jauciasi geresnis poveikis negu tepant ant sausu?
Atsakyti