Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(monika 22 @ 2010 01 09, 12:53)
Pasikartosiu, nes išgirdau tik vieną nuomonę  4u.gif

Įsigijau Naujosios Barmunės Avokadų aliejų, ir ant buteliuko nerašo ar rafinuotas ar ne, bet jis bekvapis, sakyčiau beveik bespalvis. Ar jis blogas? unsure.gif Rašo, kad sudėtis 100 proc natūralus avokadų aliejus.

Kaip suprantu naudoti kūnui ar veidui tinka tik nerafinuotas aliejus?

Ir aš pirmą kartą pirkdama apsišoviau, tai dabar naudoju masažams mirksiukas.gif
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 09, 22:38)
Nepamiršau  4u.gif  Man veido valymą darė su argital kosmetika (aliejų nenaudojo)  ax.gif
Ačiukas, kad parašei 4u.gif O tu pati paprašei daryti be aliejų ar ji pati taip nusprendė? gal gali priminti kokia tavo odelė ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 10, 19:25)
Ačiukas, kad parašei 4u.gif O tu pati paprašei daryti be aliejų ar ji pati taip nusprendė? gal gali priminti kokia tavo odelė ax.gif

Neprašiau pati ax.gif Mano oda beveik normali, šiek tiek linkusi į sausumą, daugiau problemų neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man 2009 buvo naturalios kosmetikos atradimo metai biggrin.gif

O dabar atsiliepimai po vakarykscio spirulinos kaukes naudojimo smile.gif
Nu atsidarau as ta bonkute, o ten zali miltukai. Ipilu sauksteli miltuku, mineralinio, lasa glicerino ir truputi aliejaus. Pirma mintis - ar ta zalia spalva nusiplauna blink.gif o tai teks darban eit zaliai kaip Srekas lotuliukas.gif Miltukai isbrinko, teko vandens pripilt daugiau, kol kosele gavosi. Uzsitepu (tepesi maloniai ir lengvai), ziuriu i veidrodi ir baisu darosi, o kas jei nenusiplausiu tos tamsiai zalios spalvos. Nu ka, apdziuvo siek tiek, galvoju vsio, gana, reikia plaut ir ziuret kas gavosi unsure.gif Prausiausi ilgai, bet su palengvejimu pamaciau, kad nusiprause visiskai, jokios spalvos, tik nuostabi oda wub.gif Negalejau patiket kaip sutrauke mano poras ir nei kiek nenusausinta oda. Zodziu likau suzaveta, tikrai dar vienas is geriausiu atradimu siais metais thumbup.gif
Atsakyti
Mergites, labai reikia jusu komentaro. Ar tikrai SOPHYTO tokia viena is geriausiu naturaliu sertifikuotu kosmetiku, kaip man siandien nupasakojo?? Dave pardaveja namo pasimeginti drekinancio toniko ir drekiklio serumo, vakare ismeginsiu. Gal kuri meginusi sias dvi priemones, gal kuri tiesiog zinote apie sophyto? labai prasau komentaru 4u.gif
Nupirktas druide plauku lakas, nepatiko kaip lakas, gerai, kad atidziau dar karta paskaiciau Nimfali puslapyje, kad ji galima ir kaip plauku purikli, maitintoja naudoti ant slapiu plauku. Pameginau,tikrai patinko toks variantas:) Isplovus plaukus apipurskiau siuo zoliniu laku ir isdziovinau.plaukai purus, ju daugybe atrodo ir zvilga labai, siek tiek pasukau juos, tai tokia galva, kaip is grozio salono isejus:) vos neimeciau as sio lako i isparduotuve:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 10 sausio 2010 - 20:11
QUOTE(ernesin @ 2010 01 10, 18:25)
Ir aš pirmą kartą pirkdama apsišoviau, tai dabar naudoju masažams mirksiukas.gif

Teks ir man masažams panaudoti 4u.gif

O aš savaitgalį visą nenatūralią kosmetiką sudėjau į dėžę (išskyrus dekoratyvinę), nuo šeštadienio naudoju tik natūralią bigsmile.gif Nors iš pradžių galvojau, kad eisiu link natūralios kosmetikos palaipsniui, bet galiausiai nusprendžiau pereiti iš karto ir labai tuo džiaugiuosi wub.gif Šiąnatk laikiau plaukus ištepusi su kokosų aliejum, ryte išploviau galvą, plaukai tokie faini wub.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklaust ar aliejines kaukes geriau tepti ant sausu ar ant dregnu plauku. As avokadu ar argano alieju tepu ant sausu plauku, bet skaiciau, kad kai kurios is jusu tepate ant dregnu. Kaip is tikruju reikia daryti ir kaip veiksmingiau?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 10, 19:56)
Mergites, labai reikia jusu komentaro. Ar tikrai SOPHYTO tokia viena is geriausiu naturaliu sertifikuotu kosmetiku, kaip man siandien nupasakojo?? 
Turiu giliai valančias putas, tai nėra vertos ypatingo dėmesio schmoll.gif

QUOTE(Redgrape @ 2010 01 10, 20:32)
Sveikos, norejau paklaust ar aliejines kaukes geriau tepti ant sausu ar ant dregnu plauku. As avokadu ar argano alieju tepu ant sausu plauku, bet skaiciau, kad kai kurios is jusu tepate ant dregnu. Kaip is tikruju reikia daryti ir kaip veiksmingiau?

Aš ant sausų tepu nes drėgnus man tepant peša rolleyes.gif
Atsakyti
kas naudojat olaunant galva arbatmiedzio ea?as va isploviau keleta lasiuku uzlasinus i sampuna, tai man atrodo kad plaukai baisiai smirda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 01 09, 23:44)
Sveikos:) Norėčiau, kad  atsakytumėte koks natūralus dezodorantas jums buvo efektyviausias? Tik nesiūlykite laimo ax.gif  Pati nusipirkau eco pieštukinį dezodorantą, tai galvoju, nejau teks grįžti prie cheminių doh.gif  kvapo man jis visai nesulaiko schmoll.gif Kitokio natūralaus nesu bandžiusi, bet tikiuos kad yra ir efektyvesnių g.gif

Atrodo, jog dezodorantai (antiperspirantai) natūralios kosmetikos silpnoji vieta unsure.gif Norėčiau ir aš veiksmingą atrasti, na bent jau, kad didžąją dalį dienos apsaugotų ax.gif
Atsakyti
Aš vėl su klausimu blush2.gif O ar "Eurokos" galima rast natūralios kosmetikos,nes gavau čekį ir norisi nusipirkti ką nors natūralaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2010 01 10, 20:32)

na va ir man indomu..siaip klausiau kazkada KN tai sake ant sausu...bet kas ten zino bigsmile.gif kazkaip man bent jau ant sausu geriau tept, matosi kur uztepta kur nelabai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 10, 02:08)
pvz man ziema kada prakaitavimo didelio nera visai patinka Hausckos dezikas

QUOTE(kryyste @ 2010 01 10, 11:14)
Aš turiu nusipirkusi iš KN alūno akmenėlį. Iš pradžių tai man labai gerai laikė

QUOTE(Lelijėlė @ 2010 01 10, 14:12)
kaip ziemos metui, man Acorelle roziu dezikas patinka.

Ačiū, mergaitės, už atsakymus 4u.gif O kokius dezodorantus kitos naudojat? bigsmile.gif
Atsakyti