Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 16:27)
Turiu dar tokį klausimuką  blush2.gif Radau tamsaus stiklo mažą stiklainiuką, bet jame jau buvo kažkoks tepalas, berods kamparo. Aš jį išploviau gerai. Ar tokį stiklainiuką galima naudoti kremams gaminti ar šiaip kam supilti? Ar būtinai turi būti naujas?

Aš tai naudočiau ax.gif
Atsakyti
agnuta, aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 05, 00:00)
Aš kątik išbandžiau CC pagal Summer metodą, ryt išbandysiu spaudinėjant veidą, bet kuriuo atveju, pirmas įspūdis šios priemonės labai geras. Tikiuosi taip bus ir toliau  bigsmile.gif

as taip darau, tik niekas nesprogineja ax.gif
vakar kad susitaisiau plauku sampuna pagerinta, tai ko gero persistengiau (as gi maksimaliste) i butelaiti ipyliau levandu hidrolato, jame ismakalavau rasulo molio+roziu milteliu+granatu milteliu+rozmatinu ir levandu ea+urtekram ramuneliu sampunas (rasulo molio taip nepagailejau), masazuotant galva ir plaukus, siuo mano sampunu, jausmas buvo ipatingas, plaukai kazkokie minkstuciai ir svelnus, toks jausmas, kad ne sampunu o balzamu masazuoju. Isdziuvus jie buvo neblogi, bet jausmas, tarsi kiek permaitinti. Kazko per daug pavariau doh.gif eksperimentatore didzioji lotuliukas.gif
Atsakyti
Būtų įdomu sužinoti, kaip perėjote prie natūralios kosmetikos? Ar iš karto nebenaudojote nenatūralios ar palaipsniui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 17:06)
Būtų įdomu sužinoti, kaip perėjote prie natūralios kosmetikos? Ar iš karto nebenaudojote nenatūralios ar palaipsniui? 4u.gif

As palaipsniui smile.gif dar ir dabar turiu keleta nenaturaliu priemoniu, bet su laiku jos dings smile.gif sunku ir nepigu is karto visas priemones ismesti ir naujas susipirkti smile.gif
Atsakyti

niekas negime su ziniomis ir patirtimi smile.gif
as pati linkau link to, bet sitas forumas mane "damuse" geraja prasme:) visko klausinejau pas mergaites, uzknisinejau jas klausimasi, ne visada lydejo sekme (su sampunais), bet labai patenkinta dabar viskuo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 05 sausio 2010 - 16:12
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 16:06)

Aš dekoratyvinę kosmetiką dar dabar naudoju tą cheminę, kol kas man per brangu natūrali ax.gif o visą kitą pakeičiau kažkur per 2-3 mėnesius prieš metus smile.gif kai ką išpyliau, kai ką sunaudojau...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 16:27)
Gogglinau jau daug ir daugiausia pataria, kad kosmetinėms procedūroms užtenka 200 g.

Ar būtinai turi būti naujas?

Aišku g.gif Šiaip tokia vonia labai patiko, visas kūnas išraudęs gerai buvo išlipus, kai jau širdis daužytis pradėjo, supratau, kad metas lipt lauk blush2.gif Tai čia turbūt dėl karšo vandens. Ir šiaip, tikiuosi, kad druska pravalė kažkiek organizmą g.gif Kažkur teko skaityti, kad gulėjimas vonioj su nemažu kiekiu druskos taip išvalo organizmą, kaip kad būtum badavęs 2 dienas...

Niekada neišmetu stiklinės taros nuo kosmetikos. Jau geriau tuščia stovės, gaila išmest, maža kam dar panaudot sugalvosiu mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 05, 17:00)
as taip darau, tik niekas nesprogineja  ax.gif

Gal tavo odos poros nedidelės ir valyti nelabai yra ką mirksiukas.gif Man būtent sproginėja, kai poros atsivėrusios, o nemažai jų pas mane ir taip didelių.

Palaipsniui, jei galima taip pavadinti (per 1-2 mėn pakeičiau ko gero viską nuo šampūno iki tušo). Bet tikrai gana greitai, užsipirkimo kiekiai buvo nežmoniški pradžioj doh.gif Ypač kai atrandi natūr. kosmetikos fizinį ir dvasinį poveikį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 05, 16:23)
Aišku g.gif Šiaip tokia vonia labai patiko, visas kūnas išraudęs gerai buvo išlipus, kai jau širdis daužytis pradėjo, supratau, kad metas lipt lauk blush2.gif Tai čia turbūt dėl karšo vandens. Ir šiaip, tikiuosi, kad druska pravalė kažkiek organizmą g.gif Kažkur teko skaityti, kad gulėjimas vonioj su nemažu kiekiu druskos taip išvalo organizmą, kaip kad būtum badavęs 2 dienas...

Man oda taip pat buvo raustelėjusi, bet vanduo buvo tik šiltas. Manau, kad tai nuo druskos, pravarinėja kraują, pravalo... Reikės gal ir man geriau druskos dėti kokius 300g., nes vonias darau kas savaitę, gal labiau poveikis jausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 16:06)

palaipsniui...na bet pvz plaukams tai galiu sakyt iskart perejau, aisku likuciu neismeciau, sunaudojau, kai ka isdalinau, po to seke veidas (siuo metu 'kaupiuosi' dekoratyvine keist i naturalia), kunas dar kencia nuo body shopu ir pan doh.gif
tik buvo ne vienas momentas kai norejosi viska mest, nes vis delto pripazistu kad tas slykstusis silikonas padaro mano plaukus wub.gif
artima svajone- susikonstruot paciai krema veidui/purskala plaukams rolleyes.gif

merginos, ar galiu i roziu hidrolata ilasint rozmarinu EA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 05 sausio 2010 - 16:50

Aš dar tik pereinu palaipsniui blush2.gif T.y. susipirkau tik svarbiausias natūralias priemones. Dar turiu nemažai ir nenatūralių, kurios brangiai kainavo, tai jas bandau sunaudot. Žinau, kad paslaugos sau nedarau, bet laaaabai gaila išmesti, ypač kai matau MB skvarbų žvilgsnį ax.gif Daug ką atidavinėju draugėms, kurios nori. Bet pasibaigusį nenatūralų produktą iškart keičiu natūraliu.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 01 05, 16:50)
Aš dar tik pereinu palaipsniui  blush2.gif T.y. susipirkau tik svarbiausias natūralias priemones. Dar turiu nemažai ir nenatūralių, kurios brangiai kainavo, tai jas bandau sunaudot. Žinau, kad paslaugos sau nedarau, bet laaaabai gaila išmesti, ypač kai matau MB skvarbų žvilgsnį ax.gif Daug ką atidavinėju draugėms, kurios nori. Bet pasibaigusį nenatūralų produktą iškart keičiu natūraliu.

Galima į sm kosmetikos išparduotuvę paskelbt vietoj išmetimo ax.gif

Bryyla, o ką iš dekoratyvinės naudoji?
Atsakyti