Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dolphin @ 2010 01 09, 20:36)
ant dregno wink.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Dolphin,2010 01 09, 16:28]
as anksciau irgi suvalgydavau viena kita Hematogena, bet kai viena karta valgiau ir mama pasake, kad ten yra kraujo, tai net nebaigiau valgyt

unsure.gif unsure.gif O siaube, as retkarciais nusiperku hematogena kraujui "pagerinti"...eina sau...dar ir vaikams ikisdavau...
Atsakyti
Daddygirl aciu uz muiliukus wub.gif
Man puikiai tiko thumbup.gif
Merginos kaip gteisingai reikia naudotis milteliais?
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 09, 15:28)
as anksciau irgi suvalgydavau viena kita Hematogena, bet kai viena karta valgiau ir mama pasake, kad ten yra kraujo, tai net nebaigiau valgyt  biggrin.gif  iskarto kazkaip negera pasidare.. tai nuo to laiko net negaliu paziuret  blush2.gif  as ir seip mesos nevalgau, o cia dar kraujas.. jau vien tai, kad zinau, jog ten yra kraujo, negerai nuteikia  doh.gif

Čia mano vaikystės trauma biggrin.gif Taip džiaugiausi, kad mama skanėstą nupirko, bet paklausiau iš ko padarytas ir kai po ilgo įkalbinėjimo pasakė, kad iš veršiukų, tai nebevalgiau. Mėsos irgi nevalgau, žiūriu, daug čia tokių bigsmile.gif

Išbandžiau šiandien jason dezodorantą, nelabai jis man veiksmingas ax.gif reiks dar su kitais rūbais pabandyti, nes buvau trumpom rankovėm, o ant viršaus sintetinį švarkelį užsimetus, tai gal dėl to, nes sintetiniai rūbais man prakaitavimą provokuoja + porą h gana intensyviai fiziškai dirbau

Simse, urtekram bekvapį bandžiau, patiko ir tiko, su rasulu tas pats, ką ir kitos merginos minėjo - sulipinti plaukai. Kai plaudavau tik su juo, turėjau porą k. nemalonių staigmenų - išdžiūsta plaukai, priekis ir ten kur sklastymas eina labai gražu, o pirštus giliau įkišus riebalai ar šampūno likučiai prie šaknų unsure.gif Galvojau, kad neišplaudavau gerai, tada ploviau ilgai ir sąžiningai, bet vistiek tas pats. Tai dabar jį tik pirmam plovimui naudoju, antrąkart su kitu praplaunu ir viskas gerai būna.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 08, 18:14)
Gal tiek to, ne taip būtų gaila išleistų pinigų, kaip odos, jei vėl prikiltų spuogų  doh.gif
kažkada prašiau kažkurios, kad kai eis pas Elyte pasiklaustų ar daro valymą be aliejų, bet turbūt pamiršo ax.gif

Nepamiršau 4u.gif Man veido valymą darė su argital kosmetika (aliejų nenaudojo) ax.gif
Atsakyti
Sveikos:) Norėčiau, kad atsakytumėte koks natūralus dezodorantas jums buvo efektyviausias? Tik nesiūlykite laimo ax.gif Pati nusipirkau eco pieštukinį dezodorantą, tai galvoju, nejau teks grįžti prie cheminių doh.gif kvapo man jis visai nesulaiko schmoll.gif Kitokio natūralaus nesu bandžiusi, bet tikiuos kad yra ir efektyvesnių g.gif
Atsakyti
As sedziu uzsitepus molio kauke po garinimo, siaip jauciu toki dilgciojima stipriau nei bet kada. Idomu, ar cia geresnis valymas, ar kaip tik per didelis extreme'as odai.... ax.gif Kazkaip nei viena nebuvo rasiusi apie molio kaukes pries tai pagarinus....
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 10, 01:14)
As sedziu uzsitepus molio kauke po garinimo, siaip jauciu toki dilgciojima stipriau nei bet kada. Idomu, ar cia geresnis valymas, ar kaip tik per didelis extreme'as odai....  ax.gif Kazkaip nei viena nebuvo rasiusi apie molio kaukes pries tai pagarinus....

as dazniausiai pries tai pagarinu smile.gif o dilgciojimas man bet kokiu atveju buna.. rolleyes.gif guodziu save, kad taip valosi oda smile.gif bet matyt cia del to, kad dziusta molis ir traukiasi.. as taip manau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 01 10, 00:44)
Sveikos:) Norėčiau, kad  atsakytumėte koks natūralus dezodorantas jums buvo efektyviausias? Tik nesiūlykite laimo ax.gif  Pati nusipirkau eco pieštukinį dezodorantą, tai galvoju, nejau teks grįžti prie cheminių doh.gif  kvapo man jis visai nesulaiko schmoll.gif Kitokio natūralaus nesu bandžiusi, bet tikiuos kad yra ir efektyvesnių g.gif

pvz man ziema kada prakaitavimo didelio nera visai patinka Hausckos dezikas smile.gif ryte pasitepus vakare visdar nebuna jokio nemalonaus kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 09, 15:28)
Merginos, o urtekram šampūnai gerai išplauna aliejus?  ax.gif

kiek ju esu turejusi (su rasulu ir dabar su rozmarinais), gerai isplaudavo. tik 2 kartus sampunu visuomet perplaunu.
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 01 10, 00:44)
Sveikos:) Norėčiau, kad  atsakytumėte koks natūralus dezodorantas jums buvo efektyviausias? Tik nesiūlykite laimo ax.gif  Pati nusipirkau eco pieštukinį dezodorantą, tai galvoju, nejau teks grįžti prie cheminių doh.gif  kvapo man jis visai nesulaiko schmoll.gif Kitokio natūralaus nesu bandžiusi, bet tikiuos kad yra ir efektyvesnių g.gif

Aš turiu nusipirkusi iš KN alūno akmenėlį. Iš pradžių tai man labai gerai laikė, ir kelionėje dvi dienas atlaikė, nes nebuvo galimybės nusiprausti. Ir labai dideliame karštyje pagelbėdavo. Bet paskui nežinau kas pasidarė, darbe man nei pusdienio neišlaiko, kvapas negeras atsiranda, net pačiai jau nesmagu buvo. Gal dėl to, kad tikrai labai daug stresinių situacijų buvo, bet dabar aš jo nebenaudoju. Nedrįstu vėl bandyti.
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 09, 22:38)
su rasulu tas pats, ką ir kitos merginos minėjo - sulipinti plaukai. Kai plaudavau tik su juo, turėjau porą k. nemalonių staigmenų - išdžiūsta plaukai, priekis ir ten kur sklastymas eina labai gražu, o pirštus giliau įkišus riebalai ar šampūno likučiai prie šaknų  unsure.gif Galvojau, kad neišplaudavau gerai, tada ploviau ilgai ir sąžiningai, bet vistiek tas pats. Tai dabar jį tik pirmam plovimui naudoju, antrąkart su kitu praplaunu ir viskas gerai būna.

Man lygiai taip pat drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti