Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(monika 22 @ 2010 01 09, 11:53)
Pasikartosiu, nes išgirdau tik vieną nuomonę  4u.gif

Įsigijau Naujosios Barmunės Avokadų aliejų, ir ant buteliuko nerašo ar rafinuotas ar ne, bet jis bekvapis, sakyčiau beveik bespalvis. Ar jis blogas? unsure.gif Rašo, kad sudėtis 100 proc natūralus avokadų aliejus.

Kaip suprantu naudoti kūnui ar veidui tinka tik nerafinuotas aliejus?

rafinuotas.
kepimui sunaudociau g.gif
Atsakyti
Rasma, aciu uz ideja del izotoninio tirpalo, namuose pilna metosi tokiu ampulyciu, bet nebuvau tikra, ar galima toki i akis lasinti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o urtekram šampūnai gerai išplauna aliejus? ax.gif
Atsakyti
Sveikos as cia temoje nauja, bet naudojant naturalia kosmetika -nevisai 4u.gif
QUOTE(Katherina @ 2010 01 09, 15:28)
Merginos, o urtekram šampūnai gerai išplauna aliejus?  ax.gif

Man tai gerai thumbup.gif
as kartais tik siaip kad ramiau butu antra karta perplaunu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 01 09, 15:31)
Man tai gerai thumbup.gif
as kartais tik siaip kad ramiau butu antra karta perplaunu ax.gif

O kurį iš urtekram naudojate ir kokie Jūsų plaukai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 09, 15:44)
O kurį iš urtekram naudojate ir kokie Jūsų plaukai?  ax.gif

naudoju su ramunelemis, plaukai normalus, galai kiek issuseje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Esu dar 'žalia' natūralios kosmetikos naudojime. tad noriu patarimo.
Šiandien pirkdama moliūgų sėklų aliejaus - kurį kaip papildą geriu - užmačiau šalto spaudimo nerafinuoto kokoso aliejaus (virgin coconut oil). Na aišku pagriebiau indelį - 150 g. - bet kilo įtarimas ar gali jis būti nerafinuotas, nes lyginant su Kn kainuoja gal perpus mažiau...
bet kvepia kokosais rolleyes.gif

Kaip jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2010 01 09, 14:47)
Sveikos  4u.gif
šalto spaudimo nerafinuoto kokoso aliejaus (virgin coconut oil). Na aišku pagriebiau indelį - 150 g. - bet kilo įtarimas ar gali jis būti nerafinuotas, nes lyginant su Kn kainuoja gal perpus mažiau...
bet kvepia kokosais  rolleyes.gif

Virgin tikrai nerafinuotas geras aliejus. KN daugumoj yra tiesiog užkeltos kainos. Merginos dažniausia ir perka kokosus Sv prod. parduotuvėlėje, gal ir pati iš ten pirkot.
Atsakyti
Tikrai ne iš sv.produktų.
Na tikiuos nepažeisiu forumo taisyklių, bet už 150 g. mokėjau tik 8 lt. Užtat ir suabejojau...
p.s. Monica, o kas kiek laiko vykdot užsakymus savo int. parduotuvej? Gal pakalsuiu per az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 09, 11:56)

mes tai jo nevalgom - uk nemaciau  g.gif galvoju gal nupirkt dabar  ax.gif
o kaip siaip jo sudetis? kiek jos sudaro ta geroji gelezis?  4u.gif

Bet turbūt rastum rusų-lietuvių parduotuvėse. g.gif
Mano vaikai tai labai mėgsta bigsmile.gif , aš taip pat, po vieną suvalgau rolleyes.gif , bet dabar nežinau ar noriu dar to kraujo. unsure.gif
Va čia gali pažiūrėti, gal geležies kiekis panašus visuose:
http://www.imuniteta...das.php?ppid=51
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 09, 16:17)
Bet turbūt rastum rusų-lietuvių parduotuvėse. g.gif
Mano vaikai tai labai mėgsta  bigsmile.gif , aš taip pat, po vieną suvalgau rolleyes.gif , bet dabar nežinau ar noriu dar to kraujo. unsure.gif
Va čia gali pažiūrėti, gal geležies kiekis panašus visuose:
http://www.imuniteta...das.php?ppid=51

as anksciau irgi suvalgydavau viena kita Hematogena, bet kai viena karta valgiau ir mama pasake, kad ten yra kraujo, tai net nebaigiau valgyt biggrin.gif iskarto kazkaip negera pasidare.. tai nuo to laiko net negaliu paziuret blush2.gif as ir seip mesos nevalgau, o cia dar kraujas.. jau vien tai, kad zinau, jog ten yra kraujo, negerai nuteikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 09, 16:28)
as anksciau irgi suvalgydavau viena kita Hematogena, bet kai viena karta valgiau ir mama pasake, kad ten yra kraujo, tai net nebaigiau valgyt  biggrin.gif  iskarto kazkaip negera pasidare.. tai nuo to laiko net negaliu paziuret  blush2.gif  as ir seip mesos nevalgau, o cia dar kraujas.. jau vien tai, kad zinau, jog ten yra kraujo, negerai nuteikia  doh.gif

Aš irgi mėsos nevalgau, bet dėl to kraujo buvau visai primiršus. ax.gif
Atsakyti