Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2010 01 08, 23:03)
Tik kad kitokio LT ir nėra, kad būtų išskirtinai akims ir mažas kiekis. Mažiausias kiekis stiklinėse ampulėse po 5 ml berods, kuris skirtas injekcijoms ('natrio chlorido izotoninis 0.9 proc. tirpalas', jei tiksliai).

Aš tokį seniau naudojau, yra jo ir plastikinėse pakuotėse po 5ml x12 pakelyje. Parašytas, kad skirtas akims ir nosiai, vadinosi "physiodose" ar pan. Vieną ampulytę lašindavau vieną dieną, paskui likutį išmesdavau ir kt. dieną imdavau kt.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 08, 23:03)
Ne veršiuko kraujo dabar (nes kaip žinia, dėl visų tų kempinligių.... cool.gif ), o iš kiaulių kraujo.
Etiketėje kraujas paslėptas po žodžių junginiu - "maistinis albuminas (geležis)" 4u.gif

Ačiū. 4u.gif Jau matau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 08, 18:43)
Pažymėti aliejai ypač menkaverčiai maistine prasme smile.gif Jau palmių aliejų (techninėms reikmėms dažniausiai naudojamą) prilyginti sėmenų ar alyvuogių doh.gif

Apie kokosų rašė, kad jis geras tuo, kad tinka kepimui dėl didelio atsparumo temp. (232 laipsniai), ir mažas oksidacijos laipsnis. Taip pat, kad kūdikiai geriau pasisavina kalcį, magni ir amino rg., kai į jų maistą įpilta kokoso aliejaus.

O raudonasis palmių aliejus tai ne tas maksiminis hidrogenizuotas palmių aliejus, o grynas, neapdorotas, pvz. šitas
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 08, 20:47)
Aciu uz info 4u.gif Maziuko apraciuko nera kaip matau doh.gif

Cia kazkas skundesi spuogais, tai pats geriausias budas ju atsikratyti, bent jau kuriam laikui,  nestuke.gif  lotuliukas.gif Isbandyta kelis kartus, tikrai pasiteisina lotuliukas.gif
O jei rimtai reikia maziau ciupinet veida rolleyes.gif Ir sveika gyvensena 4u.gif

o mano patirtis kitokia, man tos problemos butent su pilvukai buvo, tokie spuogai kilo, kad negalejau net paliest veido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 08, 17:34)
Aloe Barbensis*, succinoglican gum, citrus medica limonum oil*, benzyl alkohol, dehydroacetic acid

dekui. man sudetis atrodo gera. alkoholio, reik manyt, nedaug ax.gif

gal kas kitu minciu turi?

QUOTE(Oksanik @ 2010 01 08, 18:47)
Cia kazkas skundesi spuogais, tai pats geriausias budas ju atsikratyti, bent jau kuriam laikui,  nestuke.gif 
Isbandyta kelis kartus, tikrai pasiteisina

O jei rimtai reikia maziau ciupinet veida

ne visoms taip mirksiukas.gif
as nestumo dabar siek tiek net bijau - del problemu su oda. plaukai tai, kaip ir visoms, vesejo drinks_cheers.gif (net per daug man ju buvo)

o kad veida maziau liest reikia, tai drinks_cheers.gif bet kaip kartais sunku.. lotuliukas.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 01 08, 18:55)
As siaip irgi i muila linkciau labiau nei i geli O idomu tas Nimfalyje, kur alyvuogiu aliejaus muilas tiktu?  Gal pati koki meistrauji spec. leliukams? 

turbut geras. imesk cia sudeti to muilo, panagrinesim smile.gif

as savo vaikui gaminu muila drinks_cheers.gif (ji turejus egzema, tai as stengiuos kuo svelnesni jai naudot).
beje, nezinau, ar sutapimas, bet pradejus praustis muilu (o ne vien vandeniu), jai dingo egzema is plaukuotos galvytes dalies. gal kartais ir muilas padeda - reikia gal viska, kas dirgina, nuo odos nupraust g.gif

QUOTE(Manija69 @ 2010 01 08, 19:15)
Kiek pamenu, sakydavo,kad jis pagamintas iš veršiuko kraujo. mirksiukas.gif Bet pasakykit man kuris būtent idgriedientas tai yra?

mes tai jo nevalgom - uk nemaciau g.gif galvoju gal nupirkt dabar ax.gif
o kaip siaip jo sudetis? kiek jos sudaro ta geroji gelezis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 09 sausio 2010 - 11:20
QUOTE(Brilliant @ 2010 01 08, 20:08)
Gal reikės Dermatix gelio įsigyti, bet tyliu šita tema, ne natūralisčių temoje apie tai šnekėti blush2.gif

Ne i tema, bet gali net neleisti pininigu. Turejau efekto jokio. Du randai vienas po akim kokiu 1.5 cm kitas nat pilvo apie 20 cm. Nieko doro, tik ismesti pinigai verysad.gif
Mama sake kad avizos mazina randus, tai karts nuo karto kompresus dedu.

QUOTE(Chippie @ 2010 01 08, 21:21)
drinks_cheers.gif  as sita irgi naudoju. Bet atvykus i LT vienoj vaistinej paprasiau fiziologinio vandens, tai vaistininke paziurejo i mane kaip i vargsele ir dave "pusle" vandenuko lasalinei statyti  blink.gif  blink.gif  nors as jai sakiau, kad man cia i akis reikia lasinti ir jas valyti  doh.gif  o vandenuka 12 ar 24h po atidarymo reikia mest. Nesuprato moteriske ko norejau

kaip Rasma ir sake yra tokio natrio chlorido. mes ir toki pirkdavom infaliacijom. Paskui pati sumakaluodavau vandeni su druska.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 08, 22:03)
Ne veršiuko kraujo dabar (nes kaip žinia, dėl visų tų kempinligių.... cool.gif ), o iš kiaulių kraujo.
Etiketėje kraujas paslėptas po žodžių junginiu - "maistinis albuminas (geležis)" 4u.gif

Tai cia ES is kiauliu kraujo, Rusijoje vis dar yra is versiuku. O siaip man labai idomi butu tikroji priezastis kodel is versiukju kraujo ES uzdrausta gaminti, nes man atrodo, kad versiukai kempinlige neserga... rolleyes.gif
Atsakyti
O argi hematogenuose, ne jaučių kraujas? blush2.gif
Atsakyti
Wilike, ačiū už atsakymą, o aš taip tikėjausi, kad Dermatix gelis gali labai, netgi labai padėti, kad visiškai randas išnyktų blush2.gif internete tiek pridėta, visokių paveiksliukų, kaip randai atrodė prieš jo vartojimą ir po, pristatomas vos ne kaip NR.1 pasauly randams gydyti unsure.gif Matyt reklamos auka aš g.gif (atsiprašau, merginos, už offtopic 4u.gif

O avižų kompresus, kaip dedate, tiesiog užsimerkiate avižų, tada ant merliukės ir ant randukų palaikote kažkiek laiko ar kokiu principu? ax.gif Ir šis būdas gal labiau naujiems randams? Nors aš nežinau kaip savąjį pavadinti ar naujas ar jau nelabai, jeigu nelaimingas įvykis atsitiko prieš pusę metų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 09 sausio 2010 - 12:12
wink.gif+2010 01 09, 11:48-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 09, 11:48)
O argi hematogenuose, ne jaučių kraujas? blush2.gif

Ne, jauciu niekada ir nebuvo naudojamas. Anksciau gamino is verseliu, dabar is kiauliu kraujo smile.gif Siaip tai as nevalgau jokio kraujo, jokiu pavidalu cool.gif Mano vaikas kartais valgo hematogena, bet jam patinka tik vienos rusies ir Lt jo pirkti nera, rusiskas, gaminamas is verseliu kraujo biggrin.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, nes išgirdau tik vieną nuomonę 4u.gif

Įsigijau Naujosios Barmunės Avokadų aliejų, ir ant buteliuko nerašo ar rafinuotas ar ne, bet jis bekvapis, sakyčiau beveik bespalvis. Ar jis blogas? unsure.gif Rašo, kad sudėtis 100 proc natūralus avokadų aliejus.

Kaip suprantu naudoti kūnui ar veidui tinka tik nerafinuotas aliejus?
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 09, 12:53)

Įsigijau Naujosios Barmunės Avokadų aliejų, ir ant buteliuko nerašo ar rafinuotas ar ne, bet jis bekvapis, sakyčiau beveik bespalvis. Ar jis blogas? unsure.gif Rašo, kad sudėtis 100 proc natūralus avokadų aliejus.

Kaip suprantu naudoti kūnui ar veidui tinka tik nerafinuotas aliejus?

Manau, jis tikrai rafinuotas. Nerafinuoti aliejai daug labiau vertinami už rafinuotus, nes pastarieji yra praradę daugelį savo gerųjų savybių... Tai kam naudoti kažkokią priemonę, kuri nieko gero nedaro smile.gif
Atsakyti