Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Puiku, gal reikės pabandyti ir erškėtrožių aliejaus įsigyti 4u.gif Nepamaišys, pradėjo ir man patikti apsilankinėti natūralios kosmetikos partuotuvėlėse, ten gera atmosfera bigsmile.gif
Ačiū, merginos, taip aliejus žalias tamsiai, tirštokas ir nebekvapis, bus geras, tik taip iš pradžių įtariai žiūrėjau, nes Barmunės dar nieko nebandžiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 08, 19:21)
Rašo, kad rugiag. hidr. galima lašinti. Bet aš nebandžiau, nėr poreikio.

Aha, zinau, as ji dedu kaip kompresiukus ir tikrai labai atpalaiduoja ir nuima nuovargi. Bet kai dienos begyje prie kompo sedint prireikia isilasint ir dar ant linziu, tai su tuo buteliuku, neisivaizduoju, kaip butu galima tai padaryti ir nezinau, ar ant linziu ji galima. Gal tu zinai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 07, 23:35)
Aišku ne ax.gif Hidrolatas juk skystis, o drekselis naudojamas dujoms cool.gif
Susprogdinsi begamindama biggrin.gif Nes distiliuojant kaitinama, aušinama, leidžiama išeiti orui (turi būti bent primityvi  atvira anga) ir surenkamas kondensatas...čia tai išneš tą idą į šalis pakaitinus ir nieko nesurinksi schmoll.gif Nei indo, nei hidrolato cool.gif

Bet ir sugalvojate biggrin.gif  doh.gif

Aš kaip suprantu, tai hidrolatas yra gaunamas distiliuojant, tai reiktų ir dairytis distiliavimo aparato ax.gif
Va tokio distiliatoriaus biggrin.gif : http://www.suva.lt/l...0cce70a44e0e0cd

http://www.tuktuk.lt/374032

Arba bent jau tokio (ech..prabanga cool.gif ): http://www.preda.lt/1/shop/item/9032/

Pats paprasčiausias būdas distiliuoti hidrolatus. Kolboje kairėje (kuri panardinta ir netiesiogiai kaitinama) reiktų dėti žaliavą su vandeniu, o kolboje dešinėje atsirastų hidrolatas smile.gif

Aciu uz info 4u.gif Maziuko apraciuko nera kaip matau doh.gif

Cia kazkas skundesi spuogais, tai pats geriausias budas ju atsikratyti, bent jau kuriam laikui, nestuke.gif lotuliukas.gif Isbandyta kelis kartus, tikrai pasiteisina lotuliukas.gif
O jei rimtai reikia maziau ciupinet veida rolleyes.gif Ir sveika gyvensena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 08 sausio 2010 - 19:49
[quote=Daddygirl 4u.gif

As siaip irgi i muila linkciau labiau nei i geli g.gif O idomu tas Nimfalyje, kur alyvuogiu aliejaus muilas tiktu? g.gif Gal pati koki meistrauji spec. leliukams? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 08 sausio 2010 - 19:56
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 08, 19:38)
Aha, zinau, as ji dedu kaip kompresiukus ir tikrai labai atpalaiduoja ir nuima nuovargi. Bet kai dienos begyje prie kompo sedint prireikia isilasint ir dar ant linziu, tai su tuo buteliuku, neisivaizduoju, kaip butu galima tai padaryti ir nezinau, ar ant linziu ji galima. Gal tu zinai?  smile.gif

neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 14:02)

Panašiai, kaip hematogenas - valgai neva tai saldumyną, o iš tikrųjų - gabalėlį kiaulės, nes iš jos kraujo jis pagamintas.

Prisiminiau katuti,kad rašei apie hamatogeną. biggrin.gif

Kiek pamenu, sakydavo,kad jis pagamintas iš veršiuko kraujo. mirksiukas.gif Bet pasakykit man kuris būtent idgriedientas tai yra? g.gif Nes aš jį valgau, vis dar. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 08, 19:43)

Manau, kad paprasčiausias izotoninis vandens tirpalas, dar kitaip vad. 'fiziologiniu' ...

drinks_cheers.gif as sita irgi naudoju. Bet atvykus i LT vienoj vaistinej paprasiau fiziologinio vandens, tai vaistininke paziurejo i mane kaip i vargsele ir dave "pusle" vandenuko lasalinei statyti blink.gif blink.gif nors as jai sakiau, kad man cia i akis reikia lasinti ir jas valyti doh.gif o vandenuka 12 ar 24h po atidarymo reikia mest. Nesuprato moteriske ko norejau
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 01 08, 19:00)
Mergaites gal galit patarti is kur gaunat vitamino E, gal ir praleidau, jei kalbejote  blush2.gif ar tinka is vaistines?

yra kvapu namuose augalinio, is vaistines nepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 08, 18:00)
nerafinuotas

Ačiū 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 01 08, 19:19)
Šis geras, nebijok mirksiukas.gif  Jis turi būti tamsiai žalios spalvos, o rafinuotas beveik bespalvis būna.

Aš taip pat įsigijau Naujosios Barmunės Avokadų aliejų, ir ant buteliuko nerašo ar rafinuotas ar ne, bet jis bekvapis, sakyčiau beveik bespalvis. Ar jis blogas? unsure.gif Rašo, kad sudėtis 100 proc natūralus avokadų aliejus.

Kaip suprantu naudoti kūnui ar veidui tinka tik nerafinuotas aliejus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monika 22: 08 sausio 2010 - 20:31
O is tiesu,kaip cia kazkuri jau klause,ka manot apie Dr.Sheller kosmetika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 08, 21:29)
Ačiū  4u.gif
Aš taip pat įsigijau Naujosios Barmunės Avokadų aliejų, ir ant buteliuko nerašo ar rafinuotas ar ne, bet jis bekvapis, sakyčiau beveik bespalvis. Ar jis blogas? unsure.gif Rašo, kad sudėtis 100 proc natūralus avokadų aliejus.

Kaip suprantu naudoti kūnui ar veidui tinka tik nerafinuotas aliejus?

Tada rafinuotas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 08, 20:15)
Kiek pamenu, sakydavo,kad jis pagamintas iš veršiuko kraujo. mirksiukas.gif Bet pasakykit man kuris būtent idgriedientas tai yra? g.gif 

Ne veršiuko kraujo dabar (nes kaip žinia, dėl visų tų kempinligių.... cool.gif ), o iš kiaulių kraujo.
Etiketėje kraujas paslėptas po žodžių junginiu - "maistinis albuminas (geležis)" 4u.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 01 08, 20:21)
drinks_cheers.gif  as sita irgi naudoju. Bet atvykus i LT vienoj vaistinej paprasiau fiziologinio vandens, tai vaistininke paziurejo i mane kaip i vargsele ir dave "pusle" vandenuko lasalinei statyti  blink.gif  blink.gif  nors as jai sakiau, kad man cia i akis reikia lasinti ir jas valyti  doh.gif  o vandenuka 12 ar 24h po atidarymo reikia mest.

Supraro tikrai. Tik kad kitokio LT ir nėra, kad būtų išskirtinai akims ir mažas kiekis. Mažiausias kiekis stiklinėse ampulėse po 5 ml berods, kuris skirtas injekcijoms ('natrio chlorido izotoninis 0.9 proc. tirpalas', jei tiksliai).
Ir būtent, kad finansiškai nenaudinga, nes tirpalas sterilus ir jį 'pradarius', neužilgo reik pilti lauk.
Galima ir pačiam darytis (nieko mandro: atitinkamu santykiu vanduo ir druska, bet akims - niekada nerizikuočiau cool.gif , nes reikia tikslumo, dėl to ir įgauna tirpalas izotonines savybes cool.gif )
Atsakyti