Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Mergaites gal galit patarti is kur gaunat vitamino E, gal ir praleidau, jei kalbejote blush2.gif ar tinka is vaistines?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 08, 16:14)
Ir alavijų gelis: Ciel D'Azur 4u.gif

gal zinai, kokia sito gelio sudetis?
4u.gif

QUOTE(monika 22 @ 2010 01 08, 16:43)
Ačiū  4u.gif  Bet ant buteliuko nerašo ar rafinuotas, ar ne  g.gif Rašo "Cold Extraction, Extra Virgin Olive Oil. Sudėtis -ypač grynas alyvuogių aliejus."

Ir nesuprantu ar jis rafinuotas ar ne  blush2.gif

nerafinuotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 08 sausio 2010 - 18:13
Su Naujais Metais visas 4u.gif

Norejau paklaust tokio dalykelio, gal ir ne visai i tema, bet truputi ir i tema blush2.gif Kokia ekologiska alternatyva galima butu atrasti dirbtinems asaroms? Nes as jauciu, kad jos tik prastina reikala verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 08, 18:00)
gal zinai, kokia sito gelio sudetis?

Aloe Barbensis*, succinoglican gum, citrus medica limonum oil*, benzyl alkohol, dehydroacetic acid 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 08, 15:18)
Labiausiai vertinami maistiniai aliejai:
migdolų
kokosų
alyvuogių
sėmenų
makadamijų
kanapių sėklų
raudonųjų palmių
sezamų
(šaltinis "150 sveikiausių produktų žėmėje)  4u.gif

Pažymėti aliejai ypač menkaverčiai maistine prasme smile.gif Jau palmių aliejų (techninėms reikmėms dažniausiai naudojamą) prilyginti sėmenų ar alyvuogių doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 08, 18:18)
Kokia ekologiska alternatyva galima butu atrasti dirbtinems asaroms?

Manau, kad paprasčiausias izotoninis vandens tirpalas, dar kitaip vad. 'fiziologiniu' ...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 08, 19:43)

Manau, kad paprasčiausias izotoninis vandens tirpalas, dar kitaip vad. 'fiziologiniu' ...

o kur jo ieskoti? 4u.gif nes kaip tik vakar galvojau, kad man reiktu irgi kazko panasaus..
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 08, 16:12)
kaip jūs ten kompotą užuodžiat? Aš tai niekaip biggrin.gif Bet panaudoju į molio kaukes, gaminau kremą su juo smile.gif

Na man labai jauciasi dziovintu obuoliu kvapas ir kadangi neseniai per sventes geriau is ju virta kompota,tai man tokios asociacijos kyla biggrin.gif As naudosiu vietoj toniko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 08 sausio 2010 - 19:01
QUOTE(Odora @ 2010 01 05, 20:15)
is pradziu ilgai ir skeptiskai rinkau info, o paskui palaipsniui perejau prie naturalios ir nezinau kas turi atsitikti, kad apsigalvociau biggrin.gif

Briliant, alergija gali nepasireiksti pirmo kontakto su alergenu metu, bet antas kontaktas gali jau issaukti reakcija, jei zinoma alergija g.gif gal koks kontaktinis dermatitas

Aišku, ačiū už komentarą ax.gif Aš galvojau, kad jau jeigu netinka koks nors tepaliukas, aliejukas, oda jo netoleruoja, tai ir iš karto pasireiškia sudirgimu ar kitokiu neigiamu sureagavimu g.gif Reikės jaučiu ieškotis kažko kito randeliui gydyti, nu nėra jis pas mane didelis, pusę sprindžio ant kojos, bet man vis tiek diskomfortas unsure.gif Gal reikės Dermatix gelio įsigyti, bet tyliu šita tema, ne natūralisčių temoje apie tai šnekėti blush2.gif
Šiandien įsigijau Naujosios Barmunės avokadų aliejų, pasiskaičiusi kelerių merginų gerus atsiliepimus, ilgai klausinėjau pardavėjos ar tikrai nerafinuotas, nes užklijuota prie pagrindinės etiketės baltas lipdukas ir tik ant jo parašyta: šalto spaudimo, nerafinuotas, tas man pasirodė įtartina doh.gif Bet tikiuosi bus geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 01 08, 19:08)
Šiandien įsigijau Naujosios Barmunės avokadų aliejų, pasiskaičiusi kelerių merginų gerus atsiliepimus, ilgai klausinėjau pardavėjos ar tikrai nerafinuotas, nes užklijuota prie pagrindinės etiketės baltas lipdukas ir tik ant jo parašyta: šalto spaudimo, nerafinuotas, tas man pasirodė įtartina doh.gif  Bet tikiuosi bus geras ax.gif

Šis geras, nebijok mirksiukas.gif Jis turi būti tamsiai žalios spalvos, o rafinuotas beveik bespalvis būna.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 08, 18:43)

Cia tas, kur tiesiog vanduo su trupuciu druskos? Kur vaikiukams i nosytes lasinama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 08, 18:18)
Norejau paklaust tokio dalykelio, gal ir ne visai i tema, bet truputi ir i tema  blush2.gif Kokia ekologiska alternatyva galima butu atrasti dirbtinems asaroms? Nes as jauciu, kad jos tik prastina reikala  verysad.gif

Rašo, kad rugiag. hidr. galima lašinti. Bet aš nebandžiau, nėr poreikio.

Briliant, erškėtr. aliejus dar padeda nuo randų, nemažai ea, dar įv. miltukų , pvz perlamutro.
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 01 08, 20:08)
ar tikrai nerafinuotas, nes užklijuota prie pagrindinės etiketės baltas lipdukas ir tik ant jo parašyta: šalto spaudimo, nerafinuotas, tas man pasirodė įtartina doh.gif  Bet tikiuosi bus geras ax.gif

Rafinuoti aliejai paprastai būna praktiškai bekvapiai, bespalviai ar vos gelstelėję. Nerafinuotą avokadų tikrai pažinsi iš sodrios tamsiai žalios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti