Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

[quote=Honey,2010 01 08, 15:55]
Vakar MB kategoriškai pareiškė, kad jei dar noriu su juo gyventi, turiu nustoti naudojusi šlamučio hidrolatą lotuliukas.gif [/quote]

aiškiai pasakyta lotuliukas.gif

quote=white kitty,2010 01 08, 16:02]
Siandien isigijau slamuciu hidrolata,man tai labai patiko,kvepia grynai dziovintu obuoliuku kompotu ax.gif [/quote]

kaip jūs ten kompotą užuodžiat? Aš tai niekaip biggrin.gif Bet panaudoju į molio kaukes, gaminau kremą su juo smile.gif

[quote=Versmė,2010 01 08, 16:01]
vat taip ir būna su amerikietiškais natūralios kosmetikos standartais dry.gif Įdomu, kaip su kitais šios firmos produktais g.gif
[/quote]

akivaizdu, kad ir savininkams trūksta kritiško mąstymo, jei geba tokių dalykų užsivežti...
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 08, 16:03)
Nimfalyje akcijos dar tebevyksta?  blush2.gif Internetiniame puslapyje akcijų jau neberodo...  ax.gif

parašiau e-mail i Nimfali tai atrase:
Laba diena, siuo metu vyksta ispardavimas siuo produktu:
1.LAURALEP MUILAI visi po 19lt,
2. Zalio molio nuo 15lt iki 39lt
3.DRUIDE lupu balzamai po 11lt.
Ir prekems su besibaigianciu galiojimu su labai didelem nuolaidomis.

Taipat vyksta DRUIDE 1l talpos plauku ir kuno prieziuros priemonems.

Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 01 06, 22:40)
Niekaip nerandu savo uzrasuose - ar ricinos aliejus kamedoninis ar ne? Nes pasidariau misinuka su jojoba ir savo skaniuoju ea misinuku, bet kadangi pagrindas ricina (del gero drekinimo-maitinimo) tai ar galiu ir veidui panaudot? Ar neisbers?

o kitur raso, kad ricina sausina (aprasymuose apie prausimasi aliejais)

nors yra teke skaityti ir tai, kad kiti deda jo i kuno sviestus ir naudoja egzemai, nes labai drekina g.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 07, 17:07)
Aš gliceriną dedu į hidrolatą ir molio kaukes, tikrai jaučiasi, kad oda labiau padrėkinta  thumbup.gif Porų lyg ir nekemša, labai mažais kiekiais jis naudojamas... Kai nusipirkau, bandžiau ir į aliejų mišinuką įdėt, bet neištirpo  ax.gif

aciu. nusprendziau pirkti glicerina ir bandyt. ziema kazko daugiau odai reikia nei vien vandens.

glicerinas, kaip suprantu, susimaiso tik su vandeniu ir spiritu.

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 08, 07:26)
ka neteisingai dariau kad man ea neistirpo glicerine? blush2.gif

tai ir neturetu turbut. juk eteriniai aliejiniu pagrindu g.gif

QUOTE(fishke @ 2010 01 08, 09:28)
sveikos mergaitės  4u.gif gal nelabai temon , bet..... ar duodat aliejus gert savo pabiručiams ir kokius ?

zuvies taukus, linu semenu, kanapiu.
Atsakyti
O kur Lavera blakstienu tusa galima isigyti ir kokia mazdaug kaina? 4u.gif
Atsakyti
Prajuokino vyru ultimatumai kvapams biggrin.gif
Maniskis kazkodel tyli. Turbut tyli ir kencia biggrin.gif

Isbandziau Metos dilgeliu ekstrakta. Tikrai smirdi drinks_cheers.gif Bet sunaudosiu. Man vistiek pirmoj vietoj tarp smirduku neem aliejus smile.gif
Atsakyti
Šauniai čia mane nuteikėt rožių hidrolatui lotuliukas.gif Na, bet tikra tiesa, kad reikia priprasti. Man Sante balzamas iš pradžių kažkaip keistai kvepėjo, nors nestiprus tas kvapas visai, dabar labai skanus, o draugei daviau pauostyti, tai sako "fu, geriau garnier" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 08, 17:45)
Isbandziau Metos dilgeliu ekstrakta. Tikrai smirdi  drinks_cheers.gif Bet sunaudosiu. Man vistiek pirmoj vietoj tarp smirduku neem aliejus  smile.gif

Kažkuri buvo visai neseniai pradėjusi naudoti Mėtos ekstraktus, rodos, Ramintėlė g.gif Įdomu, kaip sekas po tiek laiko, ar matosi poveikis bent kažkoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 08 sausio 2010 - 16:50
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi su hidrolatų kvapais. Maniškiai (3metų),pamatę, kad rytais purškiuosi hidrolatu reikalauja ir jiems papurkšti. Papurškiu jiems veidelius čampak hidrolatu ir jau kelintą kartą save pagaunu vis tikrinant ar jie kur rūbelių neapsisysinę doh.gif . Šiaip tai man to hidrolato kvapas labai skanus, po kiek laiko ant savęs aš jo neužuodžiu visai. O po kiek laiko tas kvapas gerokai pakinta biggrin.gif . Beje, ant vaikų aš jo kvapą užuodžiu net po 3 dienų, jei kliuvo ant plaukų. Šiandien nupirkau tam tikslui tuberozų hidrolatą. Įdomu kaip bus su šituo kvapu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 08, 14:59)
profo rankose ir aliejai kitaip "žaidžia" biggrin.gif Nors turiu draugę, kuriai nepatiko būtent aliejų naudojimas pas Elytę. Mano oda kai mišri tai man patinka tas padžiovinimas odos po procedūros, o draugė sausiaodė, jai netiko smile.gif

Gal tiek to, ne taip būtų gaila išleistų pinigų, kaip odos, jei vėl prikiltų spuogų doh.gif
kažkada prašiau kažkurios, kad kai eis pas Elyte pasiklaustų ar daro valymą be aliejų, bet turbūt pamiršo ax.gif

QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 08, 15:09)
gal galima tikslius pavadinimus????

Prausikliai: Eco ir Madara
Tonikai: Madaros šis ir šis
Ir alavijų gelis: Ciel D'Azur 4u.gif
Atsakyti
jei niekas nenueis anksčiau, primink man 26 dieną. Na bet gal ir nepamiršiu pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 01 08, 16:55)
Vakar MB kategoriškai pareiškė, kad jei dar noriu su juo gyventi, turiu nustoti naudojusi šlamučio hidrolatą lotuliukas.gif Demonstratyviai visą vakarą sėdėjo kitam kambario gale ir tik kai nusiprausiau ir pasipurškiau hamameliais, nurimo biggrin.gif Na, man ir pačiai šlamučių kvapas neypač patinka, bet negalvojau, kad MB taip smarkiai "neperneša" ax.gif

pazystama situacija lotuliukas.gif kai pradejau naudoti naturalia kosmetika, tai prasidejo nosies kraipymai doh.gif MB beveik visi aliejai smirda, paskutiniu metu naudoju kunui krema su ozku pienu, tai kiekviena vakara jis iesko savo ozkytes, suprask, kad kvepiu kaip ozka doh.gif nuo campaku hidrololato kvapo, vargseliui prasidejo migrenos...
vis ieskau, kad priemones skaniai kvepetu ir butu naturalios thumbup.gif ale, kad nevisada iseina viska suderinti
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 07, 21:41)
jeigu nerafinuotas, tai taip smile.gif

Ačiū 4u.gif Bet ant buteliuko nerašo ar rafinuotas, ar ne g.gif Rašo "Cold Extraction, Extra Virgin Olive Oil. Sudėtis -ypač grynas alyvuogių aliejus."

Ir nesuprantu ar jis rafinuotas ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 01 08, 17:34)
vis ieskau, kad priemones skaniai kvepetu ir butu naturalios thumbup.gif  ale, kad nevisada iseina viska suderinti

Aš irgi lygiai taip pat drinks_cheers.gif ir kaip pastebėjau - vyrai išrankesni kvapams biggrin.gif doh.gif
Atsakyti