Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Katherina @ 2010 01 08, 15:05)
Gal galėtų kuri nors parašyti Elytės nr? Nebežinau jau ką bedaryti su savo oda, niekas nepadeda. Kas kiek laiko maždaug pas ją lankosi tos, kurios turi probleminę, beriamą odą?

manau, kad priklausomai nuo finansines padeties smile.gif as pas ja lankyciausi bent jau kas menesi tai tikrai, jei tik nuo noru priklausytu ax.gif tel. nr. parasysiu az.
Atsakyti
sveikutes, gal padesit apsispresti 4u.gif

mano oda riebi-problemine, iki siol veida drekinu Hauschkos aliejuku, jis jau i pabaiga, patinka jis man, bet galvoju ar vel ta pati pirkti, ar isbandyti ka kito, esu nusiziurejusi Neals yard'o kremuka . gal kuri esate naudojusi ir galite pakomentuoti - ar ne per riebus, ar nekemsa poru?
o gal kazka is Akamuti pasiulyti galite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 08 sausio 2010 - 14:28
QUOTE(Katherina @ 2010 01 08, 14:05)
Gal galėtų kuri nors parašyti Elytės nr? Nebežinau jau ką bedaryti su savo oda, niekas nepadeda. Kas kiek laiko maždaug pas ją lankosi tos, kurios turi probleminę, beriamą odą?

Katherina išbandyk tai ką aš darau ir kas man padėjo, gal ir tau tiks toks variantas - atsisakyk visko, kur į sudėtį įeina aliejai. Aš dabar naudoju tik prausiklius, alavijų gelį ir toniką. Ne per naktį viskas susitvarkė, bet po mėnesio pasimatė 70% pagerėjimas, o dabar problematiška gal tik kokia 5-10% ir tai turbūt tik prieš mm arba kai neprisižiūriu mitybos 4u.gif Jei kas neaišku, rašyk AŽ.

Aš pas Elytę taip pat labai norėčiau apsilankyti, bet kadangi ji naudoja aliejus, tai tiesiog paniškai bijau scare.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 08, 14:45)
Aš pas Elytę taip pat labai norėčiau apsilankyti, bet kadangi ji naudoja aliejus, tai tiesiog paniškai bijau scare.gif

profo rankose ir aliejai kitaip "žaidžia" biggrin.gif Nors turiu draugę, kuriai nepatiko būtent aliejų naudojimas pas Elytę. Mano oda kai mišri tai man patinka tas padžiovinimas odos po procedūros, o draugė sausiaodė, jai netiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 08, 14:45)
Katherina išbandyk tai ką aš darau ir kas man padėjo, gal ir tau tiks toks variantas - atsisakyk visko, kur į sudėtį įeina aliejai. Aš dabar naudoju tik prausiklius, alavijų gelį ir toniką. Ne per naktį viskas susitvarkė, bet po mėnesio pasimatė 70% pagerėjimas, o dabar problematiška gal tik kokia 5-10% ir tai turbūt tik prieš mm arba kai neprisižiūriu mitybos 4u.gif Jei kas neaišku, rašyk AŽ.

gal galima tikslius pavadinimus????
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 01 08, 10:28)
sveikos mergaitės  4u.gif gal nelabai temon , bet..... ar duodat aliejus gert savo pabiručiams ir kokius ?

Labiausiai vertinami maistiniai aliejai:
migdolų
kokosų
alyvuogių
sėmenų
makadamijų
kanapių sėklų
raudonųjų palmių
sezamų
(šaltinis "150 sveikiausių produktų žėmėje) 4u.gif

buvau šiandien biotekoj, šviesi, gana daug erdvės, maloni pardavėja. Įsigijau pieštukinį jason dezodorantą (75g - 25lt). Buvo gal 5 rūšys, tai tik viena pagal sudėtį tiko, nes kitose pirmu numeriu propylen glikolis buvo doh.gif Ryt bus stresinė situacija, reiks išbandyt ar veikia cool.gif Daugiau nelabai ką įžiūrėjau, nes skubėjau, na, dar galima kaupti čekius ir sumai pasiekus 300lt gauti 5% nuolaidų kortelę
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 08, 15:18)
Įsigijau pieštukinį jason dezodorantą (75g - 25lt). Buvo gal 5 rūšys, tai tik viena pagal sudėtį tiko, nes kitose pirmu numeriu propylen glikolis buvo  doh.gif

padarei puikią antireklamą biggrin.gif Kaip nevilioja ten eiti dirbti detektyve tongue.gif

mieli parduotuvės savininkai tikriausiai nežino, kad šiais laikas labai brangus ir pats laikas cool.gif
Atsakyti
Vakar MB kategoriškai pareiškė, kad jei dar noriu su juo gyventi, turiu nustoti naudojusi šlamučio hidrolatą lotuliukas.gif Demonstratyviai visą vakarą sėdėjo kitam kambario gale ir tik kai nusiprausiau ir pasipurškiau hamameliais, nurimo biggrin.gif Na, man ir pačiai šlamučių kvapas neypač patinka, bet negalvojau, kad MB taip smarkiai "neperneša" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 08, 15:27)
padarei puikią antireklamą  biggrin.gif Kaip nevilioja ten eiti dirbti detektyve tongue.gif

mieli parduotuvės savininkai tikriausiai nežino, kad šiais laikas labai brangus ir pats laikas  cool.gif

vat taip ir būna su amerikietiškais natūralios kosmetikos standartais dry.gif Įdomu, kaip su kitais šios firmos produktais g.gif

Va šitas gal ir ne visai į temą, bet sudomino
http://www_bioteka_lt/?p=72#more-72
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 01 08, 15:55)
Vakar MB kategoriškai pareiškė, kad jei dar noriu su juo gyventi, turiu nustoti naudojusi šlamučio hidrolatą lotuliukas.gif Demonstratyviai visą vakarą sėdėjo kitam kambario gale ir tik kai nusiprausiau ir pasipurškiau hamameliais, nurimo biggrin.gif Na, man ir pačiai šlamučių kvapas neypač patinka, bet negalvojau, kad MB taip smarkiai "neperneša" ax.gif

MB irgi šitą iškeikė biggrin.gif Originalo kalba nesakysiu, bet rožių hidroltas iš KN buvo išvadintas šlapimu, o šlamutis jau koncentruotu...
O man tas kvapas visai nieko, tik pripratimo reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 01 08, 15:55)

Siandien isigijau slamuciu hidrolata,man tai labai patiko,kvepia grynai dziovintu obuoliuku kompotu ax.gif O vat roziu man irgi kazkiek slapima primine blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 08 sausio 2010 - 16:06
Nimfalyje akcijos dar tebevyksta? blush2.gif Internetiniame puslapyje akcijų jau neberodo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 01 08, 16:55)

MB irgi neprnesa slamuciu, ir man tiesa pasakius nesuper kvepia, tik del odos problemu naudoju.
Atsakyti