QUOTE(Palomina @ 2010 01 05, 13:40)
man labai patiko Druide tonizuojanti duso zele.. na aisku cia skonio reikalas kai kalba eina apie kvapus, bet man patiko sios duso zele kvapas, aisku ir pati zele labai nebloga.. ateity planuoju isigyti dideli buteli (dabar turejau du maziukus po 65 ml)
va dar labai patinka Feniqia juodoji muilo pasta, Feniqia kokosinis muilas
ju kvapai
naudoju saves palepinimui
o kasdienai tai naudoju Feniqia originaluji muila (na tas kur visai paprastas) arba Druide su ozkos pienu ir migdolais.. viskuo esu patenkinta
dar patinka Ciel d'Azur balto molio kauke veidui..
va ko nepirkciau as antra kart: Ciel D'Azur dantu pastos su moliu ir citrinom (nelimpa man ji kazkaip, ir gaivumo truksta), Druide dantu pastos su cinamonu (skonis nepatinka.. o va turiu su citrina ir meta tai patenkinta esu).. na sampunai nelabai tiko kiek esu bandzius (tik Ozkos pieno sampunas patiko)
O man patinka, naudoju ir dar pirksiu:
Druide Purity sampuna (vis tiek Nr. 1), Ciel d'azur losjona plaukams, Druide purskiama laka (naudoju kaip standikli), Ciel d'azur alijosiaus geli ir Feniqia originalu muila, bei zaliaji ir baltaji moli (super dalykas kaukems);
Kiti patike, bet nezinau ar kartosiu: Druide ozku sampunas (vis delto po jo greiciau riebaluojasi plaukai), Ciel d'azur sampunas riebiems plaukams (del ALS, siaip plaukai l.graziai atrodo), Ciel d'azur balzamas plaukams (kiek per skystas, nelabai matosi poveikis), Ciel d'azur pasta su moliu (geriau valo druskines), Emeraude paakiu gelis (pirktas su didele nuolaida, neatrodo vertas pilnos kainos), Druide masazo kremas relaxare (siaip labai patiko, gavau maza pakuote dovanu, bet pirkti manau per brangus);
Nepatike: Druide leave in kondicionierius (netiko mano plaukams, dar voliojasi mazas buteliukas, gal kam reikia?-atiduociau), Feniqia juodoji muilo pasta (karta pabandziau ir kazkaip "neprilipo", dabar isparduotuvej sedi)
Sandeliuke laukia, tai nuomones neturiu: Emeraude pienelis veidui, dantu pasta su alaviju ir protingasis muilas, - apie situos atsiliepimai veliau