Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Redgrape @ 2010 01 04, 23:50)
Turetu jaustis, kaip sprogineja valiklio daleles ir tada atseit vyksta giluminis valymas smile.gif

Gi tikrai doh.gif Jau taip seniai beturėjau CC, kad pamiršau apie spaudinėjimą blush2.gif Paspaudinėjus ir man sproginėdavo kažkas biggrin.gif Ypač tai jausdavosi, kai poros būdavo labiau atsivėrusios. Ir atvirkščiai, kuo vėsesnis veidas, tuo sproginėjimo mažiau.
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 00:57)
Kokie atsiliepimai apie 100 % argano aliejų? Ką tikrai verta pirkti iš www.nimfali.lt, nes nuolaidos tikrai vilioja ax.gif O patirties natūralioje kosmetikoje dar neturiu  blush2.gif

Man tikrai labai geras, jau kelintą buteliuką naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 01 05, 11:56)
Man tikrai labai geras, jau kelintą buteliuką naudoju  smile.gif

kam naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 00:57)
Kokie atsiliepimai apie 100 % argano aliejų?

man patinka, susigeria gerai, ne per riebus ir ne per lengvas thumbup.gif naudoju veidui..
Atsakyti
Ačiū, merginos, už informaciją 4u.gif O ką dar gero būtų galima įsigyti iš www.nimfali.lt, tuo pačiu užsakymu paimčiau daugiau, bet nelabai gaudausi rolleyes.gif
Atsakyti
Man patinka alavijų gelis, naugoju ir veidui ir kūnui ir plaukams drėkinti, iš pradžių kvapas pasirodė atstumiantis, bet labai greitai susidraugavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 13:11)
Ačiū, merginos, už informaciją  4u.gif  O ką dar gero būtų galima įsigyti iš www.nimfali.lt, tuo pačiu užsakymu paimčiau daugiau, bet nelabai gaudausi  rolleyes.gif

man labai patiko Druide tonizuojanti duso zele.. na aisku cia skonio reikalas kai kalba eina apie kvapus, bet man patiko sios duso zele kvapas, aisku ir pati zele labai nebloga.. ateity planuoju isigyti dideli buteli (dabar turejau du maziukus po 65 ml)
va dar labai patinka Feniqia juodoji muilo pasta, Feniqia kokosinis muilas wub.gif ju kvapai wub.gif naudoju saves palepinimui biggrin.gif
o kasdienai tai naudoju Feniqia originaluji muila (na tas kur visai paprastas) arba Druide su ozkos pienu ir migdolais.. viskuo esu patenkinta thumbup.gif
dar patinka Ciel d'Azur balto molio kauke veidui..

va ko nepirkciau as antra kart: Ciel D'Azur dantu pastos su moliu ir citrinom (nelimpa man ji kazkaip, ir gaivumo truksta), Druide dantu pastos su cinamonu (skonis nepatinka.. o va turiu su citrina ir meta tai patenkinta esu).. na sampunai nelabai tiko kiek esu bandzius (tik Ozkos pieno sampunas patiko)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 01 05, 13:40)
man labai patiko Druide tonizuojanti duso zele.. na aisku cia skonio reikalas kai kalba eina apie kvapus, bet man patiko sios duso zele kvapas, aisku ir pati zele labai nebloga.. ateity planuoju isigyti dideli buteli (dabar turejau du maziukus po 65 ml)
va dar labai patinka Feniqia juodoji muilo pasta, Feniqia kokosinis muilas  wub.gif  ju kvapai  wub.gif  naudoju saves palepinimui  biggrin.gif
o kasdienai tai naudoju Feniqia originaluji muila (na tas kur visai paprastas) arba Druide su ozkos pienu ir migdolais.. viskuo esu patenkinta  thumbup.gif
dar patinka Ciel d'Azur balto molio kauke veidui..

va ko nepirkciau as antra kart: Ciel D'Azur dantu pastos su moliu ir citrinom (nelimpa man ji kazkaip, ir gaivumo truksta), Druide dantu pastos su cinamonu (skonis nepatinka.. o va turiu su citrina ir meta tai patenkinta esu).. na sampunai nelabai tiko kiek esu bandzius (tik Ozkos pieno sampunas patiko)

O man patinka, naudoju ir dar pirksiu:
Druide Purity sampuna (vis tiek Nr. 1), Ciel d'azur losjona plaukams, Druide purskiama laka (naudoju kaip standikli), Ciel d'azur alijosiaus geli ir Feniqia originalu muila, bei zaliaji ir baltaji moli (super dalykas kaukems);
Kiti patike, bet nezinau ar kartosiu: Druide ozku sampunas (vis delto po jo greiciau riebaluojasi plaukai), Ciel d'azur sampunas riebiems plaukams (del ALS, siaip plaukai l.graziai atrodo), Ciel d'azur balzamas plaukams (kiek per skystas, nelabai matosi poveikis), Ciel d'azur pasta su moliu (geriau valo druskines), Emeraude paakiu gelis (pirktas su didele nuolaida, neatrodo vertas pilnos kainos), Druide masazo kremas relaxare (siaip labai patiko, gavau maza pakuote dovanu, bet pirkti manau per brangus);
Nepatike: Druide leave in kondicionierius (netiko mano plaukams, dar voliojasi mazas buteliukas, gal kam reikia?-atiduociau), Feniqia juodoji muilo pasta (karta pabandziau ir kazkaip "neprilipo", dabar isparduotuvej sedi)
Sandeliuke laukia, tai nuomones neturiu: Emeraude pienelis veidui, dantu pasta su alaviju ir protingasis muilas, - apie situos atsiliepimai veliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 04, 22:33)
Kaip tik vakar su ja gulėjau vonioj thumbup.gif Kadangi ūmiai peršalau (pakilo temp. truputį), tai nusprendžiau pasisveikatinti (šiandien jaučiuosi beveik sveika, bet čia matyt labiau nuo arbatų su medum). Saujoje druskos sumaišiau 7 l. šalavijų, 3 l. citrinų ir 2 l. niaoulio EA. Visumoj susipyliau apie 0,5 kg druskos. Kvepėjo viskas fantastiškai, tikrai šalavijai su citrinom - tobulas derinys wub.gif

Manau maišyti gali bet ką pagal nuotaiką ir norimą poveikį, tiesiog svarbiausia nepadauginti 4u.gif
Vaistinėse.

o paprastai voniai kiek druskos naudoji? Parašyta 200 g. Beje, druską supili tiesiai į vonią ir ji ten ištirpsta? O kaip su ta sauja druskos ir EA? Aš ištirpinau EA druskoje su karštu vandeniu ir tada viską supyliau į vonią, bet EA nebesijautė verysad.gif
Atsakyti
Klausimas:

ESSENZA krautuveleje prekiaujama Lacosmea kosmetika
sakoma yra sviezia .... tai jeigu as tepuos koki ersketroziu alieju
ant veido tai jau skaitosi nesviezia kosmetika? g.gif

Gal kas meginote Lacosmea?

http://www.essenza.l...i-odai-104.html
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 15:22)
o paprastai voniai kiek druskos naudoji? Parašyta 200 g. Beje, druską supili tiesiai į vonią ir ji ten ištirpsta? O kaip su ta sauja druskos  ir EA? Aš ištirpinau EA druskoje su karštu vandeniu ir tada viską supyliau į vonią, bet EA nebesijautė  verysad.gif

Kad realiai tik porą kartų anksčiau esu bėrusi druskos į vonią, kai tikslių proporcijų nežinojau ir nelabai išmaniau, tada gal ir būdavo 100-200 g.

O dabar grynai nuo peršalimo gydžiausi, tai pagal patarimus internete pyliau 0,5 kg. Pagooglink, kiek druskos rekomenduojama dėti. Kiekiai šiaip tikrai nemaži, esu skaičius, kad ir po 1 kg moterys pilasi rolleyes.gif

Karšto vandens nereikėjo tirpinant. Tiesiog į puodelį įbėriau saują druskos, užpyliau EA ir išmaišiau su šaukšteliu viską - pasiskirstė labai tolygiai, tokia lipni druska patapo. Tada palaipsniui susipyliau iš dėžutės druską ir galiausiai su EA, kai jau vonioj buvo daug vandens. Kojom pabraidžiau ir labai fainiai ir greitai viskas ištirpo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 05 sausio 2010 - 15:24
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 05, 15:24)
Kad realiai tik porą kartų anksčiau esu bėrusi druskos į vonią, kai tikslių proporcijų nežinojau ir nelabai išmaniau, tada gal ir būdavo 100-200 g.

O dabar grynai nuo peršalimo gydžiausi, tai pagal patarimus internete pyliau 0,5 kg. Pagooglink, kiek druskos rekomenduojama dėti. Kiekiai šiaip tikrai nemaži, esu skaičius, kad ir po 1 kg moterys pilasi rolleyes.gif

Karšto vandens nereikėjo tirpinant. Tiesiog į puodelį įbėriau saują druskos, užpyliau EA ir išmaišiau su šaukšteliu viską - pasiskirstė labai tolygiai, tokia lipni druska patapo. Tada palaipsniui susipyliau iš dėžutės druską ir galiausiai su EA, kai jau vonioj buvo daug vandens. Kojom pabraidžiau ir labai fainiai ir greitai viskas ištirpo smile.gif

Gogglinau jau daug ir daugiausia pataria, kad kosmetinėms procedūroms užtenka 200 g. Ragavau net vandenį vonioje, tai buvo sūrokas biggrin.gif
Ačiū, kitą kartą taip ir darysiu su EA 4u.gif

Turiu dar tokį klausimuką blush2.gif Radau tamsaus stiklo mažą stiklainiuką, bet jame jau buvo kažkoks tepalas, berods kamparo. Aš jį išploviau gerai. Ar tokį stiklainiuką galima naudoti kremams gaminti ar šiaip kam supilti? Ar būtinai turi būti naujas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 05 sausio 2010 - 15:29