Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Oksanik @ 2010 01 06, 21:00)
isopropyl methylphenol - panasu, kad kenksmingas??

Cia is rusu forumo sudedamoji dalis.... g.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 07, 13:49)
O aš apsisprendžiau, kad man netinka Druide ožkų šampūnas schmoll.gif Po dienos pusantros plaukai priglunda prie šaknų, nebegražiai atrodo. Šiaip plaunu kas 2-2,5 paros. Teks sunaudoti kaip dušo želę cool.gif

O uz kiek parduotumei, noriu MB, nes nuo Urtekram atsirado pleiskanos

QUOTE(Monica @ 2010 01 07, 14:35)
čia, prie naudojimo gan detaliai aprašiau gamybos būdus.
Galima naudoti ir vienas ištraukas ir kaip priedus į mišinius smile.gif

Aciu tau sirdingai. Duriu dilgeliu ir berzu lapus. Dilgeles noriu plaukams, o berzu kojams, sedmenims ir slaunims.
Dar klausimas del rozmarino ekstrakto, ar jis sildomas kartu su aliejine faze, gaminant krema?
Dziaugiuosi, kad apsiemei siuo verslu 4u.gif

Daddygirl, labai prasau parasyt man del muiliuku, kai planuosi siunta i LT, i AZ, nes as tikrai ju noresiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 07 sausio 2010 - 18:31
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 07, 18:25)
Dar klausimas del rozmarino ekstrakto, ar jis sildomas kartu su aliejine faze, gaminant krema?

Šiaip konservantus reiktų dėti kremo gamybos pabaigoje. Bet 1 kartą, man jis sunkiai maišėsi , kai gale įdėjau, gal į per daug atvėsusį kremąg.gif tai tada dėjau ir į aliejinę fazę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 07 sausio 2010 - 18:48
QUOTE(just_angel @ 2010 01 07, 17:50)
Sveikos smile.gif  turiu pasiguosti nevykusiomis priemonemis: tai Bentley organic duso zele su greipfrutu, citrinu, ir juru dumbliu ekstaktais, kurios kvapas nera malonus (nejau negalejo ideti eteriniu alieju kurie kvepetu) ir odos pojutis panaudojus, kaip nusiprausus su muilu.

Turėjau šios firmos dušo želė su cinamonu ir apelsinais. Kaip ji man ji buvo nusibodus doh.gif Jokio malonaus pojūčio nusiprausus, mažai putodavo, kvapas irgi neypatingas, galiausiai likus pusei butelio sesei atidaviau, kad damuštų.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 07, 17:03)
sausio 25d vaziuoju i siaulius porai savaiciu, tai galeciau parvesti wink.gif

Labai ačiū už pasiūlymą, parašiau až 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kokia jusu nuomone apie Dr. Sheler kosmetika? kazkadapirkdavau,lyg ir tokia naturali. Siandien paziurejau, pakeite kiek dizaina ir kaina is karto vos ne dviguba. Ar turi ji blogieciu savo sudetyje?
Atsakyti
as dabar ruosiuos broliui pirkt Vit K krema. ieskau kokio naturalesnio.

Jei gali, kai rasi ką nors pranešk ax.gif
Atsakyti
http://www.violey.co...owder_4550.html
Ar cia grynas rasulo molis?
Atsakyti
Nusipirkau jūros dumblių miltelių. Tai dabar labai įdomu, kaip jūs darotės veido kaukes su jais ir moliu ? Kiek % maždaug dedate dumblių, ar juos iškart su moliu maišote ir palaikote? Ir pan. 4u.gif
Užklausiau ir kitoje temoje, bet gal čia greičiau kas nors atsakys ax.gif
Atsakyti
http://www.suva.lt/l...9c6c5cec96fda59
Kazin su tokiu indu galima pagaminti hidrolata?? blush2.gif
Atsakyti
ir as siandien nusipirkau juros dumbliu drinks_cheers.gif mane ir domintu kiek i molio kauke deti ir sausus ar jau pamirkytus g.gif
Atsakyti
Ar parduotuvejė perkamas alyvuogių aliejus yra natūralus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 07, 16:01)
Kuris iš urtekram šampūnų labiausiai tiktų normaliems, nedažytiems, pusilgiams plaukams? Kad labai neapsunkintų? Aprašymuose rašo, kad rasulo, alavijų, levandų, rožių tinka visiem plaukų tipams  blush2.gif  doh.gif  o kaip iš tikrųjų yra?

Rasulo man tiko smile.gif Tik į pabaigą naudojant pusę litro labai atsibodo. Nepabandysi, nesužinosi mirksiukas.gif Daugumai tiko, kiek susidariau įspūdį.

Oksanik, neapsimoka man šampūno pardavinėti, mieliau kaip dušgelį sunaudosiu, nes labai patinka kavapas. Gaila tik, kad tiesioginė paskirtis visiškai nepasiteisino.
Atsakyti