Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

O gal yra kokių dalykėlių, kurie mažintų paakių pajuodavimą? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt Santa Verde Aloe sultis?
Ar būtent šias galėčiau naudoti kosmetinėms reikmėms? Aloe
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 01 07, 16:57)
Kokį pėdų kremą parekomenduotumėt? 4u.gif
Esu bandžius Weledą (nepatinka aliuminio pakuotės) ir
Alva Cosmetics pėdų losjoną (per skystas, mėgstu kreminę konsistenciją.)
Papildyta:
Ir kokią plaukų kaukę rekomenduotumėt? (be aliejinių)

as irgi weleda turiu,naudojau dar tik 2 kartus, tai nelabai.daba sviestmedi bandysiu thumbup.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 07, 17:05-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 07, 17:05)

geriausia - sveikas gyvenimo budas thumbup.gif
sveikas maistas
daznas buvimas gryname ore
svarbu gerai issimiegoti
ir dziaugtis gyvenimu thumbup.gif thumbup.gif

stebuklingu kremu nera... as patarciau rytais padaryti veido mankstele, pamasazuoti aplink akis, taip sumazeja pabrinkimai ir tt, is vakaro negerti daug vandens... ir svarbiausia gerai issimiegoti.

Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 07, 15:01)
Kuris iš urtekram šampūnų labiausiai tiktų normaliems, nedažytiems, pusilgiams plaukams? Kad labai neapsunkintų? Aprašymuose rašo, kad rasulo, alavijų, levandų, rožių tinka visiem plaukų tipams  blush2.gif  doh.gif  o kaip iš tikrųjų yra?

Aš turiu su rasulu. Mano plaukai normalūs. Pirmas dvi savaites labai patiko (gerai putojo, gerai išplaudavo aliejines kaukes, kvepėjo), bet po to pradėjo kažkaip plaukus lipinti prie pat šaknų blink.gif atrodo, kad nebūtų išskalauti... Tai dabar jį naudosiu pamainom su kitu šampūnu, kad sunaudoti, bet antrą kartą šio tikrai nepirkčiau schmoll.gif vienai forumietei irgi šis šampūnas lipino plaukus.
Atsakyti
Rkatyte, o interete nėra pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 07, 17:38)

Violey nera (jau senai tureciau, jei ten butu), biologisch24 radau si, idomu cia tas ir yra: Sante?
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 07, 17:38)

sausio 25d vaziuoju i siaulius porai savaiciu, tai galeciau parvesti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 07, 14:45)
ernesin, o kur jo yra pirkti ( Man Sante )?

Taip, Cup'e smile.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 07, 14:52)
O jis gerai valo? lengvai? Sintetinius lakus nuvalys?

Aš ne natūraliu bespalviu dažausi, tai man gerai nuvalo, tik jis toks kaip aliejinis atrodo, tai reikia kruopščiai valyti, nes tarkim bespalvį valant sunku pamatyti ar visur nuvalau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 07 sausio 2010 - 17:50
Sveikos smile.gif turiu pasiguosti nevykusiomis priemonemis: tai Bentley organic duso zele su greipfrutu, citrinu, ir juru dumbliu ekstaktais, kurios kvapas nera malonus (nejau negalejo ideti eteriniu alieju kurie kvepetu) ir odos pojutis panaudojus, kaip nusiprausus su muilu. Kita preke kuria nusivyliau nors uz tokia kaina(kainavo apie 30 lt) tikejausi superinio produkto - VITADENT balinamoji dantų pasta „Natūraliai balti dantys“, skonis nemalonus, kaip kreidos, nepatiko nei valymas nei gaivumas, kurio nera po jos.Turbut ir nebalins biggrin.gif
Kita karta grisiu prie Weledos druskines pastos ko gero. ax.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad ir man jau reikia augalinio glicerino smile.gif Galvoju maisyti aloe, koki hidrolata (ar arbata), glicerina, eterinius.

Ieskojau internete info, neradau, kad kemsa poras. Bet noriu paklausti naudojanciu (ypac tu, kurios nenaudoja alieju, o naudoja glicerina), ar nekemsa jis poru? 4u.gif

Ir dar. Visur raso apie tai, kaip jis puikiai drekina oda.
O va vienur radau: Since glycerin is a humectant, it can actually *dry* your skin out if the air is dry.
Tai kaip suprantu, cia turima omeny, kad jei ore dregmes nera, glicerinas ta dregme trauks is odos.

Kaip suprast? Gal kas daugiau domejos ar ismano?

O gal tepant ne viena glicerina, o su vandeniu (pvz hidrolatu) jis tures pakankamai dregmes? Cia as tik mastau ax.gif

wink.gif+2010 01 07, 15:05-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 07, 15:05)

as dabar ruosiuos broliui pirkt Vit K krema. ieskau kokio naturalesnio.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 07, 18:00)
Man atrodo, kad ir man jau reikia augalinio glicerino smile.gif Galvoju maisyti aloe, koki hidrolata (ar arbata), glicerina, eterinius.

Aš gliceriną dedu į hidrolatą ir molio kaukes, tikrai jaučiasi, kad oda labiau padrėkinta thumbup.gif Porų lyg ir nekemša, labai mažais kiekiais jis naudojamas... Kai nusipirkau, bandžiau ir į aliejų mišinuką įdėt, bet neištirpo ax.gif
Atsakyti