Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2010 01 07, 10:29)
man įdomu, ar jos pačios jį išbandę siūlo, ar tik prisiskaičiusios aprašymų tiekėjo puslapyje  rolleyes.gif

is tikro man ten pasirode, kad nelabai ka ir ismano.. ko paklausi, to negausi schmoll.gif
Atsakyti
mergaites, kaip daznai galima daryt kauke baltymo + citrinos?nes man gerai isvalo poras, o molis man ne tai nosyte isvalo.galima kartai savaite?gal galeciau i ja dar kazko idet, pvz.ea, glicerino? ax.gif
Papildyta:
molio kaquke darausi 2k i savaite
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 21:13)
Ekostudija CUP'e pradėjo prekiauti kai kuriais Akamuti produktais

Akropolyje irgi yra, mačiau jau prieš porą mėnesių.

QUOTE(Odrey @ 2010 01 07, 12:24)
Gal kas gali papasakoti apie ARGITAL veido kremus?  Ar si kosmetika verta demesio?

Verta dėmesio smile.gif Manau geriausia būtų esant galimybei pabandyti mėginukus. Pati varnalėšų veido kremo mėginuką turiu, tai atvėsus orams nebetinka man, trūksta drėkinimo. Reiktų su glicerinu bandyt pasimaišyt g.gif

O aš apsisprendžiau, kad man netinka Druide ožkų šampūnas schmoll.gif Po dienos pusantros plaukai priglunda prie šaknų, nebegražiai atrodo. Šiaip plaunu kas 2-2,5 paros. Teks sunaudoti kaip dušo želę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 01 07, 11:24)
Monica, o istraukos kaip naudojamos? Kaip priedai i aliejus ar vieni? Ir kaip ir is ko daryt istraukas  blush2.gif  Anksciau nebuvo apie tai diskutuota, tai ir nieko nezinau apie tai  doh.gif

čia, prie naudojimo gan detaliai aprašiau gamybos būdus.
Galima naudoti ir vienas ištraukas ir kaip priedus į mišinius smile.gif
Atsakyti
Patarkite gerą nagų lako valiklį? Kad nuvalytų ir sintetinius nagų lakus ax.gif
Atsakyti
Ar logonos 02 pudra labai tamsi, ar gerai maskuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 07, 14:27)
Patarkite gerą nagų lako valiklį? Kad nuvalytų ir sintetinius nagų lakus  ax.gif

Man Sante labai patinka, net pamaitinantis nagus toks smile.gif
Atsakyti
ernesin, o kur jo yra pirkti ( Man Sante )?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 07, 15:39)
Man Sante labai patinka, net pamaitinantis nagus toks smile.gif

O jis gerai valo? lengvai? Sintetinius lakus nuvalys?
Atsakyti
Kuris iš urtekram šampūnų labiausiai tiktų normaliems, nedažytiems, pusilgiams plaukams? Kad labai neapsunkintų? Aprašymuose rašo, kad rasulo, alavijų, levandų, rožių tinka visiem plaukų tipams blush2.gif doh.gif o kaip iš tikrųjų yra?
Atsakyti
Kokį pėdų kremą parekomenduotumėt? 4u.gif
Esu bandžius Weledą (nepatinka aliuminio pakuotės) ir
Alva Cosmetics pėdų losjoną (per skystas, mėgstu kreminę konsistenciją.)
Papildyta:
Ir kokią plaukų kaukę rekomenduotumėt? (be aliejinių)
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 07, 15:45)
ernesin, o kur jo yra pirkti ( Man Sante )?

As ne Ernesin, bet jei neklystu, ji pirko CUP'e (Biobutique ar ekoeko, - niekaip neskiriu kuris yra kur) 3 a.
Vadinasi Sante nagu lako valiklis, internete parodyta nera 4u.gif
Atsakyti