Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

wink.gif+2010 01 06, 21:05-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 06, 21:05)
Turiu vėl klausimų dėl meginėlių.Gal yra žinančių, kur jų galima gauti Panevėžyje(konkrečiai veido kremų)? blush2.gif

Sarmoje arba kosmadoj turėtų būti madaros mėginukų
Atsakyti
o kaip jus kvepinates ea? 4u.gif gryno ea lasiukais pasitepat kakla ir riesus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 06 sausio 2010 - 21:24
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 06, 22:24)
o kaip jus kvepinates ea? 4u.gif  gryno ea lasiukais pasitepat kakla ir riesus?

Sumaišau su nedideliu kiekiu bazinio aliejaus pvz migdolų arba jojobos. Grynas EA gali suerzinti odą.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 06, 19:37)
Merginos koks sampunas ir kondicionierius labiausiai padrekintu ir pamaitintu plaukus?

Dėl kondicionieriaus jau atsakė, tikrai labai geras, nors man šiek tiek pariebina plaukus, nors tikrai labai mažai dedu. Pirmąjį natūralų šampūną neseniai įsigijau-esu juo patenkinta, dedu nuorodą, nes kažkodėl neleidžia įdėti foto http://www.violey.co...ge.php/pID/2205 (mano plaukai nedažyti, normalūs)

Ar labai tamsi Logonos 02 pudra? Ar tiktų mišriai odai?
ir ar geri Sante maskuojamieji pieštukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 06 sausio 2010 - 22:19
Gal kuri galėtų parašyti atsiliepimus apie:
Sante Soft Creme Foundation
Logona Make up Fluid
Lavera Trend sensitiv Make-up Fluid

4u.gif
Atsakyti
Siandien prisilasinau glicerino i krema, tai kol kas atsiliepimu nera, nes tik karta naudota, bet priekaistu neiskilo. Priekaistai tik sildymui, saltam orui ir pleiskanojanciai veido odai sad.gif lotuliukas.gif
Nu jau del sildymo, salto oro tai gun_rifle.gif kuno oda tiek sauseja, kad pasitepus aliejumi, po 1-2 val. taip nieztet oda pradeda, kad negaliu, net nepatogu siandien parduotuvej pasidare, kai koja uznizo blush2.gif lotuliukas.gif

Niekaip nerandu savo uzrasuose - ar ricinos aliejus kamedoninis ar ne? Nes pasidariau misinuka su jojoba ir savo skaniuoju ea misinuku, bet kadangi pagrindas ricina (del gero drekinimo-maitinimo) tai ar galiu ir veidui panaudot? Ar neisbers?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 20:13)
1 ml apie 20 lašų (tirštiems aliejams, o glicerinas toks ir yra).

O čia kartais ne tirštiems eteriniams aliejams labiau taikoma? g.gif

QUOTE(Ayaan @ 2010 01 06, 14:28)
Ar Bella Pierre dekoratyvinę perkat internetu ar gal galima ir Vilniuje kur nors rast? radau nuorodą, kad ekostudija prekiauja, bet bent jau jų e - parduotuvėj tai nėra šio gamintojo  g.gif Kokią veido pudrą galėtumėt rekomenduot be Bella pierre? (skystą, kompaktinę)? reikia, kad neblogai maskuotų. iš anksto dėkui atsakiusioms  4u.gif

CUP'e 3 aukšte arba Akropolyje Ekostudijose yra mirksiukas.gif Aš mineralimę įsigijau, tai tikrai neblogai maskuoja, o kompaktinę bandžiau tai maskavimas iš viso superinis thumbup.gif Tik sau pabijojau pirkti, nes jojobos aliejus į ją įeina, o su aliejais aš nedraugauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 06, 20:23)
jei apie ta pati galvoju, tai siandien man ji siule kaip ypatingai gera priemone plauku galiukams smile.gif

man įdomu, ar jos pačios jį išbandę siūlo, ar tik prisiskaičiusios aprašymų tiekėjo puslapyje rolleyes.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 01 06, 20:26)
gal pažiūrėjai kokios maždaug kainos? ax.gif
Kaune Gedimino vaistinėj irgi Akamuti aliejų mačiau, bet jau kainos doh.gif

kainų parašytų nemačiau, o kadangi lėkiau tik prabėgom (iš trečio CUP'o aukšto į pirmą), tai nebuvo kada gilintis smile.gif Bet irgi nemanau, kad kainos bus protingos kažkodėl ax.gif
Atsakyti
Summer, nuo druskos po vonios gali dauzytis sirdis. Druska sukelia stresa organizmui.

Bitute32, kaitinant aliejus nereiketu virsyti 40 laipsniu.

giedrulia77, as iki 9 men vaika irgi prausiau tik vandeniu. o nuo tada ir kuna, ir plaukucius plaunam muilu.

as mazam vaikui rinkciaus labai paprasta ir labai svelnu muila - be eteriniu alieju ar kitu imantriu priedu, su daug (ar vien is) alyvuogiu aliejaus (geriau nerafinuoto).

kas geriau, sunku pasakyti, reiktu lyginti konkrecius produktus, nes tiek muilu, tiek geliu/sampunu yra ivairiu. bendrai kalbant, man atrodo, muilas yra naturalesnis ir svelnesnis nei duso gelis/sampunas. (Gelyje/sampune vistiek yra chemijos; kietame muile galima palikti daugiau alieju, todel jis svelnesnis odelei).

Muilo minusas, žinoma, kad griauzia akis (nezinau, bet speju, kad geliai gal negriauzia??). Bet greit išmokom isvengti asaru smile.gif

QUOTE(Oksanik @ 2010 01 06, 16:25)
Daddygirl, labai noriu tavo muiliuku 4u.gif  wub.gif

Apie kokius ektraktus kalbi? Spiritines ir aliejines ištraukas nesunku pagaminti.

4u.gif
dabar lietuvoje yra tik vienas smile.gif
uz poros menesiu gal bus galimybe atsiusti
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 07 sausio 2010 - 10:51
Oksanik, kaip matau, skubi ekperimentuoti, kol mažiukas pilvuke gyvena smile.gif
Norėjau dar perspėti dėl skystų ektraktų pirkimo. Kiek teko matyti sudėtis tam pačiam ND yra MSDS-specifikacijos), tai į skystus ekstraktus-vaisių pvz, deda visokių blogybių, konservantų, o pačių vaisių dalis visai maža, didžiąją dalį sudaro vanduo. Geriau pirkti miltukų pavidalo. O kokius konkrečiai ekstarktus tu norėtum daryti? skaičiau, kad visai gera bazė ištraukoms glicer+vanduo smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali papasakoti apie ARGITAL veido kremus? Ar si kosmetika verta demesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odrey: 07 sausio 2010 - 11:24
QUOTE(Monica @ 2010 01 07, 10:56)
Oksanik, kaip matau, skubi ekperimentuoti, kol mažiukas pilvuke gyvena smile.gif
Norėjau dar perspėti dėl skystų ektraktų pirkimo. Kiek teko matyti sudėtis tam pačiam ND yra MSDS-specifikacijos), tai į skystus ekstraktus-vaisių pvz, deda visokių blogybių, konservantų, o pačių vaisių dalis visai maža, didžiąją dalį sudaro vanduo. Geriau pirkti miltukų pavidalo. O kokius konkrečiai ekstarktus tu norėtum daryti? skaičiau, kad visai gera bazė ištraukoms glicer+vanduo smile.gif

Monica, o istraukos kaip naudojamos? Kaip priedai i aliejus ar vieni? Ir kaip ir is ko daryt istraukas blush2.gif Anksciau nebuvo apie tai diskutuota, tai ir nieko nezinau apie tai doh.gif

Atsakyti