isopropyl methylphenol - panasu, kad kenksmingas??
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 06, 18:31)
Tikrai labai šaunu, kad yra ši tema
Aš ir vėl su klausimu Ar yra natūralių nagų lakų ir kvepalų, jei taip, tai kur juos perkate ir kokie atiliepimai?
Aš ir vėl su klausimu Ar yra natūralių nagų lakų ir kvepalų, jei taip, tai kur juos perkate ir kokie atiliepimai?
Barocoj dar yra arba galima naudoti atarus arba meistrauti savo iš gėlių vaško, parduodamo armonatural.lt Dar nimfali mačiau kvepaliukus, virš 20lt kainavo, bet internetiniam puslapy neįdėti.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 06, 19:07)
Keisti natūralų šampūną į kitą natūralų Matyt jautri galvos oda reaguoja į tam tikras sudėtines dalis. MB kelis mano natūr. šampūnus bandė savo sausai galvos odai, nė vienas netiko, visi sukėlė daugybę pleiskanų. Dabar naudoja kažkokį cheminį, sumaišytą pačios kirpėjos, nuo kurio sumažėjo pleiskanų, tai jau bijau ką ir besiūlyti
MB irgi nuo visų pleiskanojo. Išskyrus nuo druide su ožkos pienu, dar situaciją labai pagerindavo druide losjonas nuo pleiskanų, tada jau beveik bet kokiu galėdavo plauti.
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 06, 18:31)
Ar yra natūralių nagų lakų ir kvepalų, jei taip, tai kur juos perkate ir kokie atiliepimai?
lakai - Sante, Elysambre. Siunčiamės, kad pigiau būtų, Sante gal ir LT būtų įmanoma surasti. Kvepalai yra Florascense Lietuvoje, Nimfali kažkokių skanių (merginos gyrė) turi Florasc. pati turiu rožių, man labai patinka, bet retai naudoju - pritingiu tiesiog, dažniau tepuos EA pagal norą, galvos skausmą ar dar ką
lakai Sante ir Elysambre puikūs, neturiu jiems jokių priekaištų. Kvepalai irgi patiko, ant plaukų, rūbų lengvas dvelksmas išsilaiko per dieną, tik kvepia jau tik pačiai, nebent kitas nosį prikišęs uostytų
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 06, 19:07)
O man vis tik Laveros "Basis sensitiv" kondicionierius malonesnis už Sante, nors sudėtis ir 'sunkumas' labai panašūs.
o man Laveros nepalyginamai lengvesnis už Sante Brilliant Care
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 06, 19:40)
Ar skystu ekstraktu gamyba labai sudetinga?
kad niekas pas mus tų ekstraktų negamina, Oksanik. Panelės namudiniu būdu distiliuoja žiedlapius ir gaminasi a la hidrolatus, kurie išstovi savaitę šaldytuve.
Ekostudija CUP'e pradėjo prekiauti kai kuriais Akamuti produktais - yra murumuru sviesto (o gal ten lūpoms koks mišinys), kažko permatomuose indeliuose - gal kremų, šveitiklių
o i madaros tonika galiu ilasint glicerino?
kiek mazdaug reiketu i 170ml?
Papildyta:
o i sampuna ar balzama glicerina geriau det?
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 21:13)
Ekostudija CUP'e pradėjo prekiauti kai kuriais Akamuti produktais - yra murumuru sviesto (o gal ten lūpoms koks mišinys), kažko permatomuose indeliuose - gal kremų, šveitiklių
jei apie ta pati galvoju, tai siandien man ji siule kaip ypatingai gera priemone plauku galiukams
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 06, 21:19)
Papildyta:
Papildyta:
glicerina galima deti ten, kur truksta drekinamuju savybiu - i kaukes, kremus, balzamus, hidrolatus:))
kazkas lyg rase, kad geriau deti i balzama nei sampuna.
o del kiekio tai (atrodo Bryyla sake) reikia 1-2% i visa kieki. tai pasiskaiciuokit, kiek nuo 170ml bus tarkim 2%
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 21:13)
gal pažiūrėjai kokios maždaug kainos?
Kaune Gedimino vaistinėj irgi Akamuti aliejų mačiau, bet jau kainos
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 06, 20:23)
o del kiekio tai (atrodo Bryyla sake) reikia 1-2% i visa kieki. tai pasiskaiciuokit, kiek nuo 170ml bus tarkim 2%
Patikslinu - 1-3 %
QUOTE(pepkė @ 2010 01 06, 21:26)
gal pažiūrėjai kokios maždaug kainos?
Akamuti murumuru sviesto kaina 30lt, atrodo uz 30ml kiekio tiksliai nemaciau, sprendziu is akies
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 01 06, 21:26)
Patikslinu - 1-3 %
aciu
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 06, 20:19)
Papildyta:
Papildyta:
Nepastebėjau, kad ir apie šampūnus klausi, tai geriau pati pasiskaityk ČIA
Turiu vėl klausimų dėl meginėlių.Gal yra žinančių, kur jų galima gauti Panevėžyje(konkrečiai veido kremų)?
+2010 01 06, 18:11-->
man dr. Hauschkos patiko.
Siuo metu naudoju bronzata
mano oda sviesi ir strazdanota, tai bronzatas labai patinka. Ji naudoju kartu su Hauschkos dieniniu roziu light kremu. Ziema sis variantas labai gerai tinka mano odai, nes bronzatas dar papildomai padrekina ir oda siek tiek rudesne atrodo ir viskas gana naturaliai atrodo, zinoma nereikia padauginti.
radau sampuna, kuris tinka mano plaukams - faith in nature Aloe vera
pasiemiau ir kondicionieriu. Plaukai svelnus po ju buna, greitai nesusiriebaluoja. Tik va man siek tiek purumo truksta, bet cia jau mano plauku problema, nes jie visada prie pakausio prilipe
QUOTE(Simse @ 2010 01 06, 18:11)
O ar yra natūralių kremų, kurie suvienodintų veido spalvą?Ir ar tokie kremai tinkami bent truputį paslėpti strazdanėles?
man dr. Hauschkos patiko.
Siuo metu naudoju bronzata
mano oda sviesi ir strazdanota, tai bronzatas labai patinka. Ji naudoju kartu su Hauschkos dieniniu roziu light kremu. Ziema sis variantas labai gerai tinka mano odai, nes bronzatas dar papildomai padrekina ir oda siek tiek rudesne atrodo ir viskas gana naturaliai atrodo, zinoma nereikia padauginti.
radau sampuna, kuris tinka mano plaukams - faith in nature Aloe vera
pasiemiau ir kondicionieriu. Plaukai svelnus po ju buna, greitai nesusiriebaluoja. Tik va man siek tiek purumo truksta, bet cia jau mano plauku problema, nes jie visada prie pakausio prilipe
kabliuojuos jau i jusu temuke
vel su klausimais turiu tuos 2 aliejus~migdolu ir simodsiju.gal galeciau kokia kauke plaukam pasidaryt.labai riebaluojasi plaukai~salnys.
vel su klausimais turiu tuos 2 aliejus~migdolu ir simodsiju.gal galeciau kokia kauke plaukam pasidaryt.labai riebaluojasi plaukai~salnys.