Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

[quote=Rkatyte,2010 01 06, 17:48]
Tai gal tu per daug kritiskai i savo oda ziuri, gal ten viskas gerai, ir tie juodi taskiukai vos matyti? As irgi ilga laika galvojau, kad tas blogai ir anas, kol nuejau pas nauja kosmetologe, o ji isgyre oda, kad viskas labai gerai, tik keletas mazu trukumeliu ax.gif

ir as jau pradejau taip galvit, nes nuolat gi prausiu, kaukes darau...jauciu jau tikrai issigalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 06, 18:25)
Sveikos!
Ar kuri bande pagaminti ekstrakta kokio augalo ar vaisiaus??
Daddygirl, labai noriu tavo muiliuku 4u.gif  wub.gif
Dar man ydomu ar galima si aliejuka naudoti odai, kosmetikai gaminti?? Arba plauku kaukems?

http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Atsakyti
oksanik, as naudoju ir odai ir plauku kaukem smile.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 06, 18:11-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 06, 18:11)
O ar yra natūralių kremų, kurie suvienodintų veido spalvą?Ir ar tokie kremai tinkami bent truputį paslėpti strazdanėles? 4u.gif

Jei gerai supratau tavo nora, tai yra naturaliu kremu su spalva, pati esu bandziusi Dr.Hauschkos krema toki, yra ir bronzantas labiau tinkamas riebesnei odai toks,
zinau kad ir kitos firmos turi kremukus su spalva, pvz. Logonos morku ir t.t.
Hauschkos kremukas su spalva maisomas su kitu kremuku ir gaunasi lengvo idegio spalva, tepant vienu gautusi jau rudokas (ziurink kokia pati esi - l.sviesi ar tamsesnio gymio), strazdaneles kazkiek sleptu, ziurink kiek nusirudintum mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 06, 19:12)
oksanik, as naudoju ir odai ir plauku kaukem smile.gif

As irgi ji naudoju viskam, pradedant maistu (i koses, kepti irgi skanu, bet gaila), bei kosmetinems priemonems: plauku kaukems, kuno sviestui, veidui kazkaip nereikia, bet jei reiktu, drasiai naudociau, nes kokybe jo tai tikrai gera 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai šaunu, kad yra ši tema wub.gif

Aš ir vėl su klausimu blush2.gif Ar yra natūralių nagų lakų ir kvepalų, jei taip, tai kur juos perkate ir kokie atiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Merginos koks sampunas ir kondicionierius labiausiai padrekintu ir pamaitintu plaukus?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 06, 19:37)
Merginos koks sampunas ir kondicionierius labiausiai padrekintu ir pamaitintu plaukus?

Sitam forume kondicionieriu kondicionierium pripazintas Sante Briliant Care thumbup.gif
Tikrai superinis smile.gif tik reikia nepadaugint ir saknu nesiekti.

Tobuliausio sampuno paieskose dar pati esu blush2.gif Nusipirkau Eco drekinanti, karta naudojau, tai nelabai ka galiu pasakyt. nes pries tai buvau su aliejine kauke, o plaunant dar dejau arbatmedzio ea ir paskuj sante kondicionieriu. Bet faktas, kad nebedraske plaunant sitas sampunas mano plaukuciu kaip Weledos rozmarinu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 06, 19:47)
mistika su mano rysiu, negaliu nieko parasyti i tema  blink.gif

o, pasirodo galiu, kai nereikia  doh.gif
Papildyta:
ne, vistik negaliu. issisiuncia tik visai trumpos zinutes  unsure.gif

nuo siol reaguosiu i viska tik sypsenelem  biggrin.gif  doh.gif

isbandziau Jusu muiliuka su ozkos pienu, tai liuks smile.gif
nesausina odos isvis, naudoju vietoj prausiklio.

O silkinis eis dovanu mamytei wub.gif
Atsakyti
Pastebejau toki dalyka,kad kai plaunu su naturaliu sampunu galva tai atsiranda pleiskanu blink.gif ,o kai su cheminiu tai ne rolleyes.gif Ka daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 06, 18:31)
Aš ir vėl su klausimu blush2.gif Ar yra natūralių nagų lakų ir kvepalų, jei taip, tai kur juos perkate ir kokie atiliepimai? 4u.gif

Kvepalų yra ČIA mirksiukas.gif

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 06, 18:59)
Pastebejau toki dalyka,kad kai plaunu su naturaliu sampunu galva tai atsiranda  pleiskanu blink.gif ,o kai su cheminiu tai ne rolleyes.gif  Ka daryt? unsure.gif

Reikia tiesiog ieškoti, nuo kurių neatsirastų pleiskanų smile.gif bet kai kurioms laaabai mažai yra tokių tinkančių...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 18:04)
Summer lašino, kiek pamenu smile.gif

Lašinau tiksliau ne į patį kremą, o į delną išspaudžiau lašiuką kremo, o ant jo - dar mažesnį lašiuką glicerino. Labai šauniai susitepė smile.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 01 06, 19:55)
Sitam forume kondicionieriu kondicionierium pripazintas Sante Briliant Care thumbup.gif
Tikrai superinis smile.gif tik reikia nepadaugint ir saknu nesiekti.

O man vis tik Laveros "Basis sensitiv" kondicionierius malonesnis už Sante, nors sudėtis ir 'sunkumas' labai panašūs. Lavera man kvepia skaniau ir, berods, kainuoja dar mažiau už Sante ax.gif Be to, Lavera dar tirštesnis, tai irgi kiek mažiau naudojasi. Bet, suma sumarum, produktai tikrai labai panašūs.

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 06, 19:59)
Pastebejau toki dalyka,kad kai plaunu su naturaliu sampunu galva tai atsiranda  pleiskanu blink.gif ,o kai su cheminiu tai ne rolleyes.gif  Ka daryt? unsure.gif

Keisti natūralų šampūną į kitą natūralų smile.gif Matyt jautri galvos oda reaguoja į tam tikras sudėtines dalis. MB kelis mano natūr. šampūnus bandė savo sausai galvos odai, nė vienas netiko, visi sukėlė daugybę pleiskanų. Dabar naudoja kažkokį cheminį, sumaišytą pačios kirpėjos, nuo kurio sumažėjo pleiskanų, tai jau bijau ką ir besiūlyti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 06 sausio 2010 - 19:10
Ar skystu ekstraktu gamyba labai sudetinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 06 sausio 2010 - 19:44
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 05, 21:31)
bigsmile.gif  užteks po vieną valgomąjį šaukštą per dieną?  blush2.gif

gali i stikline vandens isipilti ta sauksta hidrolato.. as esu gerus (ragavau is smalsumo) roziu hidrolata.. tai dariau taip kaip sakiau - i stikline vandens saukstas hidrolato.. na tai labai jautesi man skonis biggrin.gif neisivaizduoju jei gryna gert.. neskanu jauciu... atrodytu, kad kokius kvepalus geri biggrin.gif
levandu h. nesu ragavus, bet jei prie progos isigysiu, tai paragausiu.. Prancuzijoj daro is jo levandu limonada biggrin.gif

wink.gif+2010 01 06, 11:37-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 06, 11:37)
O tos, kurios iš karto perėjo prie natūralios kosmetikos, kaip atsirinkot kas tinka?Pirkote iš karto kremus, tonikus, dušo želes ir t.t.? 4u.gif

kazkaip man nuo pat pradziu neblogai sekesi prisitaikyt sau priemones.. aisku tada visai nedidelis natur. kosmetikos pasirinkimas buvo (pries kelis metus).. pirmosios mano priemones buvo Weleda ir Madara.. ir jom buvau labai patenkinta smile.gif
kremus tai rinkausi (nes man sunkiausia issirinkt veido krema) bandydama meginukus..

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 06, 15:31)
tik vat turiu klausimuka, kuom tepat kuna po duso?man lasjonas i pabaiga, tai galvoju ar verta pirkt, ar geriau aliejumi teptis?turiu simonsidiju, kokosu ax.gif

dazniausiai patingiu, tai niekuo nesitepu blush2.gif o kai netingiu, tai Lavera kokosini kuno losjona naudoju.. dar patiko Logonos sviestas, bei Madara kuno kremai..

wink.gif+2010 01 06, 18:11-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 06, 18:11)
O ar yra natūralių kremų, kurie suvienodintų veido spalvą?Ir ar tokie kremai tinkami bent truputį paslėpti strazdanėles? 4u.gif

na tai tik kremai su spalva.. man patiko Madaros kremai (turejau ir Menulio, ir Saules geles atspalvius)..
o strazdanu tikrai nepasleps kremai.. bet kam jas slept? biggrin.gif man tai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 sausio 2010 - 19:57