Ar Faith in Nature sampunai visiskai naturalus?
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 16:16)
Skanus tas avokadu aliejus, geriu be jokiu duonu, kol kas is bandytu tik agurkliu buvo nelabai (nakvisu dar negeriau, bet jau zinau kad siaip sau)
man agurkliu aliejus is gertu pats neskaniausias nakvisu kur kas geresnis. bet cia sunku pasakyt kaip kam
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 01 06, 15:04)
O kur šitą žurnalą galima nusipirkt?
ji esu macius Stepone, Holos ir sia savaite tikrai maciau mindaugo maximoj, tai gal ir kituose prekybos centruose yra
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 16:59)
O po poru atverimo ar pabaigoje jas uzveri?- t.y. nusiprausi pabaigoje saltu vandeniu? Siaip taskeliai ir pas mane yra, bet jei reguliariai darau molio kaukes (2 k/sav) ir kaskart prausimasi baigiu saltu vandeniu, tai jie labai mazi, sunkiai iziurimi
as cia tik suzinojau apie tuos poru atverimus ir uzverimus Bet man jau ir tas atverimas isvalymas ir uzverimas labai pagelbejo, molio kolkas nenaudoju, bijau kad visai nusauses oda
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 06, 17:14)
nakvisu kapsules as geriu seniai, o kur radai agurkliu aliejaus kapsules???
nakvisas geriau del moterisku organu.
nakvisas geriau del moterisku organu.
tai vat ir yra atskirai tik nakvisos kapsules, o wellwoman yra ir nakvisu ir agurkliu, be ten jau su vitaminais kitais. vienu zodziu, noriu kazka pamainyti, ta pati atsibodo gerti. O galvoju kad pakankamai vitaminu prigeriau
QUOTE(wilike @ 2010 01 06, 16:36)
as cia tik suzinojau apie tuos poru atverimus ir uzverimus Bet man jau ir tas atverimas isvalymas ir uzverimas labai pagelbejo, molio kolkas nenaudoju, bijau kad visai nusauses oda
Aš taip pat iš pradžių bijojau molio kaukių, bet Monica parekomendavo baltą molį maišyti su raudonu, kuris tinka ir odai su išsiplėtusiais kapiliarais. Šie moliai labai švelnūs. Į kaukę dar įpilu aliejaus, lašiuką glicerino, kartais truputi aloe sulčių. Viskas super išvalo ir nesausina, o jei truputį ir pasausina, tai kitą dieną papilinguoju, po abiejų procedūrų dar storai aliejinę kaukę užsitepu, kad pamaitintų
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 06, 17:31)
Tai gal tu per daug kritiskai i savo oda ziuri, gal ten viskas gerai, ir tie juodi taskiukai vos matyti? As irgi ilga laika galvojau, kad tas blogai ir anas, kol nuejau pas nauja kosmetologe, o ji isgyre oda, kad viskas labai gerai, tik keletas mazu trukumeliu
Nu cia jau ziemuzei reikia aciu sakyti, nes man irgi nosis papleiskanojo, galvoju i molio kauke daugiau glicerino reikes ivarvinti, ir i hidrolata
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 16:06)
Būtų įdomu sužinoti, kaip perėjote prie natūralios kosmetikos? Ar iš karto nebenaudojote nenatūralios ar palaipsniui?
Palaipsniui. Plaukams priemones iskart keiciau naturaliom, sena kosmetikos arsenala ismeciau, kai ka pardaviau. Ilga laika dekoratyvine naudojau chemine, dabar perejau prie naturalios.
O sakykit, ar Jūs lašinat glicerino į kremą, kad tarkim žiemą būtų labiau drėkinama oda?Ar čia iš vis nesąmonė gaunasi?
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 15:10)
Jeigu turi omeny si Sezamu aliejus, tai raso ekologiskas, salto spaudimo, turi buti nerafinuotas, irgi ji nusipirkau, tik karta bandziau - skanus, jauciasi lengvas sezamu kvapas
tai si alieju galima naudoti ir plaukams ir veidui
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 06, 17:54)
tai si alieju galima naudoti ir plaukams ir veidui
Manau drasiai, as asmeniskai pirkau ji su tikslu gerti, salotoms pagardinti ir plaukams, bet gal idesiu ir i koki misinuka ar krema, kai 500ml - viskam uzteks
+2010 01 06, 16:54-->
Summer lašino, kiek pamenu
QUOTE(Simse @ 2010 01 06, 16:54)
O sakykit, ar Jūs lašinat glicerino į kremą, kad tarkim žiemą būtų labiau drėkinama oda?Ar čia iš vis nesąmonė gaunasi?
Summer lašino, kiek pamenu
O ar yra natūralių kremų, kurie suvienodintų veido spalvą?Ir ar tokie kremai tinkami bent truputį paslėpti strazdanėles?
Sveikos!
Ar kuri bande pagaminti ekstrakta kokio augalo ar vaisiaus??
Daddygirl, labai noriu tavo muiliuku
Dar man ydomu ar galima si aliejuka naudoti odai, kosmetikai gaminti?? Arba plauku kaukems?
Ar kuri bande pagaminti ekstrakta kokio augalo ar vaisiaus??
Daddygirl, labai noriu tavo muiliuku
Dar man ydomu ar galima si aliejuka naudoti odai, kosmetikai gaminti?? Arba plauku kaukems?