Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 16:16)
Skanus tas avokadu aliejus, geriu be jokiu duonu, kol kas is bandytu tik agurkliu buvo nelabai (nakvisu dar negeriau, bet jau zinau kad siaip sau)  4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 01 06, 16:19)
Nakvišų esu sugėrusi butelaitį, tai į pabaigą per prievartą gerdavau, nes net nuryti sunku buvo - labai nepatiko skonis, duona gelbėdavo smile.gif

o as ruosiausiu gerti nakvisa ir agurkliu blink.gif Jau man taip reiktu susireguliuoti hormonu veikla (kapsules geriau tai efektas superinis) Na bet jeigu toks neskanus nezinau g.gif
Kazin skonis panasus i ricinos alieju, nes jeigu taip tai jo gerklej strigtu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 06 sausio 2010 - 15:36
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 06, 16:18)
beje, nesuprantu kaip jums patinka po duso aliejus teptis...kad ir kaip gerai susigertu, vis tiek riebals lieka, na ir mazu maziausiai rubus tepa....no?  blush2.gif

Man irgi taip pradzioj buvo, bet po to ilgiau paskaicius sia tema supratau, kad daugiau nereiskia geriau, ir dabar issitepu kazkur 3 kartus mazesniu kiekiu, aisku tepu dregna oda ir susigeria greitai, jei noriu pasilepinti, issitepu negailedama, bet tada vaikstau pusvalandi su chalatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 06, 16:11)
Kaip tik norėjau klausti, ar reikia nuskalauti ar ne, reikės pasibandyti ir ant savo galvos ax.gif
Kaip skonis? 4u.gif
-----------------------------------------

Mergaitės, koks aliejus (vartojant į vidų) padėtų kepenims? Apskritai, gal kas turite kokių patarimų ar patirties kaip tvarkytis su kepenų problemomis natūraliu būdu? 4u.gif Atsibodo žiūrėti kaip MB kemša verdin ir carsil doh.gif

nepamenu kaip isversti lietuviskai (maslo rostaropsi), butent sis aliejus valo kepenis ir tai akivaizdziai jauciasi, as savo MB pirkau, tai pasakojo kaip jaucia valymasi, neiskenciau ir pati puse kurso sugeriau smile.gif na, nepasakosiu cia, kaip jauciasi tas valymasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 06, 16:31)
o as ruosiausiu  gerti nakvisa ir agurkliu  blink.gif Jau man taip reiktu susireguliuoti hormonu veikla (kapsules geriau  tai fektas superinis)  Na  bet jeigu toks neskanus nezinau  g.gif 
Kazin skonis panasus i ricinos alieju, nes jeigu taip tai jo gerklej strigtu  doh.gif

Agurkliu nera kazkoks labai slykstus, - senokai geriau ir l.trumpai, nes mazai turejau, bet istrigo kaip neskaniausias is gertu, nes tikrai yra skanesniu - riesutu is vis niam niam, kiti: sezamu, linu semenu, ersketuogiu, avokadu, kanapiu, moliugu irgi tiko/patiko, jokiu nemaloniu pojuciu nekele ax.gif
Nemanau, kad skonis panasus i ricinos, bet nebus skanus mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal ką galėtumėte parekomenduoti veido odai, kuri normali (nors truputį linksta į sausumą)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 16:39)
Agurkliu nera kazkoks labai slykstus, - senokai geriau ir l.trumpai, nes mazai turejau, bet istrigo kaip neskaniausias is gertu, nes tikrai yra skanesniu - riesutu is vis niam niam, kiti: sezamu, linu semenu, ersketuogiu, avokadu, kanapiu, moliugu irgi tiko/patiko, jokiu nemaloniu pojuciu nekele  ax.gif
Nemanau, kad skonis panasus i ricinos, bet nebus skanus  mirksiukas.gif

O po kiek i diena geri? Kazi maitinanciai mamai turbut irgi gerai butu, bet to pat metu ir lelytei i koses det?
Atsakyti
o as ruosiausiu  gerti nakvisa ir agurkliu  blink.gif Jau man taip reiktu susireguliuoti hormonu veikla (kapsules geriau  tai efektas superinis)  Na  bet jeigu toks neskanus nezinau  g.gif 
Kazin skonis panasus i ricinos alieju, nes jeigu taip tai jo gerklej strigtu  doh.gif

Išgėriau dėl tų pačių priežasčių net 3 buteliukus, tiek nakvišų, tiek agurklių aliejų. Tai nakvišų man tos šiaip sau (nei skanus, nei neskanus), o štai agurklių man patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 01 06, 16:45)
O po kiek i diena geri? Kazi maitinanciai mamai turbut irgi gerai butu, bet to pat metu ir lelytei i koses det?

Geriu 1 nepilna valg.sauksta per diena, man geriausia ryte tusciu skrandziu, geriau ir maitindama, tik mano jau ne kudikis buvo, tai viskas O.k., jei taviskis dar mazas, pradek nuo saukstelio ir ziurek, pakenkti neturetu, o jam gali naudoti kita alieju nei pati geri ir aisku maza kieki, man i koses skaniausia kokosu aliejus, o kuris labiausiai tinka kudikiams nelabai zinau, nes tuo metu dar nesidomejau, gal yra geriau zinanciu ir parasys?
Atsakyti
as vel su klausimu...naudoju molio kakes 2 k i savaite, pravalo oda gerai, naudoju zalia.bet nosis vistiek nuseta juodais taskeliais, nors paspaudus nieko neisbega.ar cia jau tokia mano oda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 06, 16:56)
as vel su klausimu...naudoju molio kakes 2 k i savaite, pravalo oda gerai, naudoju zalia.bet nosis vistiek nuseta juodais taskeliais, nors paspaudus nieko neisbega.ar cia jau tokia mano oda? ax.gif

O po poru atverimo ar pabaigoje jas uzveri?- t.y. nusiprausi pabaigoje saltu vandeniu? Siaip taskeliai ir pas mane yra, bet jei reguliariai darau molio kaukes (2 k/sav) ir kaskart prausimasi baigiu saltu vandeniu, tai jie labai mazi, sunkiai iziurimi ax.gif
Atsakyti
o as ruosiausiu  gerti nakvisa ir agurkliu  blink.gif Jau man taip reiktu susireguliuoti hormonu veikla (kapsules geriau  tai efektas superinis)  Na  bet jeigu toks neskanus nezinau  g.gif 

nakvisu kapsules as geriu seniai, o kur radai agurkliu aliejaus kapsules???
nakvisas geriau del moterisku organu.
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 16:59)
O po poru atverimo ar pabaigoje jas uzveri?- t.y. nusiprausi pabaigoje saltu vandeniu? Siaip taskeliai ir pas mane yra, bet jei reguliariai darau molio kaukes (2 k/sav) ir kaskart prausimasi baigiu saltu vandeniu, tai jie labai mazi, sunkiai iziurimi  ax.gif

darau lygiai taip pat mirksiukas.gif
Papildyta:
dar priedo nosis pleiskanot pradejo doh.gif
Atsakyti