Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 01 06, 15:45)
O ar SP aliejus ir leliam i pirmasias koses galima det ar yra geresniu  bigsmile.gif

Maistui jie puikus, leliui irgi, tik aisku rinkis ekologiskus (SP kitu gal ir neturi, as is ten tik ekologiskus perku)

Beje, informacija kas perka kokosu alieju Lt, galiu palyginti SP prekiaujama SP su Biona (prekiauja Eko sala Europoje ir kt.) Sangos Biona, tiesa dabar pastarasis su kita etikete, bet vis tiek Biona, tai - SP man zymiai labiau patiko - l.kvapnus (kaip KN) ir skanus, o Biona beveik bekvapis ir spalva zymiai baltesne, zodziu vienareiksmiskai rekomenduociau SP, is ju as jau 2 litra pradejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 06, 15:46)
kablys tai jau geras jauciu bus  biggrin.gif

RKATYTE kokiu tikslu gersi alieju? blush2.gif
musu ,,kaime,, ner tokio gerio  doh.gif tik is neto uzsisakyt arba i sostine dumt  ax.gif

Aliejus as pastoviai geriu - vietoj maisto papildu, dabar pradejau avokadu (cituoju is KN tinklapio: Gryno avokadų aliejus pagrindinės veikliosios medžiagos yra riebiosios rūgštys - linolo (omega 6) rūgštis, oleino, palmitino rūgštys, visa puokštė vitaminų - A, B1, B2 ir D ir E.), pries tai geriau kanapiu (omega 3 ir 6 rugstys) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 01 06, 14:39)
O leliukui dar tik 6 men., tai idomu geriau muiliukas ar sampunas/gelis, ka manot?

šampūnas/gelis patogiau ax.gif Naudojau weledos, dabar druide, bet weledos labiau patiko

Kas klausė apie bella piere, tai yra CUP'e
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 06, 15:50)
Sakykit SP sezamu aliejus rafinuotas ar ne?

Jeigu turi omeny si Sezamu aliejus, tai raso ekologiskas, salto spaudimo, turi buti nerafinuotas, irgi ji nusipirkau, tik karta bandziau - skanus, jauciasi lengvas sezamu kvapas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 14:07)
Alijosiaus nuo plauku nereikia nuskalauti, jis isdziusta ir nieko nesimato, gal tik pries sukavima kazkiek ties saknim buna pakietejes plaukas, bet issisukuoja ir sakyciau puriau plaukas atrodo, zodziu man patiko  4u.gif

Kaip tik norėjau klausti, ar reikia nuskalauti ar ne, reikės pasibandyti ir ant savo galvos ax.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 15:06)
Aliejus as pastoviai geriu - vietoj maisto papildu, dabar pradejau avokadu

Kaip skonis? 4u.gif
-----------------------------------------

Mergaitės, koks aliejus (vartojant į vidų) padėtų kepenims? Apskritai, gal kas turite kokių patarimų ar patirties kaip tvarkytis su kepenų problemomis natūraliu būdu? 4u.gif Atsibodo žiūrėti kaip MB kemša verdin ir carsil doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 06, 15:00)
man jau  blink.gif
noreciau dar paklaus  ax.gif o kaip zinot kiek reik tu lasiuku EA?

2-5 lasiukus i 10 ml bazinio aliejaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 06, 16:11)
Kaip tik norėjau klausti, ar reikia nuskalauti ar ne, reikės pasibandyti ir ant savo galvos ax.gif
Kaip skonis? 4u.gif
-----------------------------------------

[

As irgi pradzioje bijojau - kaip cia nenuskalauti, i ka plaukai bus panasus, todel issitepiau vakare, o galva plaunu rytais, bet jau vakare pamaciau, kad isdziuvo jis ir nieko neliko, net papurino plaukus ax.gif

Skanus tas avokadu aliejus, geriu be jokiu duonu, kol kas is bandytu tik agurkliu buvo nelabai (nakvisu dar negeriau, bet jau zinau kad siaip sau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 06, 15:00)
man jau  blink.gif
noreciau dar paklaus  ax.gif o kaip zinot kiek reik tu lasiuku EA?

Kvapų Namų puslapyje dešinėje pusėje yra daug nuorodų į straipsniukus, tarp jų yra ir apie EA naudojimą, pasiskaityk, gal bus aiškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
beje, nesuprantu kaip jums patinka po duso aliejus teptis...kad ir kaip gerai susigertu, vis tiek riebals lieka, na ir mazu maziausiai rubus tepa....no? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 06, 15:16)
Skanus tas avokadu aliejus, geriu be jokiu duonu, kol kas is bandytu tik agurkliu buvo nelabai (nakvisu dar negeriau, bet jau zinau kad siaip sau)  4u.gif

Nakvišų esu sugėrusi butelaitį, tai į pabaigą per prievartą gerdavau, nes net nuryti sunku buvo - labai nepatiko skonis, duona gelbėdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 06, 15:18)
beje, nesuprantu kaip jums patinka po duso aliejus teptis...kad ir kaip gerai susigertu, vis tiek riebals lieka, na ir mazu maziausiai rubus tepa....no?  blush2.gif

Gal per daug tepi? Aišku ir ne visi vienodai susigeria... Aš išsitepusi aliejumi kūną drabužius jau už kokių 10-15 min rengiuosi, nes truputį reikia laiko, kad susigertu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 06, 14:59)
katuti o tu irgi kokosus naudoji?kokius?

dar rudenį siuntėmės iš UK 4u.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 06, 15:18)
beje, nesuprantu kaip jums patinka po duso aliejus teptis...kad ir kaip gerai susigertu, vis tiek riebals lieka, na ir mazu maziausiai rubus tepa....no?  blush2.gif

ir aš taip galvojau, kol kokosų nepabandžiau tongue.gif Puikiai susigeria ir dar nebuvo, kad rūbus reiktų skalbti, patalynę mirksiukas.gif Aišku, ir tepti reikia su protu (kad nevarvėtų), ant drėgno kūno smile.gif
Atsakyti