Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(grange @ 2010 03 28, 11:25)
susiradau per c yra tas failiukas, kur minimas, bet jo neleidžia ištrint, rašo kad other programs are using.

Na bent į karantiną uždarykite tą virusą, kai į aplanką System32 įsikuria trojanas, tai nekas, galima parsisiųst atskirą programėlę, Trojan Remover vadinasi. Laikui bėgant vistiek teks perinstaliuoti windowsus.

QUOTE(Niamniakula @ 2010 03 28, 14:06)
Laba diena.. smile.gif  perleidau antivirusine, nieko nera, bet C disko atmintis mazeja ant akiu.. per pusvalandi pranyko 300Mb vietos..

Pas jus tikrai įsikūrė virusas ir turitę per silpną antivirusinę, nes neaptinka viruso, tad būtinai pasikeiskit į geresnę, pati naudoju Avira, dar nebloga yra Avast.
Atsakyti
QUOTE(delaine @ 2010 03 28, 17:20)

Pas jus tikrai įsikūrė virusas ir turitę per silpną antivirusinę, nes neaptinka viruso, tad būtinai pasikeiskit į geresnę, pati naudoju Avira, dar nebloga yra Avast.

Pas man Avast ir yra.. Nebezinau , ka daryt.. doh.gif
Atsakyti
tai kaip man panaikint tą failą, ar jau čia reikia rimtesnės apžiūros kompui..  doh.gif

Instrukcijos, kaip išvalyti šitą trojaną. Nieko geresnio neradau. Sėkmės! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 03 25, 19:22)
man atejo is zebros ispejimas, kad is mano kompo eina daug spamu  doh.gif  g.gif

Dar su sita http://www.snapfiles...quaredfree.html
praskanoju, randa 2-3 suksles.Uzdarau i karantina. O Zebra manes vistek blakoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niamniakula @ 2010 03 28, 15:33)
Pas man Avast ir yra.. Nebezinau , ka daryt.. doh.gif

Pabandyk kitą atsisiųst, kad ir Avirą.

Dar pas ką sulėtėjo kompas, susikaupė visokių šiukšlių, gerenės programos nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delaine: 28 kovo 2010 - 16:56
QUOTE(delaine @ 2010 03 28, 18:53)
Pabandyk kitą atsisiųst, kad ir Avirą.

Dar pas ką sulėtėjo kompas, susikaupė visokių šiukšlių, gerenės programos nėra.

O jos dviese nesusipyks, jei as db paimsiu ir Avira isinstalinsiu?
Labai aciu uz patarimus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niamniakula @ 2010 03 28, 17:59)
O jos dviese nesusipyks, jei as db paimsiu ir Avira isinstalinsiu?
Labai aciu uz patarimus.  smile.gif

Greičiausiai susipyks (galit išbandyti ir vėliau papasakoti ar labai pykstasi bigsmile.gif )
Instaliacijos metu galima atsisakyti Aviros aktyvios apsaugos, nuimant varnelę nuo "Antivir Guard", bet čia jaučiu bus per sudėtinga jums.
Jei reikia programos kompo išvalymui naudokit a-squared free, ji tikrai "nepiktybiška". biggrin.gif
http://www.snapfiles...quaredfree.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo firefox: 28 kovo 2010 - 17:16
QUOTE(firefox @ 2010 03 28, 19:15)
Greičiausiai susipyks (galit išbandyti ir vėliau papasakoti ar labai pykstasi bigsmile.gif  )
Instaliacijos metu galima atsisakyti Aviros aktyvios apsaugos, nuimant varnelę nuo "Antivir Guard", bet čia jaučiu bus per sudėtinga jums.
Jei reikia programos kompo išvalymui naudokit a-squared free, ji tikrai "nepiktybiška". biggrin.gif
http://www.snapfiles...quaredfree.html

Aciu smile.gif
Atsakyti
prireikė ir man pagalbos, jau nuo vakar antivirusinė nerimsta, kai tik atsidarau google ir įvedu ką nors į paiešką, suranda, kai noriu atidaryt tą psl, meta vis įspėjimą, kad virusas. va tokią lentelę kur tam raudonam.

susiradau per c yra tas failiukas, kur minimas, bet jo neleidžia ištrint, rašo kad other programs are using. dabar skenuoju visą sistemą.
ir dar viena bėda, vakar vakare čia viskas atsirado, bet mozila veikė, galėjau atsidaryt, o dabar niekaip neleidžia, tik per tą bajurybę IE, ir tai kol atsidariau...

tai kaip man panaikint tą failą, ar jau čia reikia rimtesnės apžiūros kompui..  doh.gif

Labas rytas,

Pirmiausia, jums reikia pašalinti šį failą iš autamatinio paleidimo sąrašo.
Start -> Run ir įveskit msconfig
Viršui pasirinkit Startup
Pažiūrėkit, ar sąraše yra toks įrašas: rundll32.exe C:\Windows\system32\sshnas21.dll,AllocConsoleA
Jei yra - nuimkit nuo jo varnelę, paspauskit OK ir perkraukit kompiuterį. Jam pasikrovus, ištrinkit tą sshnas21.dll failą.

Jei nepadėjo, pasinaudokit šia programėle.

Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(Niamniakula @ 2010 03 28, 14:06)
Laba diena.. smile.gif  Gal kas nors zinos atsakyma i mano klausima.. Atrodo, perleidau antivirusine, nieko nera, bet C disko atmintis mazeja ant akiu.. Jau rase, kad disk is full, tai pagalvojau, na gal daug visko prisikaupe, ir pratryniau C diska, perkeliau filmus kitur, padariau apie 1Gb vietos.. Bet per pusvalandi pranyko 300Mb vietos.. Gal kas zinot , kas gali vykti mano C diske, kad ten vis mazeja vietos??

Idomumo dėlei, galit pažiūrėti, kas pas jus užima daugiausia vietos. Yra tokia šauni programėlė, kuri grafiškai pavaizduooja kas ir kiek vietos užima diske. Svarbiausia - kad nereikia nieko instaliuoti. smile.gif
user posted image

Parsisiųsti Scanner programėlę galite iš čia

Pagal rezultatus matysis ar virusas ar šiaip šiukšlių pilna. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dryx: 29 kovo 2010 - 09:06
Sveiki, jau kelios dienos nebegaliu prisijungti nei prie Fotki, nei prie SEB banko, išmeta lentelę This Connection is Untrusted, jaučiu, kad yra kažkas jau prispaudyta, gal galim atgamint, kad vėl rodytu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dryx @ 2010 03 29, 11:05)
Idomumo dėlei, galit pažiūrėti, kas pas jus užima daugiausia vietos. Yra tokia šauni programėlė, kuri grafiškai pavaizduooja kas ir kiek vietos užima diske. Svarbiausia - kad nereikia nieko instaliuoti. smile.gif

Parsisiųsti Scanner programėlę galite
Pagal rezultatus matysis ar virusas ar šiaip šiukšlių pilna. wink.gif

LAbai aciu uz sia programele.. Tai va dabar antras klausimas.. Siuksliu lyg jokiu tokiu ner C diske, viskas normalu.. Bet ar taip gali buti , kad Windowsai uzima 33 GB?
Va tiek.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niamniakula: 29 kovo 2010 - 11:00
QUOTE(Silvaja @ 2010 03 29, 10:35)
Sveiki, jau kelios dienos nebegaliu prisijungti nei prie Fotki, nei prie SEB banko, išmeta lentelę This Connection is Untrusted, jaučiu, kad yra kažkas jau prispaudyta, gal galim atgamint, kad vėl rodytu g.gif  4u.gif

Spėju, kad naudojate Mozilla Firefox naršyklę. Čia yra paaiškinimai kodėl taip atsitinka ir ką daryti: http://support.mozil...on is untrusted
Paprasčiausias būdas - pridėti išimtį (Add Exception...).

Tai va dabar antras klausimas.. Siuksliu lyg jokiu tokiu ner C diske, viskas normalu.. Bet ar taip gali buti , kad Windowsai uzima 33 GB?

Na tai paspauskit ant Windows kategorijos ir pažiūrėkit kas ten tiek užima (turėtų aiškiai matytis, kad kažkuri direktorija ar failas yra labai didelis).
Atsakyti