Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(Maserati @ 2010 03 23, 19:56)
Gal kas atsakytu 4u.gif  Problema tokia,kad apliejau laptopa (HP) vandeniu (ta dali klaviaturos kur F8 ir salia tu mygtuku. Ne visa klaviatura), tada greit apverciau,bandziau isvalyti kiek imanoma (beje,cia jau 3 toks apipylimas blush2.gif ),padziovinau fenu,po to viskas kaip ir gerai buvo kokias 10 min. ,tada eme mirgeti ekranas ir issijunge jis,bet po kokiu 5 sekundziu vel isijunge pats,ir taip vis isijungia-issijungia,tada uzdariau as ji ir palikau taip. Dabar neisijungia, bet apacioje blyksi 3 lemputes. Gal kam buvo panasiai,ar dar imanoma ji isgelbeti?Ryt vesiu pas meistrus doh.gif

Patarimas ateičiai - apliejus laptopą vandeniu jį būtina tuoj pat išjungti, atjungti maitinimo laidą, ištraukti batareiką ir palikti džiūti 2-3 paras. Priešingu atveju galimas užtrumpinimas ir kai kurių dalių gedimas.

Šiuo atveju indikatorių blyksėjimas reiškia, kad kažkas negerai su maitinimu, gali būti:
Nekrauna baterijos arba ji blogai įdėta;
Blogai įkištas maitinimo laidas;
Sugedo maitinimo grandinė.
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 03 23, 21:15)
paspaudi ant dainos desini klavisa ir properties. Cia pasirenki programa, su kuria bus atidaromi tokio tipo failai (pvz mp3).
ačiū thumbup.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(dryx @ 2010 03 24, 09:37)
Patarimas ateičiai - apliejus laptopą vandeniu jį būtina tuoj pat išjungti, atjungti maitinimo laidą, ištraukti batareiką ir palikti džiūti 2-3 paras. Priešingu atveju galimas užtrumpinimas ir kai kurių dalių gedimas.

Šiuo atveju indikatorių blyksėjimas reiškia, kad kažkas negerai su maitinimu, gali būti:
Nekrauna baterijos arba ji blogai įdėta;
Blogai įkištas maitinimo laidas;
Sugedo maitinimo grandinė.

Tai va,dabar tokie reikalai,kad kompiuteris veikia,viskas lyg ir gerai,bet garso mygtukas (touch pavirsiumi) neveikia,ant tos vietos irgi kliuvo vandens,gal del to.. g.gif
Atsakyti
Sveiki protingi žmonės hi.gif
Kompiuteriuose aš nieko neraukiu, o reikia atsisiųst antivirusinės Avast atnaujinimo kodą ar kažką panašaus (kas naudoja žino). Krizė spaudžia, ir 50lt. kompiuterių berniukui nesinori mokėt verysad.gif , būkit geri, gal kas gali paaiškint, kaip tai padaryt, bet tik smulkiai, kaip jau minėjau, šioj srity - visiškai blondinė doh.gif galima į až. Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera-mama: 24 kovo 2010 - 15:31
parašykite tikslią versiją Avast antivirusinės (nors ji nėra gera), tada gal bus galima pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 03 22, 20:11)

jūsu atveju negali būti šliušktelta ant klaviatūros skysčio? bes tokiu atveju man yra buve panašių atveju... bet čia tik ant greitų šoves atvejas nes retai kada galvon iš daugeliu atveju ateina lengviausias sprendimo būdas
ir gal lemiamas klausimas ar kompas garantinis... na šitos eilutės pratesima susiprasite
gal dar bus idomesniu nuomonių nei mano wink.gif

Jokio skysčio nėra buvę patekę ...
Kompui 3,5 metų .

QUOTE(maiklas @ 2010 03 22, 20:21)
[color=red]

Taigi Rasema - jums reikia atsiminti ir įvesti teisingus duomenis ir problemos nebebus smile.gif
slaptažodį irgi žinau , ten foto tik parodžiau , kad galiu naudoti tik prijungiamą pelę , taigi negaliu suvesti slaptažodžio doh.gif

QUOTE(dryx @ 2010 03 23, 11:24)
Taip ir neparašėt kompiuterio modelio. Iš nuotraukų nepavyko įžiūrėti, bet atrodo, kad viršutiniam kairiam kampe, virš klaviatūros, parašyta.

Šiek tiek pagooglinau, tai nieko lengvai padaromo nepavyko rasti.
Keletas sprendimo būdų prioriteto tvarka:
- Prijungti išorinę klaviatūrą, jei ji veikia, parsisiųsti klaviatūros tvarkykles iš LENOVO puslapio ir jas įsirašyti;
- Padaryti Windows repair;
- Atnaujinti BIOS'ą;
- Fiziškai atjungti klaviatūrą ir vėl ją prijungti;
- Pasidaryti failų kopijas ir švariai perrašyti Windows'us.

3000 C200 jeigu šito klausėt
Visa kita ne mano nosei , teks ieškoti rimtos pagalbos g.gif
Ačiū dievui , kad failų kopijom pasirūpinu iš anksto bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galesit padeti ir man. Jei noriu atsisiusti ar isirasyti koki faila,mano kompas rodo,kad windows negali atidaryti failo,jei bandau su kokia programa,tai-''cannot render the file'' verysad.gif o as visiskai nieko nenutuokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teruke @ 2010 03 25, 11:18)
Sveiki, gal galesit padeti ir man. Jei noriu atsisiusti ar isirasyti koki faila,mano kompas rodo,kad windows negali atidaryti failo,jei bandau su kokia programa,tai-''cannot render the file'' verysad.gif  o as visiskai nieko nenutuokiu blush2.gif

tai visų pirma parašykite kokį failą norite atsidaryti (failo galūne svarbi, pvz: jpg, mp3, mkv ir t.t.) - va tada galėsim patarti su kuria programa jį reikia atidaryti smile.gif
Atsakyti
Nelabai as suprantu,bet niekas neatsidaro ka gaunu el.pastu:pps,psd.. blink.gif
Vat vel pabandziau atsisiusti pps ,tai atsiusiunte,bet neatsidaro,rodo,kad windows instaliuoja,bet niekas neatsidaro doh.gif anksciau taip nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teruke: 25 kovo 2010 - 11:42
QUOTE(valkata @ 2010 03 20, 21:16)

QUOTE(firefox @ 2010 03 22, 21:07)

QUOTE(dryx @ 2010 03 23, 10:52)

sirdingai dekoju uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti, ar reikia pirkti naujus Ofisus įmonei, jei sugedo kompas. Perkam naują kompą, perkam naujus Windowsus, o Ofisą gal galim senajį perkelti į naują kompą. Mes visai nenorim naujų pirkti. Ar yra kur apibrėžtas toks dalykas, kad ofisas jei buvo įdiegtas vienam kompe jo iškelti į kitą negalima.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2010 03 25, 12:03)
Gal galit pasakyti, ar reikia pirkti naujus Ofisus įmonei, jei sugedo  kompas. Perkam naują kompą, perkam naujus Windowsus, o Ofisą gal galim senajį perkelti į naują kompą. Mes visai nenorim naujų pirkti. Ar yra kur apibrėžtas toks dalykas, kad ofisas jei buvo įdiegtas vienam kompe jo iškelti į kitą negalima.
Ačiū

Oho koks neįprastas klausimas wink.gif Paprastai visi čia klausia kaip pasivogti vieną ar kitą programą, o ne susirūpinę ar legalu Ofisą į kitą kompą perkelt smile.gif

O kodėl jums nepaskambinus į Microsoft support'ą, jie tikrai pasakys kas ir kaip. Mano manymu tai neturėtų būti priežasčių kodėl negalėtumėte instaliuoti Ofiso į kitą kompą.
Atsakyti