Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

Iškrito kažkokia lentele, kaip paspaudziau ant to paveikslelio instaliavo kažka, bet sustabdziau. Kas čia per bėda? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2010 07 14, 19:22)
Iškrito kažkokia lentele, kaip paspaudziau ant to paveikslelio instaliavo kažka, bet sustabdziau. Kas čia per bėda?  g.gif
user posted image

Eikite kažkur, paspauskite aną mygtuką, tada atsiradusiame lange pažymėkite kažkokią varnelę ir jūsų bėda bus išspręsta!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 14 liepos 2010 - 18:55
taikliai biggrin.gif koks klausimas, toks ir atsakymas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 07 14, 19:55)
Eikite kažkur, paspauskite aną mygtuką, tada atsiradusiame lange pažymėkite kažkokią varnelę ir jūsų bėda bus išspręsta!

Nieko neišku unsure.gif

QUOTE(l'eau @ 2010 07 14, 20:22)
taikliai biggrin.gif koks klausimas, toks ir atsakymas rolleyes.gif

Nu mano klausimas aiškus, klausiau kas cia per lentele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2010 07 14, 22:51)
Nu mano klausimas aiškus, klausiau kas cia per lentele  g.gif

tikrai neiškus lotuliukas.gif

kaip rusai sako: техника в руках варвара - это кусок железа. lotuliukas.gif biggrin.gif

Instaliavotės kenkėjišką programą, kurią jums pašalino, bet nepilnai. Paspauskite ant to "balionėlio" (kur parodėte) ir pabaikite šalinti tą kenkėjišką programą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 15 liepos 2010 - 08:26
QUOTE(vvv2 @ 2010 07 14, 15:59)
- ar tikrai jis ten integruotas, nes buvo pardavinėjama ir be bluethooth..

4u.gif

Priekyje yra tumbleriukas ir užsidega LEDas su ženkliuku, tiek ir žinau
Atsakyti
Sveiki, turiu problema, laptopas vis persikrauna. Atsiranda melynas ekranas ir restartuojasi... Bandyta kompiuteri perinstaliuot n kartu - tas pats. Gal kas gali padet, o gal jau nebepataisoma? verysad.gif unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
Tomka,jei neklystu atėjo laikas perrašyti window'sus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 18 liepos 2010 - 22:08
QUOTE(tomka @ 2010 07 18, 22:22)
Sveiki, turiu problema, laptopas vis persikrauna. Atsiranda melynas ekranas ir restartuojasi... Bandyta kompiuteri perinstaliuot n kartu - tas pats. Gal kas gali padet, o gal jau nebepataisoma?  verysad.gif  unsure.gif  schmoll.gif

Gali buti technines irangos problema - genda motinine plokste, perkaista procesorius ir kt. Reik nest pas meistrus.
Atsakyti
Sveiki, iškolo problema ant ekrano atsirado vertikaliai slankiojantis brūkšnys ir vienoj pusėje ekrano užrasas "Smartlmage on" kitoje "Smartlmage off" kaip man šita brūkšnį panaikinti?
Atsakyti
Labas, Helpp, pasigavau kazkoki nelemta virusa ''antivirus system pro'', (is serijos, kur siulo pirkti ju antivirusine programa) gal kam yra teke susidurti su juo? verysad.gif Aisku as jiems neleidau skenuot mano kompo, bet vistiek tas virusas sulindo kazkur labai giliai. Net Spyware Doctor nebegali jo sugaudyt. Gal kas turit patarimu kaip panaikinti ta bjaurybe is kompo. Internetas nebeveikia. Is anksto dekoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(URA @ 2010 07 19, 11:34)
Labas, Helpp, pasigavau kazkoki nelemta virusa ''antivirus system pro'', (is serijos, kur siulo pirkti ju antivirusine programa) gal kam yra teke susidurti su juo?  verysad.gif  Aisku as jiems neleidau skenuot mano kompo, bet vistiek tas virusas sulindo kazkur labai giliai. Net Spyware Doctor nebegali jo sugaudyt. Gal kas turit patarimu kaip panaikinti ta bjaurybe is kompo. Internetas nebeveikia. Is anksto dekoju.  4u.gif

http://remove-malwar...e-anti-spyware/ arba http://www.411-spywa...irus-system-pro
Atsakyti