Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(MissMarena @ 2010 07 03, 12:07)
Sveiki  smile.gif  isitaisiau tokia problemele  verysad.gif
Turiu pc isirasius Kaspersky antivirusine programele, taciau man ji ne itin patinka.. todel nusprendziau isbandyti nemokama Dr.Web antivirusine programa. Taciau gavosi taip kad sios dvi programos susipjove, ir Dr. Web niekaip nepavyksta istrinti. Per add/remove neveikia niekas...  blush2.gif  Padekit  4u.gif

Atsisiuskit YOUR UNINSTALLER. Šita turėtu padėt. Yra ir kitu būdų tik reikia patirties. Jei tai nepadės spresim kitaip.
P.S. Prieš trinant reikia išjungti programa. Ir geriau tai daryti per safe mode.
Dar variantas gražinti OS iki tos dienos kada dar nebuvo nieko pritverta ir po to pilna disko valyma, kad netyčia kas nors vėl neatstatytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balutoks: 06 liepos 2010 - 05:36
kai įjungus pasikrauna kompiuteris, išmeta lentelę, kad negali paleisti ar rasti DLL grafikos. ką daryt? ar čia nieko baisaus. ir dar internete negaliu pažiūrėt kai būna lentelės su išlendančiais stulpeliais (na kai paspaudi ant varnelės ir pasirodo sąrašas). man tą sąrašą rodo tuščią.
Atsakyti
Susidūriau su problema. Kompiuteris savaime išsijungė ir padarė restartą, tada labai ilgai krovėsi ties ženklu windows ir po to įsijungus nebeveikė pelė. Pabandau restartuoti- nepadeda, tas pats. Kai jį išjungiu, tada ištraukiu laidą iš elektros lizdo ir vėl įjungiu per naujo- viskas veikia. Taip buvo pasikartoję prieš porą savaičių atgal. Kas čia galėtų būti? Windows buvo perrašyti prieš 2 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 07 07, 08:00)
Susidūriau su problema. Kompiuteris savaime išsijungė ir padarė restartą, tada labai ilgai krovėsi ties ženklu windows ir po to įsijungus nebeveikė pelė. Pabandau restartuoti- nepadeda, tas pats. Kai jį išjungiu, tada ištraukiu laidą iš elektros lizdo ir vėl įjungiu per naujo- viskas veikia. Taip buvo pasikartoję prieš porą savaičių atgal. Kas čia galėtų būti? Windows buvo perrašyti prieš 2 mėnesius.

pele greiciausia cia nieko deta. Kaip issijunge? Buvo melynas fonas su pranesimais? Be perspejimo? Jei be perspejimo greiciausia perkaitimas, ar maitblokis. Jei su fonu tai siulytciau pradziai perskanuot RAM. Zinoma galimi ir kiti variantai. Vertetu dar ir HDD perskenuot.
RAM ir HDD puikiai skenuoja microsofto instrumentai esantys paciuose windowsuose.
Atsakyti
QUOTE(balutoks @ 2010 07 07, 10:08)
pele greiciausia cia nieko deta. Kaip issijunge? Buvo melynas fonas su pranesimais? Be perspejimo? Jei be perspejimo greiciausia perkaitimas, ar maitblokis. Jei su fonu tai siulytciau pradziai perskanuot RAM. Zinoma galimi ir kiti variantai. Vertetu dar ir HDD perskenuot.
RAM ir HDD puikiai skenuoja microsofto instrumentai esantys paciuose windowsuose.

Nebuvo jokio mėlyno fono.
Atsakyti
pas mane nelabai kompiuterio problema, bet vistiek..

dėl ko gali nutrūkti įrašinėjimas? įrašinėjau tris filmus į DVD kompaktą su Nero programa ir kai jau įrašė 100proc. man išmetė error'ą, kad, deja, sėkmingai įrašyti nepavyko. maniau, kaltas kompaktas, bet pakartojau su kitu, vėl lygiai tas pats doh.gif per VLC man tuos filmus puikiai paleidžia be jokių klaidų, o į DVD sėkmingai neįrašo, tad per grotuvą rašo No Disc g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 21, 14:12)
Sveiki, pas mane keista problema - kompas kliksi  doh.gif  Tas kliksėjimas toks, kaip, pavyzdžiui, paspaudi ant folderio, ir jis atsidaro. Kliksi ne nuolat, va dabar ramu, bet būna, kad groja muzika,klik klik ir vėl nieko.. Po kiek laiko vėl - klik klik klik.. Galvojau, gal koks virusas - skanavau ne kartą - nieko. Su buvimu internete irgi nesusiję, nes klikteli netgi būdamas "log in" režime. Bet tas garsas jau man paranoją įvarė, sėdi ir lauki, kada KLIK KLIK pasigirs.. Gal turite minčių, kas tai galėtų būti?  g.gif

Jei seniau nekliksejo o kliksi tik dabar - kietasis diskas turbut mirsta.
Jei isties taip tada reiktu pasidaryt duomenu atsargine kopija, nusipirkt kita kieta diska, juos pakeist ir perinstaliuot kompa.
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2010 07 10, 10:20)
pas mane nelabai kompiuterio problema, bet vistiek..

dėl ko gali nutrūkti įrašinėjimas? įrašinėjau tris filmus į DVD kompaktą su Nero programa ir kai jau įrašė 100proc. man išmetė error'ą, kad, deja, sėkmingai įrašyti nepavyko. maniau, kaltas kompaktas, bet pakartojau su kitu, vėl lygiai tas pats  doh.gif per VLC man tuos filmus puikiai paleidžia be jokių klaidų, o į DVD sėkmingai neįrašo, tad per grotuvą rašo No Disc  g.gif

Pabandykit rasyt i kitos firmos DVD.

Taip pat patikrinkit kokius disko formatus palaiko grotuvas, o kokius rasiklis, ir i koki jus irasinejate
DVD-R
DVD+R
DVD+R DL
DVD-R DL
ir tt.

Tada irasinekit i toki, koki palaiko dvd grotuvas. Dauguma turi suprast DVD-R. Naujesni supranta ir DVD+R.

Taip pat patikrinkit keliagubu greiciu irasinejate su rasikliu (pvz.: 2.5x, 4x), ir koki irasymo greiti palaiko DVD diskas i kuri irasinejate (pvz.: 1-8x).

jei greiciai ir formatai sutampa tada pabandykit irasinet letesniu greiciu.

Atsakyti
QUOTE(e_vaida @ 2010 07 10, 14:13)
Pabandykit rasyt i kitos firmos DVD...

įrašinėju ne pirmą kartą, žinau, kokį formatą nuskaito grotuvas, ir tas kitas diskas buvo kitos firmos ir greičiai sutapo, na žodžiu bėda ne tame, matyt.

bėda turbūt pačiam faile, nes įrašiau vieną iš tų trijų filmų į flesh'ą ir jo nenuskaitė, nors formatą visiškai atitinka verysad.gif gaila dėl to, kad neberandu daugiau siųstis tokio formato biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal zinote is kur gauti programa NOKIA tel. laidui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2010 07 10, 17:03)
įrašinėju ne pirmą kartą, žinau, kokį formatą nuskaito grotuvas, ir tas kitas diskas buvo kitos firmos ir greičiai sutapo, na žodžiu bėda ne tame, matyt.

bėda turbūt pačiam faile, nes įrašiau vieną iš tų trijų filmų į flesh'ą ir jo nenuskaitė, nors formatą visiškai atitinka  verysad.gif gaila dėl to, kad neberandu daugiau siųstis tokio formato  biggrin.gif

Tuomet ziurint kokius formatus (ne disku, o siuo atveju, duomenu) nuskaito DVD grotuvas. Senesni gali skaityt tik DVD ir VCD, tad norint koki *.avi, *.divX ar pan. perraryst DVD formatu reikia ji perkoduot i DVD ir rasyt ne kaip duomenu faila, o kaip DVD diska (tai buna atskira opcija irasymo programose).

Kai kurie DVD grotuvai gali rodyt ir DivX, bei XVid formatu failus, bet tada viskas dar priklauso nuo to koks codec'as buvo naudotas DivX ar XVid failo padarymui. Juo naujesnis - tuo daugiau sansu, kad DVD grotuvas nesugebes iskoduot.

Tiesa, ar kompo DVD grotuvai (PowerDVD, Windows Media Player, VLC ir pan.) tuos jusu naujai irasytus diskus nuskaito?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 07 10, 19:41)
Gal zinote is kur gauti programa NOKIA tel. laidui?

http://europe.nokia..../nokia-pc-suite
Atsakyti
Sveiki, turiu tokią problemėlę, tėvas prieš pusantrų metų paėmė kompą iš Omnitelio, su Omni Connect internetu doh.gif Metus laiko viskas buvo tvarkoj, visada pareidavo sąsk, kad reikia mokėt 100lt už kompą ir internetą, praėjus metams, sąskaitos kiekvieną mėn didėdavo, tai 140lt, tai 160lt, už praeitą mėn parėjo 180lt sąsk, tipo daug siunčiausi. Interntetas lėtas, apie kažkokų filmų parsisiuntimą nėra net kalbos, tai per tą mėn kiekvieną diena naudojuos internetu, būna parsisiunčiu kelias dainas, ir intike naršau. Sutarties nutraukt negaliu, bet ir kito intiko pagal sutartį negaliu pasijungti, nes intikas bevielis, po pc batareika, dedasi tokia sim kortelė, ir internetą jungiuosi per bitcommet kažkokią programą. Kaip jau minėjau, sutartyje rašo, kad kito intiko pasijungt negaliu, nes baudą mokėt reiks, bet gal yra žinančių kaip tą apeiti, kad jie nesuprastų? aš pasijungčiau kitą intiką, ir šituo nesinaudočiau, nes tikrai nesąmonė mokėt 180lt už pasisedėjima Facebooke, gmaile, ir už parsisiūstas kelias dainas... Gal kas galėtų padėt? g.gif
Atsakyti