Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

Sveikos, žiauriai reikia pagalbos. Kai man taisė kompą, nežinau kas ten atsitiko, bet dingo garsas. winamp'o isijungt neleisdavo, nebuvo iš vis garso. Tiksliau, biški buvo, vieną žaidimą kai žaisdavau buvo garsas, o daugiau tai ne. Vėliau, kai išjungiau kompą ir vėl isijungiau jau buvo normaliai garsas, po to kitą kartą vėl nebuvo. tada aš atsisiunčiau kitą garso driveri ir kompe dabar yra garsas, winamp'as groja, bet kai intike žiūriu kokį video pvz per youtube, garso nėra. ką daryt? ;//
Atsakyti
Gal kas galite padėti?
Nebeatidaro Vietinio disko (D:)
Meta "Windows Explorer" error lentelę;
"Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience,"
Gal kas žinot ką reikia daryt, nes ten mano visi failai laikomi. Bandžiau perkraut pc - nieko.
EDIT: Be to, šiandien skanavau virusus, buvo radę kažkokį blogį D diske, aš jį ir ištryniau. Gal gali būti, kad panaikinau kažkokį svarbų failą, dėl to ir nebeatsidaro?
Atsakyti
Merginos,gal kuri zinot kaip atsidaryti narsymo internete istorija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 06 19, 10:40)
Merginos,gal kuri zinot kaip atsidaryti narsymo internete istorija? g.gif

Rodymas/Explorer juosta/Retrospektyva arba pabandyk cntr+H cia pas mane kompiutery taip 4u.gif

O man gal kas su mikrofonu pades? Nustatymus pratestavau , rodo kad viskas gerai veikia, sujungus irgi gerai, bet neina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Antira @ 2010 06 19, 12:34)
Rodymas/Explorer juosta/Retrospektyva arba pabandyk cntr+H cia pas mane kompiutery  taip 4u.gif

O man gal kas su mikrofonu pades? Nustatymus pratestavau , rodo kad viskas gerai veikia, sujungus irgi gerai, bet neina schmoll.gif

Dekui.Veikia.Gaila,kad tau negaliu padeti. g.gif
Atsakyti
laba,gal galit padet spali pasiemiau nesiojama kompa,ir irase programa windows 7 ultimate (atrodo taip parasiau) 4u.gif ,ir dabar jau kokia pora savaiciu kaip meta kad pas mane irasyta kopija,ir nebezinau ka daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lidosiuxxx @ 2010 06 19, 19:02)
laba,gal galit padet spali pasiemiau nesiojama kompa,ir irase programa windows 7 ultimate (atrodo taip parasiau) 4u.gif ,ir  dabar jau kokia pora savaiciu kaip meta kad pas mane irasyta kopija,ir nebezinau ka daryti? g.gif

1) Nusipirkti legalią Windows 7 kopiją;
2) Susiinstaliuoti Linux
3) Šito punkto neleidžia rašyti skyrelio taisyklės smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galetumet rekomenduoti, kas galetu sutvarkyti notebook'a? g.gif
Problemos:
1. virusas, kuris panaikino antivirusine ir neleidzia isiinstaliuoti naujos;
2. dingo garsas (dar pries virusa);
3. idiegti lietuviska meniu;
4. ir dar keleta smulkiu darbeliu smile.gif

Atsakyti
Sveiki, nesuprantu kas atsitiko, ar cia kompiuterio bedos ar monitoriaus , bet beveik visi vaizdai kazkokie isplauke pasidare... va nukopinau kelis pav. kad suprastumet apie ka kalbu..user posted image
Kas cia galejo atsitikti g.gif gal kas esate susidurete su tokia problema???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siren@: 19 birželio 2010 - 21:50
QUOTE(uopliuke @ 2010 06 19, 20:55)
Sveiki, gal galetumet rekomenduoti, kas galetu sutvarkyti notebook'a? g.gif
Problemos:
      1. virusas, kuris panaikino antivirusine ir neleidzia isiinstaliuoti naujos;
      2. dingo garsas (dar pries virusa);
      3. idiegti lietuviska meniu;
      4. ir dar keleta smulkiu darbeliu smile.gif

Pas mane notebook bigsmile.gif Ir problemos panasios bigsmile.gif vargau su antivirusine, niekas neisejo, vis rodo error 2147943623 schmoll.gif nusispjoviau doh.gif dabar garsas dingo. Buvo ismete lentele instaliuoti Audio draiverius. Perinstaliuoju, 5 minutes garsas veikia, paskui vel dingsta doh.gif irenginiuose viska tvarkoj su draiveriais rodo, o garso vistiek nera.
Kitam kompe mikrafonas neveikia doh.gif
Nupushti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Antira @ 2010 06 19, 23:26)
Pas mane notebook bigsmile.gif Ir problemos panasios bigsmile.gif vargau su antivirusine, niekas neisejo, vis rodo error 2147943623 schmoll.gif nusispjoviau doh.gif dabar garsas dingo. Buvo ismete lentele instaliuoti Audio draiverius. Perinstaliuoju, 5 minutes garsas veikia, paskui vel dingsta doh.gif irenginiuose viska tvarkoj su draiveriais rodo, o garso vistiek nera.
Kitam kompe mikrafonas neveikia doh.gif
Nupushti galima biggrin.gif

Tai jau tikrai doh.gif Vis tik susitvraket ar taip ir palikot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siren@ @ 2010 06 19, 22:45)
Sveiki, nesuprantu kas atsitiko, ar cia kompiuterio bedos ar monitoriaus , bet beveik visi vaizdai kazkokie isplauke pasidare... va nukopinau kelis pav. kad suprastumet apie ka kalbu..user posted image
Kas cia galejo atsitikti g.gif  gal kas esate susidurete su tokia problema???

Taip tik internete? Tai ištrink naršyklės atmintį.
Atsakyti