Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 10, 23:24)
Tai dabar man ir bus taip visad... Nu ***** kaip sudinai. Neseniai ant kompo isvalymo suplojau nemaza suma, dabar vel  verysad.gif  doh.gif
Tai kaip bandyti istaisyt sita problema (jei tai imanoma)? Gal yra kokiu variantu, nes is siu nlbai ka supratau  lotuliukas.gif

He, nelabai panašu, kad tas jūsų meistrelis labai sąžiningas. Jūsų vietoje aš pareikalaučiau jo sutvarkyti viską kaip priklauso be papildomo mokesčio. Nemanau, kad spardytųsi, nes vyrukas tikrai kvailai elgiasi instaliuodamas vogtą programinę įrangą savo klientams. Juk kažkam iš jų užtektų pranešti atitinkamom instancijom apie jo tokią veiklą ir turėtų jis labai didelių nemalonumų.

Beje, nenorėtumwte kokio Linuxiuko susidėti? Ir nemokamas ir nereiks ateityje visokiais "išvalymais" užsiiminėti.
Atsakyti
galiu rekomenduoti viena savo drauga, jeigu kam reikia kazkokios pagalvos su kompiuteriu vilniuje. thumbup.gif tikrai viska gerai sutvarko, windowsus su visomreikalingom programom suinstaliuos uz 30lt thumbup.gif pades isvalyti nuo virusu ir kitais klausimais. gyvena seskineje, bet galima susitarti buti ir pavaziuoti. telefoniukas susisiekimui. 860788812 (donatas)
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 10, 23:24)
Tai dabar man ir bus taip visad... Nu ***** kaip sudinai. Neseniai ant kompo isvalymo suplojau nemaza suma, dabar vel  verysad.gif  doh.gif
Tai kaip bandyti istaisyt sita problema (jei tai imanoma)? Gal yra kokiu variantu, nes is siu nlbai ka supratau  lotuliukas.gif

tas jūsų meistras matyt aukso gyslą atrado ... biggrin.gif

siulau rinktis mano rašytą 2 variantą: einate start >> all programs>> accesories >> system tools >> system restore >> čia išmes lentelę ir joje pasirinkite "restore my computer to an earlier time" >>> spaudziate next ir tada pasirinkite laiką (juk žinote kada panašiai atsirado pas jus problema,t.y data - tai pasirinkite sistemos atkūrimą į ankstenę už tai datą) >> po to next smile.gif turi restartuotis kompiuteris ir sugražins Windows į ankstesnius nustatymus.

Viską atlikus ir susitvarkius, reikia išjungti automatinius atnaujinimus (control panel>> automatic updates>> turn off automatic updates)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 11 birželio 2010 - 11:20
QUOTE(maiklas @ 2010 06 11, 12:20)
tas jūsų meistras matyt aukso gyslą atrado ...  biggrin.gif

siulau rinktis mano rašytą 2 variantą: einate start >> all programs>> accesories >> system tools >> system restore >> čia išmes lentelę ir joje pasirinkite "restore my computer to an earlier time" >>> spaudziate next ir tada pasirinkite laiką (juk žinote kada panašiai atsirado pas jus problema,t.y data -  tai pasirinkite sistemos atkūrimą į ankstenę už tai datą) >> po to next smile.gif turi restartuotis kompiuteris ir sugražins Windows į ankstesnius nustatymus.

Viską atlikus ir susitvarkius, reikia išjungti automatinius atnaujinimus (control panel>> automatic updates>> turn off automatic updates)

Namanau, kad padės. Suinstaliavus nelaužtus Windows 7 Ultimate, duodama 30 dienų sistemos aktyvavimui. Gali updeitintis, gali nesiupdeitinti, bet po 30 dienų prasideda autorės minėti fintai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 11 birželio 2010 - 12:29
Pabandysiu kuo aiskiau papasakot problema.
Kompiuteryje pasibaige antivirusines laikas, tad ja isinstaliavau is kompiuterio ir bandziau instaliuot kita. Taciau jau ipusejus diegimui pasirodo lentele, kuria viskas ir baigiasi. Ka tai galetu reikst?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antira: 11 birželio 2010 - 13:57
QUOTE(Antira @ 2010 06 11, 14:52)
Pabandysiu kuo aiskiau papasakot problema.
Kompiuteryje pasibaige antivirusines laikas, tad ja isinstaliavau is kompiuterio ir bandziau instaliuot kita. Taciau jau ipusejus diegimui pasirodo lentele, kuria viskas ir baigiasi. Ka tai galetu reikst?
user posted image

Panašu į tai, kad prieš tai buvusi antiviruso versija paliko šiukšlių registryje - naujas antivirusas bando rasti failą, kurio kompe jau nėra...

Beje, klaidos pranešime yra labai aiškiai parašytą ką jums reikėtų daryti, reikia skaityti kas pranešimuose rašoma.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 06 11, 15:03)
Panašu į tai, kad prieš tai buvusi antiviruso versija paliko šiukšlių registryje - naujas antivirusas bando rasti failą, kurio kompe jau nėra...

Beje, klaidos pranešime yra labai aiškiai parašytą ką jums reikėtų daryti, reikia skaityti kas pranešimuose rašoma.

Tai kaip man istaisyt ta klaida? sito aplanko nerandu savo kompiuteryje. ax.gif
Atsakyti
Turbūt jau failas yra tokiu pavadnimu ten tad reiktų jį ištrint. Ant all users paspausk dešnį klavišą ir proporties. Nuim varnele nuo hiden ir red only jei bus. Tada ok ir visiem aplankalam ir poaplankam pritaikyt tai. Tada rasi arba jei nebus įvesk tą adresą viršuje ir įeisi
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 06 11, 00:05)

Beje, nenorėtumwte kokio Linuxiuko susidėti? Ir nemokamas ir nereiks ateityje visokiais "išvalymais" užsiiminėti.

Net nezinau, kas cia toks yra doh.gif Zinokit manes apie kompus klausineti, taspats kaip blondines apie fizika biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(maiklas @ 2010 06 11, 12:20)
tas jūsų meistras matyt aukso gyslą atrado ...  biggrin.gif

siulau rinktis mano rašytą 2 variantą: einate start >> all programs>> accesories >> system tools >> system restore >> čia išmes lentelę ir joje pasirinkite "restore my computer to an earlier time" >>> spaudziate next ir tada pasirinkite laiką (juk žinote kada panašiai atsirado pas jus problema,t.y data -  tai pasirinkite sistemos atkūrimą į ankstenę už tai datą) >> po to next smile.gif turi restartuotis kompiuteris ir sugražins Windows į ankstesnius nustatymus.

Gal reiks pabandyti. O nuo to kompui ar programai nepasidarys blogiau? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(valkata @ 2010 06 11, 13:24)
Namanau, kad padės. Suinstaliavus nelaužtus Windows 7 Ultimate, duodama 30 dienų sistemos aktyvavimui. Gali updeitintis, gali nesiupdeitinti, bet po 30 dienų prasideda autorės minėti fintai.

Tai as nesuprantu, ka tas meistras sau galvojo g.gif Vistiek zinojo, kad taip atsitiks, tai kokiu tikslu reikejo man ta programa rasyti, kai su XP buvo viskas gerai ir nereikejo man cia nervintis kaip dabar verysad.gif Aceit sako kompas naujas, galingas todel labiau apsimoka sia irasyti... Nu nezinau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuciferis666 @ 2010 06 11, 18:20)
Turbūt jau failas yra tokiu pavadnimu ten tad reiktų jį ištrint. Ant all users paspausk dešnį klavišą ir proporties. Nuim varnele nuo  hiden ir red only jei bus. Tada ok ir visiem aplankalam ir poaplankam pritaikyt tai. Tada rasi arba jei nebus įvesk tą adresą viršuje ir įeisi

viska radau ir istrynus buvau, bet nepadejo blush2.gif ir visokiu keistu dalyku atsirado, akivaizdu, kad reikes profesionalu pagalbos doh.gif aciu uz demesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 12, 11:06)

Gal reiks pabandyti. O nuo to kompui ar programai nepasidarys blogiau?  biggrin.gif

Nebus blogiau smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

NEra pas mane tu Automatic updates biggrin.gif Isijungiau control panel bet nerandu doh.gif
Papildyta:
Ir kai paspaudziu system restore man ismeta lentele su dviem pasirinkimais:

1) Undo system restore

2) Choose a diferent restore point

Rinkausi pirmaji. Tada man ismete lentele jau su duotomis dviejomis datomis. Paspaudziau ankstesneje. Nu viskas kaip ir gerai buvo, nebebuvo kampelyje to uzraso apie bloga programa biggrin.gif Praejo kokios 5 minutes ir vel atsirado doh.gif Gal reikia dar ankstesnes datos?
Atsakyti